Şarkı Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
Merhaba değerli TBT üyeleri,
Hem kendim dinleyebileceğim, hem de radyoma koymak üzere güzel şarkılar arıyorum.
Değer verdiğiniz şarkıları yazarsanız sevinirim. Bir tane şarkı bile yazsanız benim için önemli.
Lütfen YOUTUBE linki vs. paylaşmayın.
Sadece sanatçı ve şarkı ismi yeterli. Ayrıca şarkıyı neden önerdiğinizi bir-iki cümleyle belirtirseniz çok sevinirim.
Dil sınırlaması yok ama Türkçe varsa tanımış oluruz, daha iyi olur.
Bir de aşağıdaki listede bulunan şarkıları yazmazsanız iyi olur.
Şimdiden Teşekkürler.
5 6 7 8s - woo hoo.mp3 adele - rolling into deep.mp3 ajda pekkan - hos gor sen.mp3 amy winehouse - back to black.mp3 amy winehouse - rehab (live).mp3 amy winehouse - valerie.mp3 andrew bird - why.mp3 anima - joker.mp3 athena - bir araya gelemeyiz.mp3 athena - cokuslerdeyim.mp3 athena - masum kalamayiz.mp3 athena - sairin elinde.mp3 ayla dikmen - anlamazdin.mp3 aylim aslim - icimde olen biri.mp3 aylin aslim - dalgalar.mp3 aylin aslim - iste sana bir tango.mp3 aylin aslim - umudum var.mp3 aylin aslim - usta.mp3 aysu cogur - nuri.mp3 ayyuka - namik abinin turkusu.mp3 ayyuka - yolunda.mp3 banu - unutulur.mp3 beck - loser.mp3 beck - paper tiger.mp3 bob dylan - all along the watchtower.mp3 bob dylan - blowin in the wind.mp3 bob dylan - knockin on heavens door.mp3 bulent ortacgil - sakiz hanim mahur bey.mp3 bulutsuzluk ozlemi - bu yorgunluktan biktim.mp3 bulutsuzluk ozlemi - yokun yil donumu.mp3 buyuk ev ablukada - cildirmiycam.mp3 buyuk ev ablukada - havadar.mp3 buyuk ev ablukada - katlime ferman.mp3 buyuk ev ablukada - nasıl istediysen oyle.mp3 buyuk ev ablukada - tayyar ahmetin sonsuz sayili gunleri.mp3 carpenters - please mr postman.mp3 cem yilmaz - flash back.mp3 cengiz baysal - cant say p.mp3 cenk taner - eg basini egeceksen.mp3 ceylan ertem - birinci sinif.mp3 ceylan ertem - ne guzel gun.mp3 cream - sunshine of your love.mp3 dandadadan - hayaletler.mp3 dandadadan - kaltaklar.mp3 dave brubeck - take five.mp3 david bowie - this is not america.mp3 demirhan baylan - doldur.mp3 die antwoord - baby s on fire.mp3 die antwoord - fatty boom booom.mp3 die antwoord - i think u freaky.mp3 die antwoord - rich bitch.mp3 die antwoord - scopie.mp3 die antwoord - wat pomp.mp3 duman - akibet.mp3 duman - deli.mp3 duman - eyvallah.mp3 duman - gonul.mp3 duman - koprualti.mp3 duman - kumbela.mp3 duman - neredesin sen.mp3 duman - saldir.mp3 duman - seni kendime sakladim.mp3 eddie vedder - society.mp3 eric clapton - cocaine.mp3 fatima spar - istanbul.mp3 fatima spar - w.mp3 fatima spar - zirzop.mp3 fazil say - dort mevsim.mp3 feridun hurel - seni sevmek yok mu.mp3 flort - dun trtde izledim.mp3 flort - eski dostum.mp3 ganims asia minors - daddy lolo.mp3 ganims asia minors - halvaje.mp3 ganims asia minors - oriental rock and roll.mp3 gece - bomonti sokaklari.mp3 gece - nilufer.mp3 genc osman yavas - dilek tutmak.mp3 halil sezai - basim belada.mp3 haricten gazelciler - ahval ve serait.mp3 haricten gazelciler - hep bekledim.mp3 haricten gazelciler - ne hususta.mp3 hayko cepkin - paranoya.mp3 hayko cepkin - takinti.mp3 herbie mann - peanut vendor.mp3 hooverphonic - hearthbroken.mp3 hooverphonic - sad song.mp3 jimi hendrix - all along the watchtower.mp3 john denver - calypso.mp3 john denver - leaving on a jet plane.mp3 john denver - sweet surrender.mp3 joy division - love will tear us apart.mp3 julide ozcelik - hayat.mp3 kargo - arabic fahise.mp3 katia melua - i d love to kill you.mp3 koray candemir - ruhum ayakta.mp3 koro - bekle bizi istanbul.mp3 kudret kurtcebe - tek basina.mp3 kurban - yobaz.mp3 kurtalan ekspress - egri egri dogru dogru.mp3 led zeppelin - friends.mp3 led zeppelin - going to california.mp3 led zeppelin - immigrant song.mp3 mabel matiz - zor degil.mp3 marilyn manson - rock is dead.mp3 mavi sakal - balta.mp3 mehmet gureli - kimse bilmez.mp3 meksikaya gidiyorum - yeter.mp3 melis danismend - bin doz ofke.mp3 melis danismend - erik.mp3 metallica - fuel.mp3 metallica - green hell.mp3 mfo - bazen.mp3 model - sen ona asiksin.mp3 mor ve otesi - 2012.mp3 mor ve otesi - ayip olmaz mi.mp3 mor ve otesi - bosver.mp3 mor ve otesi - gunesi beklerken.mp3 mor ve otesi - hayat.mp3 morcheeba - sao paulo.mp3 multitab - battaniyem.mp3 muse - survival.mp3 muse - unsustainable.mp3 muslum gurses - asi ve mavi.mp3 muslum gurses - nilufer.mp3 nazan oncel - a bu hayat.mp3 nazan oncel - bana ozel.mp3 nazan oncel - ben sokak kiziyim.mp3 nazan oncel - bu istanbul.mp3 nazan oncel - erkekler de yanar.mp3 nazan oncel - gidelim buralardan.mp3 nazan oncel - gitme kal bu sehirde.mp3 nazan oncel - sokarim politikana.mp3 neil young - rockin in the free world.mp3 nejat yavasogullari - mualla.mp3 neyse - devran.mp3 neyse - hokkabaz.mp3 neyse - kirik.mp3 neyse - yapma meydan.mp3 nil karaibrahimgil - askimiz her zamanki gibi tehlikede.mp3 nil karaibrahimgil - seviyorum sevmiyorum.mp3 nil karaibrahimgil - vahdettin.mp3 nirvana - dive.mp3 objektif - daglarda.mp3 objektif - los aksamlar.mp3 objektif - oglum.mp3 objektif - sen benden uzak.mp3 ogun sanlisoy - buyuduk aniden.mp3 pentagram - dark is the sunlight.mp3 pentagram - gecmisin yuku.mp3 pentagram - gunduz gece.mp3 pilli bebek - berrak.mp3 pilli bebek - delilik.mp3 pin up - uretim hatasi.mp3 pinhani - ben nasil buyuk adam olucam.mp3 pinhani - istanbulda.mp3 pink floyd - another brick in the wall.mp3 pink floyd - money.mp3 pink floyd - the great gig in the sky.mp3 pixies - where is my mind.mp3 portishead - machine gun.mp3 portishead - roads.mp3 portishead - sour times.mp3 portishead - we carry on.mp3 post dial - will you let me sleep.mp3 radical noise - bazen.mp3 radiohead - creep.mp3 radiohead - karma police.mp3 radiohead - pyramid song.mp3 rage against the machine - wake up.mp3 rammstein - fruhling in paris.mp3 rebel moves - bu dunya.mp3 rebel moves - kimileri birileri.mp3 redd - bir sovalye var icinde.mp3 replikas - 0 1.mp3 replikas - aya bak yildiza bak.mp3 replikas - cicek dagi.mp3 replikas - hudey hudey.mp3 rhcp - californication.mp3 rhcp - save the population.mp3 sakareller - ne sev ne terk et.mp3 sakin - edepsiz komedya.mp3 sakin - laleler beyaz.mp3 sakin - sentetik sezar.mp3 sattas - groundation.mp3 savages - hit me.mp3 savages - husbands.mp3 sebnem ferah - artik kisa cumleler kuruyorum.mp3 sebnem ferah - cok yorgunum.mp3 sebnem ferah - od.mp3 semiramis pekkan - bana yalan soylediler.mp3 sila - alain delon.mp3 sneaker pimps - spin spin sugar.mp3 sneaker pimps - tesko suicide.mp3 sonic youth - drunken butterflies.mp3 sonic youth - kool thing.mp3 sonic youth - little trouble girl.mp3 spoon - you gotta feel it.mp3 su soley - anladin mi.mp3 teoman - sessiz eller.mp3 the beatles - i am only sleeping.mp3 the beatles - let it be.mp3 the beatles - sun king.mp3 the polyphonic spree - lithium.mp3 the strokes - new york city cops.mp3 thivery corporation - facing east.mp3 thivery corporation - satyam shivam sundaram.mp3 tricky - abbaon fat tracks.mp3 tricky - makes me wanna die.mp3 uc hurel - bir sevmek bin defa.mp3 umay umay - seker anne.mp3 vedat yildirim - cinayet saati.mp3 vega - elimde degil.mp3 vega - serzeniste.mp3 vega - sokaklar tekin degil.mp3 yakup - bilmece.mp3 yakup - karanlikta.mp3 yakup - platonik.mp3 yasemin mori - arjantin.mp3 yasemin mori - aslinda bir konu var.mp3 yasemin mori - geronimo.mp3 yasemin mori - kuzgun.mp3 yasemin mori - nolur nolur nolur.mp3 yasemin mori - sen beni sokaklardan say.mp3 yasemin mori - venuste uyandim.mp3 yavuz cetin - oyuncak dunya.mp3 yavuz cetin - yasamak istemem.mp3 zaga band - seeds.mp3 zardan adam - beni affet.mp3 zardan adam - benim yolum ayri.mp3
-
edit.
Bandito tarafından 10/Tem/14 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
haramiler - mavi duvar
çok güzeldir hocam bu tarzdaki radyolara bayılırım
. birde radyo linki neydi yahu unuttum arada açarım dinlerim .edit : http://www.r4dy0.com/
csr288 tarafından 10/Tem/14 12:49 tarihinde düzenlenmiştir
profilde varmış pardon -
csr288 bunu yazdı
haramiler - mavi duvar
çok güzeldir hocam bu tarzdaki radyolara bayılırım
. birde radyo linki neydi yahu unuttum arada açarım dinlerim .edit : http://www.r4dy0.com/
profilde varmış pardonŞarkı için sağolun hocam. Reklam olmasın diye linki koymadım :)
RockZs tarafından 10/Tem/14 13:34 tarihinde düzenlenmiştir -
frank sinatra-strangers in the night
jeane manson-avant de nous dire adieu
terry jaks-if you go away
portishead-roads
jose feliciano-listen to pouring rain
eagles-hotel california
dalida-portofino
enya-only time
zeki müren-eskimeyen dost
kıraç-bulamazsın
cem karaca-hiçbirşeyimsin
bülent ersoy-ölmeyen şarkı
cesaria evore-besame mucho
amy winehouse you know i m no good
-
Bırak Seveyim Rahat Edeyim @ Manuş Baba @ Nazan Öncel - youtube tan direk kopyaladım güzel şarkı öyle denk geldim.
radiohead - exit music - bir dizinin sezon finalinde çalıyordu baya hoşuma gitti adını vermiyeyim spoiler olur.
-
CIZIRTI bunu yazdı
frank sinatra-strangers in the night
.....portishead-roads
...amy winehouse you know i m no good
portishead - roads zaten listede vardı. diğer önerilerinizden bazılarını birdahaki şarkı güncellemesinde radyoya koyarım. çok teşekkür ederim.
Altair bunu yazdıBırak Seveyim Rahat Edeyim @ Manuş Baba @ Nazan Öncel - youtube tan direk kopyaladım güzel şarkı öyle denk geldim.
radiohead - exit music - bir dizinin sezon finalinde çalıyordu baya hoşuma gitti adını vermiyeyim spoiler olur.
nazan öncel den birçok şarkı zaten hal-i hazırda radyoda dönmekte ama bu şarkıyı da listeye eklemek gerek sanırım. radiohead 'den "exit music" i ben de severim. öneriler için sağolun hocam.
-
hocam hiç Ayna yok :)
Sana bir Ayna listesi çıkartayım :)
-Ölünce Sevemezsem Seni
-Bari Sen Unutma Beni
-Gittiğin Yağmurla Gel
-Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar
-Gitme Kal Diyemedim
-Akdeniz
-Gelincik
-Geceler
-Biz Aşkı Meleklerden Çaldık
-Ağlamadan Git
-Bir Sen Vardın
-Severek Ayrılanlar
-Adı Konmuş Ayrılığın
-
Freedom - Django Unchained
BLank tarafından 10/Tem/14 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
zardanadam - oyun (sözleri çok güzel)
kesmeşeker'in herhangi bir şarkısı. çünkü kesmeşeker güzel bir grup.
-
mRBerkay bunu yazdı
hocam hiç Ayna yok :)
Sana bir Ayna listesi çıkartayım :)
-Ölünce Sevemezsem Seni
vs...hatırlattığın iyi oldu hocam. sağolun. aklınıza başka şarkılar gelirse lütfen yazın.
BLank bunu yazdıFreedom - Django Unchained
eyvallah.
LizardKing bunu yazdızardanadam - oyun (sözleri çok güzel)
kesmeşeker'in herhangi bir şarkısı. çünkü kesmeşeker güzel bir grup.
kesmeşeker koymamışım niyeyse. hatırlatttığın için sağol hocam. ayrıca "kum" albümünün re-mastered hali geliyor yakında. sesler demirhanbaylan'ın twitter hesabında paylaşılmış. onu merakla bekliyorum.
tavsiyeler için sağol.