Bir Akıllı Telefon Alacağımda Tavsiyeniz
-
lumialar enfes aletlet fakat fiyatları uçuk. iphone da harika fakat onun da fiyatı uçuk :D fiyat performans olarak ve daha ucuza bulunabilirlik olarak en iyisi s3 kasmaya gerek yok, başka bir şey alıcaksın yazılım zart zurt desteği olmayacak ne gereği var.
-
RETRET bunu yazdı
lumialar enfes aletlet fakat fiyatları uçuk. iphone da harika fakat onun da fiyatı uçuk :D fiyat performans olarak ve daha ucuza bulunabilirlik olarak en iyisi s3 kasmaya gerek yok, başka bir şey alıcaksın yazılım zart zurt desteği olmayacak ne gereği var.
ortak yazılıma gerek yok zaten müzik dinlem arada bir foto video çekem güzel oyunu olan ve kibar bişey ariorumm
-
mataramasuko bunu yazdıIphone 5 alabilirsin şekil olsun dersen yarın a101de 1800 civarı olacak sabah erkenden sıraya gir :-)
geliş fiyatı 1700 tl zaten 100 tl kar ediyorlar
geliş fiyatından verebilecek bir telefoncu arkadaşın varsa i5 al sıfır -
DaveReed bunu yazdımataramasuko bunu yazdıIphone 5 alabilirsin şekil olsun dersen yarın a101de 1800 civarı olacak sabah erkenden sıraya gir :-)
geliş fiyatından verebilecek bir telefoncu arkadaşın varsa i5 al sıfırdostum i5 gerek yok bizim okulda ne kadar godaman varsa elinde onlarrdan varr
-
blackglove bunu yazdıDaveReed bunu yazdımataramasuko bunu yazdıIphone 5 alabilirsin şekil olsun dersen yarın a101de 1800 civarı olacak sabah erkenden sıraya gir :-)
geliş fiyatından verebilecek bir telefoncu arkadaşın varsa i5 al sıfırdostum i5 gerek yok bizim okulda ne kadar godaman varsa elinde onlarrdan varr
iyide parasını hakeden kaliteli normal tüketiciye ulaşan başka bir cihaz yokki
farklı olmak istiyorsan o zaman custom birşeyler bakacan... -
DaveReed bunu yazdıblackglove bunu yazdıDaveReed bunu yazdımataramasuko bunu yazdıIphone 5 alabilirsin şekil olsun dersen yarın a101de 1800 civarı olacak sabah erkenden sıraya gir :-)
iyide parasını hakeden kaliteli normal tüketiciye ulaşan başka bir cihaz yokki
farklı olmak istiyorsan o zaman custom birşeyler bakacan...custom derken sayın başkanım biraz açarsak ???
-
Bugun s3 aldim. 1380 tl. 2 yil garanti 1 yil cepkask.guzel telefonmus
-
açık ara lg nexus 4..
-
ayfon 5
-
iphone alacaksin kafan rahat edecek.