Bir Akıllı Telefon Alacağımda Tavsiyeniz
-
Galaxy note 2 öneririm ben kullanıyorum muhteşem bir telefon
-
4s dicem klasik olucak biraz ama 4s diyorum ben
-
galaxy s3 al, 3310 kadar kullanırsın bence.
-
S3 ile nexus 4 kıyaslanamayacak telefonlar.
S3 gpu'su mali 400. Kaç yıllık gpu.
Birde nexus 4'tekine bak.
Snapdragon s4 işlemci var nexus 4'te.
2 gb ram var s3'te 1.
Nexus 4 direk google tarafından üretildiği için telefon 3 yıl boyunca güncellemeleri ilk alacak telefon olacaktır bu garanti.(bknz samsung galaxy nexus. Halen güncellemeleri diğer telefonlardan s3ten falan aylar önce alır)
Olay sadece güncelleme de değil. Nexus 4 için iphone stabilitesini yakalamış tek android telefon deniyor..
Ekran olarakta her türlü s3'ten kat kat iyi. Güneş altında ekrana bakmaktada sıkıntı çekmezsin.
Telefonun tek eksisi hafıza kartı takamıyosun.
Bu arada piyasadaki en iyi android telefon olabilir.(rakipleri var ancak s3 kesinlikle bunlardan biri değil..)
51 dakika inceleme yaptılar adamlar telefondan ayrılamadı :P
Ayrıca fiyat olarakta s3'ten daha ucuz ancak malzeme kalitesi olarak çok daha iyi.
Batarya sorunu var deniyor ancak 1-2 hafta kullandıktan sonra batarya tam bir canavar oluyormuş(donanımhaber'de 10larca resimli örnek var telefonu 2-3 gün kullanıyorlar üstelik bütün gün wifi açık + 1-2 saat oyun oynayarak.)
-
Iphone 5 alabilirsin şekil olsun dersen yarın a101de 1800 civarı olacak sabah erkenden sıraya gir :-)
-
Sony Xperia Z.
-
pcdoktor baba güzel yazmışsın zaten alacağım üç modelden biri o ya o ya s2 yada xperia alacağımda işte daha karar veremedik i phone 5 ne bilim ya bana çekici gelmio((tew tew parayı gördü aypon beğenmiyo dieceksiniz:DDD)) xperia daha kibar geliyor bana ben kullandığınız ve memnuniyetiz bazından soruyorum
-
youshes12 bunu yazdı
Sony Xperia Z.
ortak nalet olası japonyada sunulmuş piyasaya daha kim bilir türkiyeye ne zamn gelir
-
blackglove bunu yazdıyoushes12 bunu yazdı
Sony Xperia Z.
ortak nalet olası japonyada sunulmuş piyasaya daha kim bilir türkiyeye ne zamn gelir
mart 15 de gelicek de , 1200 e alamazsın hocam . daha yüksek olacaktır tahminim fiyatı.
benim tavsiyem Kesinlikle LG nexus 4
-
Galaxy S2 de daha güncelleme almayacak bilgin olsun.Htc One X Te iyidir.