Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
dediğin türü hiç duymadım hocam :( imkan olsa dediğin yere mutlaka giderdim hatta not aldım bi ara inşallah gidecem :)
-
bizim evde hayvan olarak bi ben varım bide 2 tane ördek
-
Guzel bir akrep turu yavrulardan bizde faydalaniriz insallah.
Bir kac resimde ben eklemek istedim fakat nasil eklenilecegini bulamadim.
-
Arkadaşın bir tanesi hepsini yakarak öldürürüm demiş, sen ise beslemeyi düşünüyorsun. Hanginiz daha psikopatsınız düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. :) Tehlikeler içinde yaşamak daha bi psikopatımsı geldi. :) Sizce?
-
aksata bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın bir tanesi hepsini yakarak öldürürüm demiş, sen ise beslemeyi düşünüyorsun. Hanginiz daha psikopatsınız düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. :)
Tehlikeler içinde yaşamak daha bi psikopatımsı geldi.
Sizce?
-----------------------------Resim ekleyebilseydim neler neler koyucaktim buraya ama nasil eklenilecegini bulamadim,elimde 27 tane tarantula 1 akrep 2 farkli turde hamam bocegi var.Hepsi de yattigim oda da ve bas ucumda duruyorlar.
Hamambocegi kolonisinin birinde kac adet oldugunu ben bile bilmiyorum.
-
Bloom karizmatik metin editörünü aç orda yeşil ağaç olan bi resim işareti var.
ona tıkla ve resim url sini yapıştır gönder.
-
Sagolasin Notorius,bir kac resimde benden gelsin o zaman.
Ceratogyrus darlingi
Acanthoscurria geniculata
Thrixopelma ockerti
Grammostola rosea
Hysterocrates gigas
Pterinochilus chordatus
Mesobuthus gibbosus
-
alın size benden manyaklarını görün :)
-
bu nası bişi yahu o başının ucundaki ne öle la burcumun türlerine bak ben kaç dakkadır inceliorum resmi
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
bu nası bişi yahu o başının ucundaki ne öle la burcumun türlerine bak ben kaç dakkadır inceliorum resmi
-----------------------------başının ucundaki onun bi parçası değil un kurdu dediğimiz canlı yem yani baktığın resim akrebin beslenme resmi :)