Vodafone En Sağlam Tarife : Her Yöne 1.000 DK + 1.000 Sms + 1 GB NET Aylık 19 Lira (Kontörlü)
-
samaccc bunu yazdı
up güncel türkcell paket önerebilecek varmı
Hocam ben aveadan tasidim hattimi heryone 500 dk her yone 1000 sms ve 2 gb internet 25 tl gncturkcellisin hemde
-
zalimadam bunu yazdı
güzelmiş.
bende aveada : 1000 dk her yöne + 1000 sms + 2 gb internet.25 lira ödüyorum. eşsiz tarife faturalı.
Benim 500 dk 5000 sms 2 gb internet 25 lira acı sms kullanmasamda anca bunu aldım :)
-
iki avea hattım var
1000 dk 1000 sms 5400dk grup içi 4 gb net = 28 tl
3000 dk 3000 sms 6 gb net = 37 tl
-
ben bayağı aveanın seç tarifelerini kullandım. 55 lira ödüyorum ama hiç aşma muhabbeti yoktu.
25 liralık fatura bana 30 liraya mal oldu mk.
yok vergi yok 3 hane aradınız yok şunu aradınız muhabbeti yapıyorlar.
55 liralık seç tarifesinde korkusuz istediğni yap sonuçta faturalı değildi. otomatik tanımlıyordu kendini sende fatura öder gibi ödüyordun.
-
Beyler tarife hala devam ediyor bilginize geçmek isteyenler kaçırmasin.
-
pazar yerinde meydana cikip zerzavat satan saticilar gibi, GSM operatorleri cikmis meyana bagariyor, gelin sizi biz öpelim diye, bir şekilde vatandaştan aylık ekstra 25-30 TL hortumlamanın bir yolunu bulmuşlar, birz şundan biraz bundan az karışık ızgara hesabı
-
veysel152 bunu yazdı
pazar yerinde meydana cikip zerzavat satan saticilar gibi, GSM operatorleri cikmis meyana bagariyor, gelin sizi biz öpelim diye, bir şekilde vatandaştan aylık ekstra 25-30 TL hortumlamanın bir yolunu bulmuşlar, birz şundan biraz bundan az karışık ızgara hesabı
Alakaya maydanoz. Konuyla ne alakası var şimdi ?
-
500 dk +5000 sms + 2gb 14 tl ödüyorum faturalı nıye bu kadar ucuz anlamıs degılım bayadır avealıyım ondan heralde :)
-
çekim kalitesi nasıl
3g hızı nasıl (manisa civarında kullanan varsa)
kampanya ne kadar sürecek
-
Daft bunu yazdı
çekim kalitesi nasıl
3g hızı nasıl (manisa civarında kullanan varsa)
kampanya ne kadar sürecek
Çekim gücü bırak Manisa'yı bulunduğun mahalleye göre bile değişir. O yüzden çevrendeki Vodafone kullanıcılarına sor hocam.