İstanbul Şişli Perpadan Yamaha R6S Motorum Çalınmıştır.Lütfen Dikkat
-
hocam bu iki gumruk kapisi zayif karin , gurcistan (rusvet) ve iran (selamlik) duzenli gelip gecen plakasi ve seceresi temiz kamyon, otobus bagajlarinin aranmadigi oluyor, veya sofor adamin tanidigi oluyor vs.. ayri bir konu basligi olur gumruk oyunlari
-
Zamanında bu foto yu koyup konu açtığında tüm tbt ne yaptık? ağzımıza ne geldiyse sayfalarca yazdık doğru mu?
belki 25-30 sayfadan daha fazla dolusu hakaret vardı, yani yüzlerce mesaj
sadece bu da değil kendi açtığı konularda beğenmediği herşeyi çıldırasıya silmesi ve daha fazlası da olası, çünki benim başıma geldi
ayrıca günahımı vermem ben buna,
belki bir çoğumuzda böyle düşünüyor olabilir,
belki alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste de denebilir?
ama her ne dersek diyelim;
her şeyden evvel bizim kültürümüzde düşene vurmak yoktur,
önce bi geçmiş olsun demek her şeyden evvel edeptendir,karşımızdakini değil bu bizim kişiliğimizi gösterir
konuyu okuyalı beri benimde gözüm etraf da, umarım buluruz
tekrar tekrar geçmiş olsun vesselam,
-
hocam resmi facede paylaşım yaptım bu şekilde yayılırsak bulabiliriz belki bir umut
-
sergum06 bunu yazdı
hocam resmi facede paylaşım yaptım bu şekilde yayılırsak bulabiliriz belki bir umut
en kötü korkar öğütüp çivi yaparlar motoru ben sanmıyorum o daha geri gelsin.
-
Tüm mesajlara bakamadım ama fiyatı ne kadardı hocam ?
-
Cesnist bunu yazdı
Tüm mesajlara bakamadım ama fiyatı ne kadardı hocam ?
18 bin lira civarı hocam
-
Hocam bu aralar suriye kapısı açık olduğundan oraya falan gönderip yedek parça niyetine kullanacak olabilirler. Aynı şekilde birsürü suriye plakalı ne olduğu belirsiz lüks araba ülkemize girdi, ters şekilde ülkeden de böyle araç çıkarılabilir.
-
DJ_Alper bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Kısa sürede çıkar o piyasaya. Tabii eğer motorun parçalarını felan açıp dağıtıp satmadılarsa.
Umarım bulunur, geçmiş olsun :/
HOCAM parçalasalar bile motor numarası şasi nomurası var
motoru alıp başka motora taksalar ilk muayenede uyumsuzluk çıkar emniyete gönderirler işlem için orda zaten gel gülüm derler
iskeleti satsalar şasi no var ordanda o bulunur
zaten motosiklerin motorunu çıkar iskelet çıkar diğer parçaları kaç para edecekki :)= sinyal far vs için girilmez yani bu işe motorunu komple söküp parçalarlarsa ozaman ayrı
sahte evrak düzenleyip piyasaya sürerler bilirsin senin motorundur ama kanıtlayamazsın
her şeyin bir kılıfı var hacı olmamış şeyler değil
-
Turkıyede 8-10 tane var demişsin neden bu denli özenli bir alete Kasko felan yaptırmadın ?
-
Abü sahibinden, gittigidiyorda falan son 1 haftalık ilanlarda ara
google advanced search sonuçlarına bak (son 1 haftalık)
varsa buradan bulursun. yoksa hiç polise gidip uğraşma zamanına yazık. tek şansın ilanlarda bulmak.