Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
resim isterük
-----------------------------2 3 güne bir yeni resim eklerim :)
-
öldüm kaşıntıdan nerden girdim konuya :D
-
proxy bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
resim isterük
-----------------------------Hoca tarantulanın resimlerinide koysana çok merak ettim
-
hocam meraktan soruyorum canlı hayvan olarak ne veriyosun sen bunlara ?
büyüğünü bok sinegi ,arı felan kesmes heralde doğadan yakalayıp mı veriyosun yoksa bunlarında yemleri var mı?
biraz ilgim var bu hayvanlara dikkatli oldugunda sorun yok hatta beslemesi keyifli bile ama yinede basucuma koymazdım bunun kafesini..
-
benvekendim bunu yazdı:
proxy bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
resim isterük
-----------------------------Hoca tarantulanın resimlerinide koysana çok merak ettim
-----------------------------sol ayaklarından biri kargoda kırıldı kabuk değiştirice düzelecek :) türü A.geniculata şuan gövdesi 3 cm gövdesi 9 10 cm e kadar çıkıyor yani iki ayak arasındaki mesafe 30 cm e yaklaşıyor tam büyüdüklerinde
buda bu türe ait beslenme videosu :) izlemenizi tavsiye ederim
-
sLavee bunu yazdı:
hocam meraktan soruyorum canlı hayvan olarak ne veriyosun sen bunlara ?
büyüğünü bok sinegi ,arı felan kesmes heralde doğadan yakalayıp mı veriyosun yoksa bunlarında yemleri var mı?
biraz ilgim var bu hayvanlara dikkatli oldugunda sorun yok hatta beslemesi keyifli bile ama yinede basucuma koymazdım bunun kafesini..
-----------------------------canlı yem olarak un kurdu veriyorum netten araştırısan bi sürü canlı yem var ve satanlarda, bazen doğadan yakalayıp veriyorum bazen evde olan canlı yemlerden . yemhane.com gir bak sırf canlı yem satıyor , site benim falan değil reklam olarak anlaşılmasın :)
-
sen fazla yaşamazsın hocam demedi deme... :))
-
way mk. arkadaş şimdi videoları filanda izledim uyuyamam ben..
onlar nedir öyle ya.. o nasıl bi çevikliktir faremidir hamster mı gitti kurudu hayvan..
abi gece gece açmayın şunları ya :D
kaşınıp duruom bide bu tarantula videosu resmi filan uyku yok bana bu gece :D..
-
scuderia bunu yazdı:
sen fazla yaşamazsın hocam demedi deme... :))
-----------------------------yok hocam ya bişey olmaz dikkat ettikten sonra . ayrıca eklembecaklıları beslemek isteyen meraklı hevesli olan varsa yardımcı olurum hobiyi yaymak lazım :)
-
Timsah beslemek yasayla yasaklanmıştı değil mi ?
Bi kaç hafta önce üniden bir arkadaşımın evinde misafir oldum memleketinde. Akvaryumunda timsah besliyor. Akvaryumun başucunda bulunduğu bir yatakta uyudum. Sabaha kadar timsahın beni yeme fantazileri rüyalarımda bir o yana bir bu yana gitti. O arkadaşım dahil sen mürid kardeşim hepinizi esefle kınıyorum ve hepinizden nefret ediyorum ulan. Ne fantastik adamlarsınız :D