İstanbul Şişli Perpadan Yamaha R6S Motorum Çalınmıştır.Lütfen Dikkat
-
resimleri gördükçe içim yanıyo amk makine çok güzel. İNşallah bulunur hocam canını sıkma
-
Kırlangıç kasa R6. Çok fazla piyasada görülmeyecek bir serii motor parçalanmazsa bulunma ihtimali yüksek. Umarım parçalanmaz ve piyasada ivedilikle bulunur. Geçmiş olsun hocam... Benimde zamanında KTM 400' üm gitmişti ben bulamadım :/
-
hasiktir dedim geçmiş olsun hocam üzüldüm bende burada konuştum otoparklar yanaşömıyor hiç motor koymaya almıyorlar çalınma vakası gerçekleşmiş birkaç defa çünkü
-
Motoru görünce içim parçalandı mk hırsız olsam çalmaya kıyamam.Büyük geçmiş olsun hocam insallah bulunur.
-
Cesnist bunu yazdı
Motoru görünce içim parçalandı mk hırsız olsam çalmaya kıyamam.Büyük geçmiş olsun hocam insallah bulunur.
Bide benim gibi bu motora binseydin ozaman kafayı yerdin :(
-
Çalan aracın plakasını bulmuşsun hocam inşallah devamıda gelir.
-
iyi olmuş
-
JuMaN bunu yazdı
Çalan aracın plakasını bulmuşsun hocam inşallah devamıda gelir.
Umarım oda çalıntı değildir.
-
S.A Özkanım geçmiş olsun aradım tel kapalı idi yapılacak birşey varsa telefon etmen yeterli inşaAllah.. İnanıyorum kısa zamanda çıkar ortaya ama hatası olan perpa ahalisinide affetme sen zaten seversin bu tarz mahkeme işlerini bırakmazsın peşini varsa imkan bırakma peşlerini kardeşim..
-
hocam benim anlamadığım şimdi şu var
* Sen ücretsiz bir şekilde otoparkın girişine park etmişsin
* Adamlar sana oraya bırakma demiş
* Sen adamlar sözlü dediği için ayrıca öyle bir kural olmadığı için dava ederim demişsin
ama
bu adamlar demez mi ben onun motorunu koruyacam diye de bir söz vermedim diyebilirler
ama
yine de kameralar neden çalışmıyor gibisinden bi dava açarsan ordan bişeyler çıkabilir