Vodafone En Sağlam Tarife : Her Yöne 1.000 DK + 1.000 Sms + 1 GB NET Aylık 19 Lira (Kontörlü)
-
bende vodafonum esnek tarıfe kullanıyorum dısarda cok ıyı fakat ev ıcınde cekmıyor aklınızda olsun
-
MeTiN_7 bunu yazdı
bende vodafonum esnek tarıfe kullanıyorum dısarda cok ıyı fakat ev ıcınde cekmıyor aklınızda olsun
Hocam çekim gücü bulunduğun yere göre değişir. Sana göre kötü çeker, atıyorum Bursa'daki adamın evinde süper çeker vs.
-
Mert_648 bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Avea iyi güzelde telefon açık olduğu halde karşı tarafa aradığınız numaraya ulaşılamıyor anonsunu dinletmesi ve kapalı mekanlarda çekmeme gibi saçma olayları var.
sirf bu yüzden tiksindim ya sinifta çekmez evin bazi yerlerinde çekmez 3-5 fazla verip turkcelle gecicem ama dk sms net paketi uygun varmi hocam şuan 25 TL veriyorum aveada 2 gb net 500 dk 5000 SMS eAynı tarife Turkcell'de 25 liraya var hocam.Ona geç.
-
Mustafa bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Mustafa bunu yazdı
Avea iyi güzelde telefon açık olduğu halde karşı tarafa aradığınız numaraya ulaşılamıyor anonsunu dinletmesi ve kapalı mekanlarda çekmeme gibi saçma olayları var.
sirf bu yüzden tiksindim ya sinifta çekmez evin bazi yerlerinde çekmez 3-5 fazla verip turkcelle gecicem ama dk sms net paketi uygun varmi hocam şuan 25 TL veriyorum aveada 2 gb net 500 dk 5000 SMS e
Aynı tarife Turkcell'de 25 liraya var hocam.Ona geç.
hocam linki atsana bulamadim valla hemen gecicem -
http://forum.donanimhaber.com/m_95405580/tm.htm
21 Ekim'de bitiyor. Aynı tarife, aynı fiyata Vodafone'dada var ek olarak.
mkyb tarafından 06/Eki/14 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
geçtim bugun vodafoneden aradılar bilgi verdiler tarifeyle ilgili.
abi hizmet iyi.
-
iQsuz bunu yazdı
abi hizmet iyi.
Bu tarifeyle ilgili mi ? Hocam keşke sorsaydın ne zamana kadar geçerli ? Yoksa süresiz mi bu tarife.
-
Mustafa bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
abi hizmet iyi.
Bu tarifeyle ilgili mi ? Hocam keşke sorsaydın ne zamana kadar geçerli ? Yoksa süresiz mi bu tarife.
beni de aradılar.
aradılar dediği telesekreter konuşuyor
tarifeniz komple 1000 olmuştur. 19 tl Her Yöne 1.000 DK + 1.000 Sms + 1 GBvardır gibi 2-3 cümle söyledi sadece
-
ozgür genç kullanıyordum ilk 2-3 aya kadar once aran kazan 20 tl ye kadar kazandırıyordu 10 dakikasi 50 kuruştu dakika bitse de baya konuşuyorduk sonra 6 tl ye düşürdüler o da ay geçiyordu kazandırmıyordu bu iyi oldu 1000 dakika yeterde artar teşekkürler konuyu açan kardeşime
-
ottomanmurat bunu yazdı
ozgür genç kullanıyordum ilk 2-3 aya kadar once aran kazan 20 tl ye kadar kazandırıyordu 10 dakikasi 50 kuruştu dakika bitse de baya konuşuyorduk sonra 6 tl ye düşürdüler o da ay geçiyordu kazandırmıyordu bu iyi oldu 1000 dakika yeterde artar teşekkürler konuyu açan kardeşime
Ne demek hocam iyi günlerde kullan. :)