İstanbul Şişli Perpadan Yamaha R6S Motorum Çalınmıştır.Lütfen Dikkat
-
El altından okuturlar sanırsam net e ilan verceklerini sanmam
-
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/17188-calinti-motorlar-nerede-bulunur.html
Şunu da bi oku, belki söz ettikleri yerde bulursun.
-
wr3kcer bunu yazdı
iyi olmuş
TCK. madde 215- (1) işlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." biçimindedir.
-
yeni bilgiler eklenmiştir...
-
bulgaristan'a ya da azerbeycana karstan gidiliyor.
her seferinde çarşıya bakıyorum hocam. bulgaristana gidecekse kesinlikle buralara uğramalıdır.
-
kulaksiz bunu yazdıwr3kcer bunu yazdı
iyi olmuş
TCK. madde 215- (1) işlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." biçimindedir.
Yönetim bu itin cezasını verdi zaten ..
-
Hocam inancın varsa sana şunu söylebilirim bu kadar çok şey başına eliyor muhtemelen çok âh alıyorsun. Seni pek yazdıklarından dolayı seven biri değilim ama umarım bulursun motorunu, çünkü bilirim ki emek verilerek alınmış birşeyin çalınması insana çok acı veriyor.
-
Adam motorun gittiğine mi yansın, parçalamışlardır hacı demelerine mi yansın? Illa başınıza gelecek öyle anlayacaksınız.
Geçmiş olsun kardeşim. Umarım en kısa zamanda bulunur.
-
c0nverse bunu yazdı
bulgaristan'a ya da azerbeycana karstan gidiliyor.
her seferinde çarşıya bakıyorum hocam. bulgaristana gidecekse kesinlikle buralara uğramalıdır.
bulgaristana karstan mı gidiliyor :|
hocam araya birini koymadıkça zor gibi ama bulursun umarım motoru geçmiş olsun.
-
evet hocam burdan selim adli ilceden gidiliyor belkide diger ilcedlr ama kapinin ismi aklima gelmedi