Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!
-
Tabiki hayır diyicez AKP ölmüş dedemi canlandırsa ona yine oy vermem verenlerede saygı duymam hoca.
-
ben evet deyip beyaz zarfı atacağın vatana millete hayırlı olsun
-
tayyip iktidar olduğu sürece herşeye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
ben olayı dine bağlamadım.
MİLLİYETÇİLİK DİNİ KULLANIYOR.
9 IŞIĞI FLAAN BİLMİYORSAN KONUŞMA.
YEMİNLERİNİ BİLMİYORSANDA KONUŞMA.
ADAMLAR ALET EDİYOR BENDE ALET ETTİKLERİ ŞEYİN YASAKLANDIĞINI SÖYLEDİM.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ben olayı dine bağlamadım.
MİLLİYETÇİLİK DİNİ KULLANIYOR.
9 IŞIĞI FLAAN BİLMİYORSAN KONUŞMA.
YEMİNLERİNİ BİLMİYORSANDA KONUŞMA.
ADAMLAR ALET EDİYOR BENDE ALET ETTİKLERİ ŞEYİN YASAKLANDIĞINI SÖYLEDİM.
-----------------------------ya hoca konuyu saptırıyorsun ne alaka 9 ışık milliyetçik le refarandumda evet hayır bi bağlantısı varmı bide ne derdiniz var bu ülkücülerle anlamadım gitti
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
EVET
Destek vermiceksin demektir bu :)
Demokratik kardeşlerim benim :)
-----------------------------yok olm yanlış anladın. "Evet" oyu verecek demokratiklerdenim ben :)))
Tamam işte, bize destek vermicek, demokrasi dümeni olan amcalarınıza evet diceksiniz :) Allah geminize zeval vermesin :P ne diyim :)
-----------------------------Ohooo hacı çürümüş siyaset bunlar gemide gemi başka şey bilmez misiniz? Nerde bu gemiler iki turda biz atalım.
Lan hiç gülcem yoktu :D bu gemi tayyibin bilalinin gemiciği değil yahu - demokrasinizin gemisi , hani Türkiye'ye demokrasi denizini getirenler var ya , ondan dedimdi :) heaheaha :D valla hiç gülcem yoktu he :D
-----------------------------O maksatta söylüyormuşsun gibi gelmedi ama neyse :)) inat etme sende bin bu gemiye o zaman, dediğin gemi çok geniş çoook. Alper sende bin bu gemiye
Hoca biz bu gemiye 1919'da binenlerdeniz bidaha bi gemiye binemeyiz - bizim açımızda, yoksulumuzda, düşkünümüzde, derdimizde, sevincimizde bu gemide - çok şükür kendi davamızın şehidi oluruz, elin gemilerinde başkalarının yoluna değil.
Herneyse, bakalım kimkimin gemisine binecen 12 Eylülde :)
-----------------------------Bizde 1453'te bindik gemilerimize hem karadan, hem denizden yürürüz. Dağ, dere, tepe tanımaz heryerden gider bu gemi. Birde siyasetinize alet ettiğiniz Atatürk varya oda bizim gemide, kendi geminizde göstereceğiz diye uğraşa durun siz.
O gemide sen olduğuna emin misin peki ?
Birde, Atatürk'ü siyasete alet etme lafını AKP çok sık kullanıyor, Atatürk'ün adından mıdır , tarihin tekerrür edeceğinden midir korkuları bilmiyorum.
Neyse, beni Ceddimle karşı karşıya göstermek istedin heralde ama yemezler :) Gurur duyuyorum ben Ceddimle , sen ne kadar Osmanlıysan ben senin at gözlüğünü atmış halin kadar Osmalıyım , yani o konuda anlamanıda beklemiyorum ne olsa göremicen farkı.
-----------------------------Diyecek laf bulamadınız mı Atatürk'e sığınıyorsunuz. Az önce başka bişey tartışırken gittin 1919 Bandırma'ya bağladın olayı. Benim Atatürkçülüğümün yanında seninkinin adı bile geçmez. Atatürkçüyüm deyip 10 Kasım'da göbek atan tayfadansın sende besbelli.
Hoca yavaş gel, göbek atanların dıştan timsah göz yaşı döküp, içten ana avrat rahmet okuyanları sen benden daha iyi bilirsin. Atatürk'ü anarken sap gibi durup karalar bağlamak gereksiz diyenleride benden iyi bilirsin. Ama, sen benim Atatürk hakkında düşünce ve bildiklerimin 10/1'ini bilemezsin.
Hiçbir 10 Kasım'da ağlamadım ben, okulada gitmedim. Sen CHP zihniyetini körü körüne benimsiyorum sanıyorsun ama ben sizin gibi " Liderimiz kendi aşşa at dese atarız, o bizim ikinci peygamberimiz." diyenlerden değiliz, yanlışı gördüğüzde, babanda olsa duracaksın karşısında. Bir koyun sürüsü gibi gütmeyecek baştaki çoban sizin gibi. Bandırma olayını ben bağlamadım, olan 2 olay vardı, bir bilalin gemiciği diğeri mavi marmara - sen ilk cümlemdekini anlamayınca, en son gemiye bin dedin bende o gemiye 1919'da bindik dedim :) Aklına milli mücadele geliyor işte insanın ister istemez, ben demeden sen anladın - buda bir milli mücadele hocam ama sen rotanı " demokrasi silahşörleri" ne döndürmüşsün, ne denirki Allah dümeninize zeval vermesin :)
Atatürkçülüğü ve Atatürk'ü burada seninde benimde yargılamaya kafa yetmez, senin Atatürkçülüğün sadece cımbızla sizin işinize gelenlerin çekilerek yargılamaktır, benim 6 ok'a aykırı herşeyi yargılamam.
-----------------------------Siz 10 Kasım'da Atatürk'ün ruhuna hatim indiren AKP'lileri hiç bilmezsiniz. Haklı çıkmak için, reklam için değil yürekten Atamızı sevdikleri için bilmezsiniz.
-
mqstar bunu yazdı:
ben evet deyip beyaz zarfı atacağın vatana millete hayırlı olsun
-----------------------------senden zaten farklı bişey duymadıkki şimdiye kadar gülen cametindenmisin nesin
-
bizim millet okumaktan aciz galiba?ya referandumu kim yapmışsa yapmış,oku öğren ona göre karar ver ortalıkta hay huy edipde milletin zihnini bulandırma. kimse kusura bakmasın ama aslında burda yapılanda bir nevi suç. ben neye evet demişim neye hayır demişim kime ne?neden daha referandum gelmeden böyle mimleme yapar gibi yada milleti çelmek ister gibi serzenişte bulunurlar insanlar... yok o parti şöyleymiş yok bu parti böyleymiş.aç kaldık diye dert yanan sahtekarlarımı ararsın,vay en Atatürkçü benim nidalarınımı.hepsi gösteriş hepsi riya...
-
Evet diyecek arkadaşlar için yazıyorum ;
" Arkadaşlar, referandumda Evet oyu vermeniz emin olun AKP'yi yaptığı vurgunlardan kurtarmaktan başka hiçbirşeye yaramayacak. 8 yıllık iktidarları boyunca, sadece hükümette yer alan bakanlar değil, bakanların 3. göbek akrabalarına kadar hepsi ceplerini tıka basa doldurdu. Bakın bu partinin adında adalet var, lütfen dürüst olun evetçi arkadaşlar, adaletli bir kazancınız var mı ? Demokrasi için bir adım diyorlar, siz daha anayasal haklarınızdaki özlük haklarınızı bilmeden, nasıl bu adamların size özgürlük getirdiğine inanıyorsunuz.
Size sundukları pakette 21 madde var, 18'i 1982 Anayasası içerisinde yer alan kişi özgürlükleri ile ilgili maddelerde yer alanların sadece 2-3 kelime fazlalaştırılıp kelime çokluğu yapmakdan öte birşey yok.
Onların davası 3 maddeyle, HSYK yapısıyla oynayıp kendi hakim ve savcılarını hukuka sokmak, sorgulanacaklarını adları gibi biliyorlar, Yüce Divan'da haklarında her birinin en az 5'er dava açılacağını adları gibi biliyorlar, onlar bundan kaçıyor - size tek bir özgürlük gelmeyecek. kaçınızın yakını memur bilmiyorum ama onlara bir sorun, grev hakkınız varmı diye ?
Demokrasi kendi memuruna hak vermekten geçer, kendi adamının hakkını koruyamayan ve onu tekeline alan hükümet demokrasinin "d" sinden bi haber demektir.
Hiçbir konuda size ekstra özgürlük gelmeycek, lütfen bunu araştırın.
ONLAR, KENDİLERİNİ YARGILANMAKTAN KURTARMAKTAN BAŞKA BİR AMAÇ GÜDMÜYORLAR." -
ceza kardeşim bu konuyu açmadan önce keşke bu refendumun bu değişecek anayasa maddelerinin neler oldugunu ne için değiştiğini falan bulup buraya koysaydin.
ben mesela akp ye inat hayir demek istiyorum ama ne için hayir diyeceğim neye hayir diyeceğim onu bilmiyorum yani hala kararsizim bu konuyu açarken konuya girenleride bilinçlendirsen değişecek olan maddeleri koysan çok güzel olurdu .
kendi adima hala evet mi hayir mi diye oy versem bilemiyorum.
ben buldum akp nin kendi sitesinde var miş değişecek olan maddeler.
buyrun burdan akpnin değiştirmek istediği maddeler görebilirsiniz.
http://www.akparti.org.tr/media/www/Anayasa%20de%C4%9Fi%C5%9Fikli%C4%9Fi%20kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rmal%C4%B1%20teklif%20tablosu.pdf