Bir Akıllı Telefon Alacağımda Tavsiyeniz
-
Direkt Lg Nexus 4. i5 i 3 kere tokatlar s3 ü 4 kere parmaklar. :) n4 ün video incelemelerini izleyip fikir edinebilirsin.
-
Tabi telefon işi göreceli bi kavramdır.Eğer oyun telefonu istiyorsan Sony Ericsson Xperia Play oyun telefonu. 12 Playstation tuşuna sahip. Sony Smartwatch ile bağlantılı. Böylece kolundaki saate bakarak mesaj okuyabiliyorsun, facebook, twitter kulllanabiliyosun, oyun oynayabiliyorsun saat üzerinden.
tolgaStain tarafından 14/Şub/13 03:57 tarihinde düzenlenmiştir
Tabi türkiyede satılmıyor.Arkadaşım almanyadan 700 liraya getirdi.Gittigidiyor'da falan 1400 lira civarı ozaman.
Tabi internete girerim yeri geldiğinde gazete , kitap okurum.Film izlerim diyosan note2 derim ben.Sadece telefon olarak işimi görsün havamı atayım şık dursun diyosan iphone 4s al 5 ile aralarında pek fark yok zaten. -
1 hafta önce samsung note 2 aldım. büyüklük konusunda sıkıntı yaşamam diyorsan kesinlikle note 2 derim.
-
Android istiyorsan Samsung S3 'e hiç girmeyip direk LG Nexus 4 al. Direk Google'ın sunduğu sistem olduğu için Samsung ya da diğer Android cihazlardaki gibi üreticinin update'ini beklemezsin. Nexus 7 tablet kullanıyorum bugün itibariyle Android 4.2.2 güncellemesi geldi. Ve içerisinde kesinlikle üretici uygulamaları yok daha rahat bir sistem kullanıyorsun.
Dersenki Win Phone 8 olur o zaman Lumia 920 al kesinlikle. Lumia 800 kullanıyorum. Üzerinde wp 7.8 var ve gayet güzel rahat hızlı sade bir işletim sistemi. -
blackglove bunu yazdısamaccc bunu yazdı
s3 iyiymiş diyorlar
iddaa kuponlarını paylaş arada :P
ortak paylaşimda kimse iplemio aq gelin diyorum gurup kuralım facede diorum kasa yapalım diorummm
öyle deme benim gibi takipte olup mesaj atmayan adam çok sen genelde paylaş sessiz sedasız takipçileri unutmayalım :D
telefon konusunu takipteyim
-
Iphone veya diğerleri...
-
Hacı kupon Verde bizde akıllı sisteme geçelim
-
Mert_648 bunu yazdıHacı kupon Verde bizde akıllı sisteme geçelim
:)
-
ortaklar pardon müridler sağğolun varolun kısmetse pts salı en geç çarşamba note 2 alacğımm şimdiden hayırlı olsun bana darısı olmaynların başınaa
-
blackglove bunu yazdı
ortaklar pardon müridler sağğolun varolun kısmetse pts salı en geç çarşamba note 2 alacğımm şimdiden hayırlı olsun bana darısı olmaynların başınaa
valla hocam ben dün s3 mini aldım 10 numara telefon ;)