İstanbul Şişli Perpadan Yamaha R6S Motorum Çalınmıştır.Lütfen Dikkat
-
swordfish bunu yazdı
belki bayram üstü birileri görür diye up...
annesiz bunlar ya tam orospu çocukları simsar gibi kaçırmış bacısız piçler.
otopark'a dava açabilir misin gözün kesiyor mu al aşağı edebilecek misin iti ? -
Hocam internetten bulamazsan istanbulda sorusturmakla bulman çok zor.
Bizim yan apartmandan da bir motor çalınmış bugun polis bizm apartmanin kamera kayitlarini inceliodu. bu motorlar nedense çok ilgilerini çekio ibnelerin
-
Zeytun-i bunu yazdıswordfish bunu yazdı
otopark'a dava açabilir misin gözün kesiyor mu al aşağı edebilecek misin iti ?Anasını bile bellerim itoğlu itin...
-
swordfish bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıswordfish bunu yazdı
otopark'a dava açabilir misin gözün kesiyor mu al aşağı edebilecek misin iti ?Anasını bile bellerim itoğlu itin...
İyi :))
@holy,
motor çalmak çok basit, direksiyon kilidini kırmak 15 saniye belki, disk kilidi olsa kamyonete yüklemek 1 dk sürer, ayrıca parçalayıp satmak çok basit, kaportasından 2 parça çıkartsan yolda tanımazsın o derece bir şey.
Arabaya göre zahmetsiz ve hızlı, geçen gün avm'den hayabusayı çaldılar 40 milyarlık motor kamerada adam süre süre götürüyor amk evlatları benimde motorum ve bisikletim çalındı en iyi ben bilirim mk. -
Son durum nedir ?
-
motor hala kayıp arkadaşlar
video eklenmiştir
http://tahribat.com/Forum-Motorsiklet-Hirsizlarinin-Videosu-185890/
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun.Motorun gerçekten harika. Benim burada sana verebileceğim tavsiye bizim otoparkımız var. 7/24 kamera sistemli ve sabit araçlarla kontrat imzalıyoruz. Otopark içinde iken araçın başına gelebilecek hertürlü olay çizik,ezik,vurma bizden sorumludur.Ve üstüne üstelik araç çalınıyorsa ve orada kameralar bozuk ise bize açılan bütün davayı kaybederiz. Kesinlikle hukuksal olarak bu işin peşine düş motoru bulamaz isen bile parasını çıkartırsın..
-
swordfish bunu yazdı
motor hala kayıp arkadaşlar
video eklenmiştir
http://tahribat.com/Forum-Motorsiklet-Hirsizlarinin-Videosu-185890/
hocam peki mobese kayıtları ne durumda?
çünkü burdan diğer motonun plakası da okunmuyo sanırsam
dediğin gibi ilgilenen yoksa milletvekili ya da başkomiser tanıdığın var mı?
annasını satıyım benim olsa direk sana yönlendirirdim.
-
varmı gören eden?
-
abi seni ümitlendirmek istemem fakat istanbul fatih haseki sultan mahallesinde haseki hürrem sultan medresesinin orada bi köfteci var kahvenin orada.. belli zamanlar gün aşırı vs motorcu bi grup orada toplanıyor motorlardan hiç anlamam fakat senin motora çok benzeyen bi motoru gördüm...