Bir Akıllı Telefon Alacağımda Tavsiyeniz
-
Tasarımını beğeniyorsan Nexus 4 al derim. Eğer beğenmiyorsan 1999 tl'ye piyasaya girecek olan Sony Xperia Z'yi düşünebilirsin. Eğer bekleyecek vaktim var diyorsan Google'ın Motorola'da yaptığı Nexus'u bekle derim.
-
S3 den başkası yalan
-
iPhone al, ya da diğerlerinden birini.
-
renegadealien bunu yazdı
S3 den başkası yalan
Al iste SOZUN BITTIGI YER :)
-
renegadealien bunu yazdı
S3 den başkası yalan
note 2 neden diil rene ? büyüklüğü hariç bi neden olarak?
-
kendime güvensem beklerimde xperia yı aqq marta kadar gene yatırıma girişirim ben o paraylaa
-
s3 iyiymiş diyorlar
iddaa kuponlarını paylaş arada :P
-
asus padfone 2 ile kimse tanismamis sanirim , ahh bi bula bilsem dk sina alicamda bulamiyomki bi turlu
-
samaccc bunu yazdı
s3 iyiymiş diyorlar
iddaa kuponlarını paylaş arada :P
ortak paylaşimda kimse iplemio aq gelin diyorum gurup kuralım facede diorum kasa yapalım diorummm
-
PadFone'un yeni versiyonunda 2 GB RAM, LTE desteği, NFC, 1280x800 piksel IPS ekran, 135 gram ağırlık, 16, 32 ve 64 GB kapasite seçenekleri, dört çekirdekli 1.5 GHz Snapdragon S4 işlemci, Adreno 320 GPU ve 13Megapiksel arka, 1.2 Megapiksel ön kamera gibi özellikler bulunuyor. Şu an
Android 4.0 işletim sistemini kullanan telefon kısa bir süre sonra Jelly Bean ( Android 4.1) güncellemesi de sunacak. Pili bütünleşik olan telefonda bu pil 2140 mAH kapasiteye sahip. PadFone Station PadFone 2'nin üzerine takıldığı ve cihazı tablet bilgisayar olarak kullanma imkanı sunan PadFone Station ek olarak satılan bir aksesuar. 10.1 inçbüyüklüğündeki ekran 1280x720 piksel (720p) çözünürlük sunuyor. Tablet aksesuarının ağırlığı ise 514 gram. ohjaaa la benim leptoptan iyi :D
blackglove tarafından 13/Şub/13 23:08 tarihinde düzenlenmiştir