folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!

Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

neyi tartışıyorsunuzki :) evetinde hayırında kendi sebepleri var ben evet diyenleride anlıyorum hayır diyenleride

tayibi savunanlar dış poltikayı savunuyor doğrudur dışda iyi

sevmeyenler iç içde berbat ve berbat ötesi ülkenin durumunu şöyle özetleyim size ülke batmasın diye kemer sıkılıyor kemel bir açılırsa gider

araştırmadan konuşmayın bugün cari açık açıklandı hanginiz dinledi izledi yada okudu bilginiz var? cari açık nedir bileniniz varmıki? :) herkes kendi tarafından okursa kendi tarafından düşünür

birbirinizin kalbini kırmayın arkadaşlar alayının köküne kibrit suyu hiç biri sizi düşünmüyor bunu öğrenin artık siz ciğeri beş para etmez adamlar için kendinizi burda paralıyorsunuz onlar ise gününü gün ediyor a b fark etmez bütün hepsi aynı

Öhöm, bugün İsrail Hükümeti Türkiye'den özür diledi ve el koyduğu gemileri derhal iade ederek Türk tarafına tazminat ödemeyi kabul etti. Suriye ile Filistin'de Hamas Türkiye'nin arabuluculuğu olmazsa İsrail'le görüşmeyeceklerini çok kesin bir dille belirttiler. Öte yandan ABD başkanı Türkiye'nin İsrail karşısında istekleri nedeniyle İsrail'in zararlı çıkacağını söyleyerek Türkiye'nin koşullarını hafifletmesini rica etti. AB yönetimi ise Türkiye'nin kararlı ve ilkeli politikaları karşısında üretecek bir bahanesi kalmadığını artık Türkiye'nin bölgesel bir güç olarak AB üyeleri arasındaki haklı yeri almasını gerektiğini bildirdi.

Mesut Barzani kendisine ve bölgesel yönetime Irak Devleti nezdinde yapılan diplomatik girişimler sonucu Irağın Kuzeyinde bulunan tüm kedilerini Türkiye Cumhuriyeti'ne teslim etme kararı aldıklarını söylerek bundan sonra biraz olsun rahatlamak istediklerini söyledi.

Birde bugün itibarıyla Sırbistan ve Türkiye arasında vize kaldırıldı.

İçde'n bir vatandaş ise sandık başına giderken anasını bilhassa yanına alarak oyunu kullanmaya gideceğinin altını çizdi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

ülkücülere dicek tek şeyim var.

islama aykırıdır üklücülük neyini savunuyorsunuz?

ayrıca siz sefasını sürdünüz ama darbede hapiste yatan ülkücüler evet anayasa değişikliğine evet oyu vercez diyorlar.

onlardan haberiniz yok.

bahçeli onları reddetti eski ülkücüleri.

bi gidin sorun bakıyım ne işkenceler çektilerde evet diceklermiş

GİYECEK DONUN YOKSA İNTERNETİ SÖK GİT DON AL!

Sayın Yardakçı ve Şakşakçıyan,

12 eylül den önce kurşun yiyen darbe sonrası 6 ay hücre hapsinde tutulan her gün işkenceye maruz kalan sizin değiminizle "Eski Ülkücü" olan gerçekte halen ülkücü vatansever ve siyasete tövbeli babam bu yazdıklarını görse söver.

Sen kim oluyorsunda o insanlar hakkında hüküm veriyorsun akıllarını mı okuyorsun? 

Bu senaryoyu çok gördü bu millet

Ankara yerel seçimlerinde chp almasın sağ oylar bölünmesin diye "Eski Ülkücüler AKP ye oy veriyor diye laf çıkardınız medyada o şekilde götü kurtardınız tabir yerinde ise.

İşkenceyi yaşamış olan babam dahi bu anayasaya "HAYIR" diyorsa senin konuşmaya hakkın yok.Hele ki onlar evet diyor diye iftiralar savurmaya hiç hakkın yok.

Şunu sorayım size.

12 eylülün maduru Ülkücülere ve Solculara darbecilerin yargılanmasını istemiyormusunuz diyorlar.

Emin olun hepsinin ortak isteği budur.Tek tek oylatmıyorlar cinlik peşinde bu şerefsizler.

Müslümanı çok şükür ve domuz eti bizim için haram değil mi?

o kadar madde içerisinde güzel değişiklikler var hakkını yemeyelim.

ama 1 kilo dana etinin içine 100 gram domuz eti karıştırılırsa o et yenir mi?

İşte AKP'nin yapmak istediği asıl şey budur.Çok güzel çözümlediler bizim  halkımızı biraz madurizm biraz din biraz kömür biraz şov bu iş tamam.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Ben bugünleri tarihin karanlık sayfalarından hatırlıyorum.yıl 1700 ler osmanlı patinaj dönemleri.erzurumlu bir şeyhulislam o zamanın en önemli dini kişisi.ismimi feyzullah efendi.açın tarih karıştırın herif yönetimi din adına eline geçiren bir zattır.başkent istanbul iken edirne ye taşınarak ve padişah ve tebaasını oradan kontrol etmeyi sürdürdü.o erzurumlu feyzullah efendi ve oğulları halk ve istanbul esnafının isyan etmesiyle canını kaçarak kurtarmış ve krallığıda bitmiştir.mustafa reşat paşa 1800 ler.Londra da mason locasına kayıt yaptırdıktan sonra bizzat İngiltere desteğiyle Başbakan olmuş milletin anasını ve osmanlının anasını bellemiş tayyibin ilk örneğidir.Meşhur gülhane hattı hümayunu onun eseridir.osmanlı ingiltere nin kucağındaki taze gelindir.1856 kırım savaşına osmanlı ondan kalma politika uzantıları ile girmiştir (tıpkı günümüz bu anayasa geçiyor ve biz aynen sevr in kollarında buluyoruz kendimizi)ve o hızla aynen iflas ederek duyunu umumiye (Şimdi İMF) nin kolllarında 1. dünya savaşları vs erimiştir.Bu kısır döngüyü günübirlik ele almak ta cehalettir.Çünkü hayat küçük bir sirkülasyon tarihte geleceğe tutulan bir fener bir klavuz ve rehberdir.Ben bu vatan için can veren dedelerimin yanında olmak ve utancımı torunlarıma anlatmak için yaşamıyorum.Bu vatan için başta atatürk ve onun yolunda dönme olmayan kim varsa onlarlayım.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1296404135089

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca bi söylemedin gitti hepar gençlik kollarındna kaç para aldığını ya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Böyle propaganda yapacak seviyeye nasıl geliyorsunuz ? Üşenmemiş grup bile açmış helal olsun..

Bu bir parti seçimi mi ki sen kalkıp referandumun hayır/evet  tezgahını açmışsın.

Sanane arkadaş ? bu benim hür iradem değil mi ? İster yes derim ister no..

Heryerde aynı kafa. "hükümet yaptıysa yanlıştır" anlayışla hiçbir yere varamazsınız.

Baktın düzgün giden atılım var, bunu değerlendir. Bu hükümete yapılmış bir destek değil.

Sizin gandi diye tabir ettiğiniz elemandan akıllı yargı bağımsızlığı var. Eğer gerçekten tehlikeli bir durum olsa engellerdi

Ve referanduma gidilmezdi.

Sen kafanı yorma böyle şeylerle...

12 eylülden sonra artık yemez darbeder falan.. Yapsınlarda görelim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

neyi tartışıyorsunuzki :) evetinde hayırında kendi sebepleri var ben evet diyenleride anlıyorum hayır diyenleride

tayibi savunanlar dış poltikayı savunuyor doğrudur dışda iyi

sevmeyenler iç içde berbat ve berbat ötesi ülkenin durumunu şöyle özetleyim size ülke batmasın diye kemer sıkılıyor kemel bir açılırsa gider

araştırmadan konuşmayın bugün cari açık açıklandı hanginiz dinledi izledi yada okudu bilginiz var? cari açık nedir bileniniz varmıki? :) herkes kendi tarafından okursa kendi tarafından düşünür

birbirinizin kalbini kırmayın arkadaşlar alayının köküne kibrit suyu hiç biri sizi düşünmüyor bunu öğrenin artık siz ciğeri beş para etmez adamlar için kendinizi burda paralıyorsunuz onlar ise gününü gün ediyor a b fark etmez bütün hepsi aynı

Öhöm, bugün İsrail Hükümeti Türkiye'den özür diledi ve el koyduğu gemileri derhal iade ederek Türk tarafına tazminat ödemeyi kabul etti. Suriye ile Filistin'de Hamas Türkiye'nin arabuluculuğu olmazsa İsrail'le görüşmeyeceklerini çok kesin bir dille belirttiler. Öte yandan ABD başkanı Türkiye'nin İsrail karşısında istekleri nedeniyle İsrail'in zararlı çıkacağını söyleyerek Türkiye'nin koşullarını hafifletmesini rica etti. AB yönetimi ise Türkiye'nin kararlı ve ilkeli politikaları karşısında üretecek bir bahanesi kalmadığını artık Türkiye'nin bölgesel bir güç olarak AB üyeleri arasındaki haklı yeri almasını gerektiğini bildirdi.

Mesut Barzani kendisine ve bölgesel yönetime Irak Devleti nezdinde yapılan diplomatik girişimler sonucu Irağın Kuzeyinde bulunan tüm kedilerini Türkiye Cumhuriyeti'ne teslim etme kararı aldıklarını söylerek bundan sonra biraz olsun rahatlamak istediklerini söyledi.

Birde bugün itibarıyla Sırbistan ve Türkiye arasında vize kaldırıldı.

İçde'n bir vatandaş ise sandık başına giderken anasını bilhassa yanına alarak oyunu kullanmaya gideceğinin altını çizdi.

bence sende ananıda al git hocam ;) 

bu ülke önce çok mu güçlüydü? bunu söyle bana. tayyipten önce çok güçlü bir ülkeydide tayyip mi bu hale getirdi? diceksin osmanlı zamanında güçlüydük. Tamam yine güçlü oluruz ama sizde bu sefer şeriat geliyor şeriat geliyor diye kıçınızdan element uydurup safsata yaratıyorsunuz. 

Şimdi söyle bana yukarıda o yazdıkların hangi zamanda vardı? söyle hadi? tayyipçi değilim hiç kusura bakma siyaseti sevmem ama iyi bilirim. Senin gibi öküzler yüzünden asıl bu ülke kalkınmıyor. Ne yapıyorsun? sadece konuşuyorsun. konuşmakla bi bok olmaz hoca. Türkiye Cumhuriyeti'nin geçmişi ne kadar parlak ki sen dalga geçer gibi şunu astık bunu kestik diye konuşuyorsun? Yaşın kaç? 10 sene öncesini hatırlıyormusun? anan baban devolasyon oldu diye oturup ağlıyordu borcumuzu nasıl ödicez diye. Hiç kusura bakma hocam. ben kimsenin yardakçısı değilim destekçisi değilim. beni destekleyen biriside yok. bu ülkede çalışırsan kazanırsın. ben adam gibi çalışıyorum kazanıyorum. kimsenin de torpiline ihtiyac olmadan. İşsizlik var diceksin biliyorum. Gel antalyaya. burada eleman arayan çok hoca. İllaki doğdugun yer değildir doydugun yerdir. Yada git başka şehre çalış. Kolay değil diceksin. haklısın. Şunu unutma bedava peynir sadece fare kapanında vardır. 

bir şeye daha deynmek istiyorum. Milyonlarca üniversite mezunu var diyorsunuz hepside işsiz. E be kardeşim herkes devlet kapısına bakarsa aç kalır tabi. Her mesleğin alternatifi özel sektör var. Azıcık kıçını sıkacaksın çalışacaksın. alışmışız yan gelip yatmaya devlette bu yüzden o kadar üniversite mezunu işsiz. birde; sen kendini geliştirmediğin sürece istersen tıpı bitir neşter girsin bi tarafına yinede olmaz. bu böyledir.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Hocam geçen gün TV'de eski işkence görmüş ülkücülerin EVET oyu vereceğinden bahsediyordu. Tv'nin yalancısıyım.

Siyasetle işim olmaz ama olsaydı Evet derdim heralde. Askere inat vesselam.

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:

Hocam geçen gün TV'de eski işkence görmüş ülkücülerin EVET oyu vereceğinden bahsediyordu. Tv'nin yalancısıyım.

Siyasetle işim olmaz ama olsaydı Evet derdim heralde. Askere inat vesselam.

asker bi tarafına dipçik mi soktu hocam?

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abicim bin kez hayır.. Araya bir iki yem madede koyup kendi istedikleri diğer maddeleri bize onaylatamazlar.. yersen diyor adamlar resmen.. sandıkta basarız bizde tokadı!

Toplam Hit: 20592 Toplam Mesaj: 168