Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
evet şu anda zehirli ve avlanırken kullanıyor iğnesini...
sen taktın zaten yavruların birbirini yemesine :)
eğer bardak çok temizse tırmanamıyorlar ama nemle beraber biraç toz olusn yani yüzey hafıf tırtırlı olsun tırmanabiliyorlar... aman kaçarlar aman beni sokarlar diye pek korkum olmadığı için ağızlarını açık bırakıyorum :) henüz içlerinden bi rambo çıkmadı :)
-
proxy bunu yazdı:
-----------------------------
olsun irwa ne güzel işte eklembacaklılar hobisi amaç yaygınlaştırmak bu hobiyi zaten yaygınlaşsınki tek manyak biz olmayalım sayımız artsın normal bi durum olsun millet bizi görünce manyak psikopat tarzı şeyler demesin :)
buda yavruların yeni yerleri servis tepsisi gibi oldu ama az daha büyüsünler daha iyi bi yer yapacam tosunlarıma :)
-----------------------------Aman hocam dikkat et gece falan ayagin takilmasin her yer akrep olur ondan sonra :)
Valla bu hobinin yayginlasmasi bizim ulkemizde cok zor, bizim insanimiz bu gibi hobilere hep karsi cikar,manyak misiniz,beslicek hayvan mi bulamadiniz,ya o kaptan cikarsa vs gibi bir suru soru...Halbuki yurt disinda ki fuarlardan haberleri yok,yas ortalamasi 35+,7den 70e herkes oluyor oralarda,resim bulabilirsem eklemeye calisirim,bu eylul ayinda izmirde ki pet fuarinda sansimi deniyecegim umarim etkili olur .
-
canlı canlı izlemek isterüz :|
-
Saybirs bunu yazdı:
canlı canlı izlemek isterüz :|
-----------------------------Neyi canli izliyoz hocam ? :)
-
Fotograflar gecen sene Almanya'nin Hamm sehrinde cekilmistir.(11-12-2010)Fotograflarin konuyla cok alakasi yok ama orada ki bu hobiyle ilgilenen insanlari gostermek icin paylastim.
-
Aslında korkulacak birşey yok. Ben hamam böceğinden çok korkardım eskiden . Terlik fırlatırdım sonra sigara söndürür gibi ezerdim. Antenlerini de çakmakla yakardım ondan sonra gazeteyle tutup dışarı atardım.
Sonra birgün korkuyla yüzleşme , insan iradesinin gücü gibi konularla ilgili yazı vs okuyordum , "bu hayvanı yiyen insanlar bile var , ben de elimle öldüreceğim" dedim. Zaten evde kiloyla var bizim , birine odaklandım , gözlerimi kapadım , bam diye bir geçirdim benden bi çığlık yükseldi , babam köpüklü haliyle duştan fırladı . Ulan yanında hayvan gibi raptiye varmış , halıda hiç belli olmuyo , bi de gözüm böcekte olunca işte o gün bugündür korkarım hala. Ama şimdi daha az korkuyorum. Sizi takdir ettim o yüzden . Resimlerin takipçisiyiz akrep reyizz.
-
Matchup sizin olayda supermis yalniz :)
Bu akreplerde benden gelsin o zaman
-
Benim bir arkadaş akrep,tarantula, yılan besliyor, bir de hepsini kendi yakaladığı kelebek koleksiyonu var.
-
KrypT bunu yazdı:
Benim bir arkadaş akrep,tarantula, yılan besliyor, bir de hepsini kendi yakaladığı kelebek koleksiyonu var.
-----------------------------kelebekler uzun süre yaşamıyor diye biliyordum ben
-
Zaten ölüler.