İstanbul Şişli Perpadan Yamaha R6S Motorum Çalınmıştır.Lütfen Dikkat
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam benim anlamadığım şimdi şu var
* Sen ücretsiz bir şekilde otoparkın girişine park etmişsin
* Adamlar sana oraya bırakma demiş
* Sen adamlar sözlü dediği için ayrıca öyle bir kural olmadığı için dava ederim demişsin
ama
bu adamlar demez mi ben onun motorunu koruyacam diye de bir söz vermedim diyebilirler
ama
yine de kameralar neden çalışmıyor gibisinden bi dava açarsan ordan bişeyler çıkabilir
Karakule şurda yanlış anlamışsın Özkan motoru otoparka park ediyor girişine yada çıkışına değil. Amirlik bu otopark katına motor yasak falan demiş Özkanda o zaman diyorki otopark ana giriş veya çıkışta böyle tebliğ yok yada yazılı bana bir tebliğ yok şifaen sözlü amir yeni dile getiriyor diemiş ilk mesajda..
Ben böyle okudum kardeşim bir daha okur istersen..
HAKMAN tarafından 05/Eki/13 15:34 tarihinde düzenlenmiştir -
ha ben orda girişte çıkışta motor park etmeyiniz diye okuyunca yanlış anladım
pardon hocam
-
Hocam, sözü edilen otoparktan daha önce bir çalınma olayı olmuş mu onu araştırın bence. Dediğiniz sayıda kamera olmasına rağmen halen çalma girişimi yaşandı ise, kameraların bozuk olduğunu bilen birileri işin içinde olabilir diye düşünüyorum. Dahası, siz motoru çaldırdıktan sonra sizin motorunuzu koyduğunuz yere gidip "buraya motor koymak yasaktır" gibisinden bir ikaz yazma ihtimalleri de yüksek, daha sonra "bak buraya yazmışız" demesinler. O nedenle otoparkın ilgili katının resimlerini de çekerseniz iyi olur.
Geçmiş olsun. Umarım motorunuz bulunur, bulunmasa dahi zararınızın karşılanır.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ha ben orda girişte çıkışta motor park etmeyiniz diye okuyunca yanlış anladım
pardon hocam
hayır hocam yanlış anladım.motoru girişe çıkışa parketmedim.Normal otoparka koydum.Ama güvenlik oraya motor koymak yasak diyor.
bende diyorumki ne otopark girişinde ne çıkışında bunu belirten bir yasak tabelası var nede siz bana boyle birseyi yazılı olarak teblig ettiniz...
-
abi ben bu motoru eve alır yatağımda yatırırdım ya geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur sapasağlam.
-
wr3kcer bunu yazdı
iyi olmuş
Her konuya bunun gibi bir adet numume lazim.
-
motosiklet forumlarına bir üye ol mesaj at istersen
-
çoktan parçalarına ayırmışlardır fiyuuuu
-
wr3kcer ve tnrsk
Olm siz mal mısınız ne bicim mesajlar bunlar ?
-
perpada 5-8-9 katta her koridorda tüm dükkanların kamerları var ama 13 kötü olmuş yanlızz bu adam şans eseri 13 kata çıkmamıştır ya tüm otoparkları teker teker gezmiştir yada gün içinde motoru görüp beklemede kalmıştır beklemede kaldı ise muhtemelen oda 13 katta çalışıyodur
he yok tüm katları gezdi ise dediğim gibi 5-8-9 katta her dükkanda kamera var koridor boyunca izleye bilirsin yani bence daha detaylı araştırma yap tüm katlarda uygun koşedeki kamera görüntülerine bak dükkan sahipleri de yardımcı olmaya çalışırlar
geçmiş olsun face dede paylaştım belki dier güvenlikci arkadaşların dikkatini çeker