Bir Akıllı Telefon Alacağımda Tavsiyeniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

kardeş 1000-2000 tl bütçen akıllı telefonları almayanı döverler. Samsung Galaxy S3 .

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Nexus 4 al hocam olmadı s3 al 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakkal
    fakkal's avatar
    Erkek

Bende Sony Xperia Z diyorum.  Limitim kısıtlıydı, 3 gün önce Xperia go aldım (  http://www.youtube.com/watch?v=y3v5lN4U0bM  ) . Son derece memnunum. Bekle biraz yakındır xperia z nin gelmesi.

şimdilik bu kadar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

Tek kelime note 2 derim kullanıyorumda performans şarj süresi herşeyi mükemmel

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100 

jandark06 tarafından 13/Şub/13 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

bende almayi dusunuyorum fiyat limiti olmadan alinacak en iyi akilli telefin sizce hangisidir ?

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

S3 ile nexus 4 kıyaslanamayacak telefonlar.

S3 gpu'su mali 400. Kaç yıllık gpu.

Birde nexus 4'tekine bak.

Snapdragon s4 işlemci var nexus 4'te.

2 gb ram var s3'te 1.

Nexus 4 direk google tarafından üretildiği için telefon 3 yıl boyunca güncellemeleri ilk alacak telefon olacaktır bu garanti.(bknz samsung galaxy nexus. Halen güncellemeleri diğer telefonlardan s3ten falan aylar önce alır)

Olay sadece güncelleme de değil. Nexus 4 için iphone stabilitesini yakalamış tek android telefon deniyor..

Ekran olarakta her türlü s3'ten kat kat iyi. Güneş altında ekrana bakmaktada sıkıntı çekmezsin.

Telefonun tek eksisi hafıza kartı takamıyosun.

Bu arada piyasadaki en iyi android telefon olabilir.(rakipleri var ancak s3 kesinlikle bunlardan biri değil..)

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Google-LG-Nexus-4-En-guncel-en-hizliyi-isteyenlere-video-inceleme.htm

51 dakika inceleme yaptılar adamlar telefondan ayrılamadı :P

Ayrıca fiyat olarakta s3'ten daha ucuz ancak malzeme kalitesi olarak çok daha iyi.

Batarya sorunu var deniyor ancak 1-2 hafta kullandıktan sonra batarya tam bir canavar oluyormuş(donanımhaber'de 10larca resimli örnek var telefonu 2-3 gün kullanıyorlar üstelik bütün gün wifi açık + 1-2 saat oyun oynayarak.)

Pc doktor hocam :)

İyi hoş demıssın ''S3 ile nexus 4 kıyaslanamayacak telefonlar'' diye de bır de buradan baksan olaya ;

Şu Samsung S3 tekı kac yıllık dedıgın işlemcı düne kadar ki en guzel işlemcılerden biri , Snapdragon s4 e saygım sonsuz şuandakı en guzel işlemcı bıle dıyebılırız. Ama S3 un de performansı yabana atılmaz...

Demışsın kı Nexus4 te 2GB ram var . buyur : Bknz: Samsung Galaxy S3  LTE (2GB RAM li S3 Samsung) ,
    Bu da link : http://www.duckrock.com/2GB-RAM-Samsung-SHV-E210S-Galaxy-S-III-LTE-i9300-Brand-NEW-Cell-Phone-Blue

Evet google.com guncellemerını alacak ilk telefonlardan bırı ama guncelleme dedıgın nedır ALLAH aşkına ya 1 ay sonra olsun 2 ay sonra olsun gecersın zaten aldıgımız telefonlar telefon degıl uzay mekıgı :D Extra güncellemeyı yapsan ne olur yapmasan ne :)

Telefonun tek eksisi hafıza kartı takamıyosun. demişsin de tek eksı de olsa cok buyuk bır eksık be usta , gozunu seveyım sıonırlandırma dıye bırsey olurmu cıhazda? Oyle bır ram koymussun , Öyle bır ıslemcı koymussun , amk gitmişsin 8 veya 16 gb hafıza koymussun :) Barı 64 luk model de yap , inankı suanda o telefonu almıyorsam sebeblerınden biri de  HAFIZA olayı ki bu benım gıbı ''SINIRLANDIRILMAYI SEVMEYEN'' kişiler ıcın de buyuk sorundur dıye dusunuyorum....

Fiyat demıssın de ucuz olması artı mı sence? Birisi google telefonu da olsa ''LG'' marka ... Diğeri ''SAMSUNG'' ya :)
    Samsung dedıgın meret , Dunya devı Apple le yarısıyor LG kım? :D

Samsung S3 : Hala 1685 TL

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10081053

Nexus yenı cıkmıs bır cıhaz : 1440 TL

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-e960-nexus-4.aspx?gclid=CJuj95z-s7UCFUWS3godW1sAEw

Hemde aynı yerde :) İllakı vardır bır kalıte farkı ...

ARTI En son olarak bende 2.EL kullandıgım S3 üm var , Şuanda istesem Nexus 4 le takasa gırebılıyorum (donanimhaber ' de)      :)

Hesabı sen yap artık ......

Bu murıde önerecegım dıger cıhaz NOTE II olurdu ama benım ıcın cok buyuk bır cıhaz oldugundan ve almayacagımdan onermedım ama BÜYÜK TELEFON la ilgili takıntısı yoksa SAMSUNG NOTE II .... (Nokta)

:)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

sanırsam alacağım ya xperia kibar telefon yada note2 oyun konsolu mübarek

İts My Life. NOW or NEVER
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Kimse dememiş nokia lumia 920 yi incele. Windows mobile 8 var. Donanım olarakta iyidir.
    Bunun dışında (mart sonu çıkacak ) xperia Z ye bak. Ayrıca mayıs gibi samsung s4 çıkacak. 6 veya 8 çekirdekli olacağı söyleniyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

gençler malum hayatımız iddaa olmuş eni sonu paranın aq 4300 küsür para aldım ilk iş bir karton cigara almak oldu şimdide bir akıllı telefon alayım sıkıldım artık 3310 dan fiyat 1000-2000 tl arası tavsiyeleriniz nedir deneyimlerinz memnuniyetiiz vss.. her müridin yorumu benim için değerlidir

çin telefonlarına kesinlikle para verme, iphone a da para verme, git doğubanka çatır çatır pazarlık yap güzel bir s3 al. üstüne bir de güzel sony walkman marmak mp3 çek tadından yenmez.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n3xt
    n3xt's avatar
    Erkek

Samsungdan telefon alma 2 sene sonra nedestek kalıyor ne birşey, örnek s2 ne oldu ne gücelleme var nede birşey S4 cıkınca s3 gene unutulacak ve sonuc olarak hicbir artısı kalmıyacak gücelleme candır ... 

İş kurma işi biraz uzun sürdü. ben askere gitmicem demedim ki lan.
Toplam Hit: 7018 Toplam Mesaj: 63