folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Akrebim Doğurdu (Resimli )

Akrebim Doğurdu (Resimli )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nightmare07
    nightmare07's avatar
    Erkek

fiyat soran arkadaşlar için

ben satmıyorum ama şöyle diyim sling(yavrular 1-5.kabuk arası bacakları hariç gövde boyu nhandu chromatus için 0.5-1.2 cm arası diyebilirz) leri için fiyatlar Türkiyede 20-30 arası değişir 5 lira oynayabilir tabi aşağı yuakrı satıcısına göre ama ben geçen sene 1 cm(gövde boyu bacaksız ) oalrak alırken tanesine 3 euro vermiştim yurt dışından gelmişti büyüdükçe fiyat artar ancak erkeler değersizdir nispeten çünkü adult olduktan sonra 1-3 arası çiftleşme(daha fazla yapanını görmedim) yaptıktan sonra ölürler buda yalaşık5-6 yıllık bir yaşam süresi eder ancak dişiler daha fazla yaşar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ben baştan büyük teraryum almak istiyorum sonradan değiştirmeyle uğraşmayım. Ne kadara mal olur bana?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nightmare07
    nightmare07's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben baştan büyük teraryum almak istiyorum sonradan değiştirmeyle uğraşmayım. Ne kadara mal olur bana?

hayvanın sling olacaksa öle yapmak hayvanı strese sokar ve bir çok daha sorun yaşarsın uzun anlatmayayım burada özelden anlatabilriim istiyorsan

hayvan küçükken fotoğraf filmi kutularında kulak pamuğu kutusunda sonraları saklama kabında yoğurt kabında yada kavanozlarda büyütebilirsin hatta adult olduğunda bile büyük kavanozlarda bakan arkadaşlarım var yani illa şöyle bir akvaryuamdan terra yapıcam diye birşey yok zaten tarantulalar bakımı basit hayvanlar çok tasalanmadan bakılabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

abi o akvaryum oldu ki kırıldı ve 70 tane yavruyla beraber o büyük akrep eve saçıldı, naparsın? ben evi içindekilerle beraber yarı fiyatına satarım heralde :|

akrep seven biri olmadığımdan evden çıkar birdahada ilaçlatana kadar girmem ki sevmeyen biri olarak akrep almakta mallık olur da.

tarantula almayı düşünüyorum ben.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

sunun gibi hayvanlar varken akrep neymis :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

abi o akvaryum oldu ki kırıldı ve 70 tane yavruyla beraber o büyük akrep eve saçıldı, naparsın? ben evi içindekilerle beraber yarı fiyatına satarım heralde :|

durduk yere niye kırılsın ki hiç öyle şeylerle kendimi kasamam :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

müthişş.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

konuyu açarken açıkçası bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum 10000 in üstünde hit almış. benim hayriye  yakında tv ye de çıkarsa şaşırmam :) bu arada geç oldu ama adı hayriye yazmak aklıma gelmedi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nightmare07
    nightmare07's avatar
    Erkek

bizim buradaki tarantulacı arkadaş gazeteye çıktı evinde 60 tane tarantula var diye sende çıkarsın :D

edit buldum linkini : http://www.haber7.com/haber/20110505/Evinde-55-tarantula-ve-1-akrep-besliyor.php?sayfa=1

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

aman eksik olsun :)

Toplam Hit: 53156 Toplam Mesaj: 267