Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
tahribat yıllardır boyle bir olay görmemişti,şimdilik heycanlı olurda onlar 20-25 tanesi buyuyunce nasıl olur onu merak etmeye başladım
-
telos00 bunu yazdı:
-----------------------------
tahribat yıllardır boyle bir olay görmemişti,şimdilik heycanlı olurda onlar 20-25 tanesi buyuyunce nasıl olur onu merak etmeye başladım
-----------------------------70ten 50si öyle büyüse :D vay aq ne fantezi :DD
-
Dostum kimseye vermem diyorsun da bu hayvancağızlar üstüste mi yaşayacak ve bunun sonu da yok üreyeceklerdir, üstelik vicdan sahibi birisin doğaya da salamazsın yarın kimi sokacagı belli olmaz ne yapmayı düşünüyorsun ?
-
nolanded bi link vermistiya hani bu kartal yuvasini seyrediyorduk, sende akrepi seyrettir bize :D
Allah anali büyütsün.. babasini anasi yemistir :D
-
tüm sorularınıza işe geçince cevap verecemde
http://inci.sozlukspot.com/w/beyler-akrebim-do%C4%9Furdu-capsli/ şurdan bu konuyu nasıl sildirebilirim hangi karektersiz bilmiyorum ama benim adıma konu açmış hemde bugunun tarihi ile muhtemelen bu siteden almış resimleri nasıl bi karektersizliktir bu böyle yahu ulan insan akrebin resmine tenezzül mü eder arkadaşlar inci sözlükte hesabı olan o arkadaşla iletişime geçsin akreplere talibim diye bakalım neresinden çıkarım gönderecek yada akrepleri canlı canlı camdan göstersin yada akrebin yanına 1 tl koysun öyle resmini çeksin bakalım hangisini yapabilecek
-
@6. yorum güzel :D hacı yavrulardan 1-2 tane verebilirmisin yada satmayı düşünürmüsün...?
-
muhtemelen bu siteden bi arkadaş farklı nikle aaynı resimlerle kendine konu açmış
ben konuyu Konu 15 Temmuz 2011 (Cuma) 02:58 tarihinde açıldı. tarih saatinde açtım eleman benden tam 4 dakika sonra aynı resimlerle ara ara editleme yapa yapa konuyu açmış
(balyapamayanari ?, 15.07.2011 03:02 ~ 14:42
ricin hocam pm ne istinaden yazıyorum yollayacam sana sende sana gelen akreplerin resimlerini çeker eklersin bakalım o akrepler kimdeymiş
-
burdaki incicilerin alayının... adamı pişman ettiniz paylaşıma
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
burdaki incicilerin alayının... adamı pişman ettiniz paylaşıma
-----------------------------inciye üyelik alımı kapalı üye olup yazamadım.
o resimleri kopyalayan eziğe soruyorum o anne akrebin yanına yavrularla birlikte iken fotoshop yapmadan 1 tl koysun bide öyle çeksin resmi de göreyim bakayım ezik herif ya konuyu 03:02 de açmış resimleri çalarak sonra saat 14 e kadar forumda yazılanları okuya okuya editlemiş ezik karektersiz herif
-
Harika bir şey :) Çok beğendim bakımı çok zor değilse yavrulardan bende isterim :))