Şarkı Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
spotify kullanıyosan benim starred playlistine kerkinebilirsin hocam :)
http://open.spotify.com/user/1160871373/starred
onun dısında spotify dan bi kac playlist paylasayımda kulagınızın pası silinsin
-
konu dışı olcak ama ben bu müzikleri indirmek istesem nerden indirebilirim? eskiden limewire falan vardı da şimdi nasıl indiririz acaba. converter falan çok bozuyo kaliteyi. program site ismi var mı bildiğiniz?
-
Seastar bunu yazdı
konu dışı olcak ama ben bu müzikleri indirmek istesem nerden indirebilirim? eskiden limewire falan vardı da şimdi nasıl indiririz acaba. converter falan çok bozuyo kaliteyi. program site ismi var mı bildiğiniz?
Hocam ben çok aradım çoğu site youtube tan çeviriyo bende tek yol torrentten albümü indirip içinden tek tek şarkıları seçtim.
Bu arada ;
Joe Purdy – Wash Away
Groove Armada - Think Twice
Roy Orbison - Pretty Woman
Aklıma geldikçe ekleyeceğim daha hocam.
-
biri şarkımı istedi :)
önce kore şarkılarından başlıyorum kore deyip geçmeyin. çoğu ingilizce karşık oluyor hemde süperlerdir. çok ciddi hayran kitlesi var türkiyede.
üstelik gayet kalitelidir. bende çok var ama hepsini yazamasamda sevdiklerimi yazacağım. dinleyin sevmeyen gelsin
yanında OST yazdıklarım dizi müzikleri olur. çok ilginizi çekerse dizilerin isismlerini veririm
1-park eun woo- everyday (ost)
2- SS501- because I am stupid (ost)
3-SHİNEE- stanb by me (ost)
4-T-MAX- paradise (ost)
5-A'ST1- yearning heart (ost)
6-SS501- making a lover
7- kim tae woo- high high (ost)
8- jisun- what should ı do ost (romantik)
9-sungkyunkwan scandal - too love (ost) Böyle şirin bir dizi yok piyasada :)) gülmekten ölürsünüz (romantik müziği)
10-G.NA- kiss me (ost yine)
11-sungkyunkwan scandal- secret love ( ost)
kore şarkıları bitmez bende aslında devamını isterseniz çok güzel bir listem var yineliyorum. çal bakalım radyonda ne olacak tepkiler
bunlarda karşık yabancılar (isim yamadıkalrımın kişiyi bilmiyırum)
1- nikki flores - run back to me
2-nickelback- far away
3-nickelback- ıf everyone cared
4-beyonce - halo
5-gives you hell
6-rihanna- russian roulette
7-justina bieber- as long as you love me-
8-stupid cupid ( bunu dinleyip kıpırdamayan odun deyin )
9- lucy hale- make you believe
10-she is so lovely
-
site iyi hoş ama keşke ses + ve - tuşlarına tıkladığımızda sesin seviyesini görebilseydik ?
-
Zardanadam - kaçacağım, pearljam - do the evolution, cake - short skirt/ long jacket, rufus wainwright - cigarettes and chocolate milk, morcheeba - enjoy the ride, the weeknd - wicked games, björk - human behaviour. simdilik aklima bunlar geldi
-
nurk bunu yazdı
spotify kullanıyosan benim starred playlistine kerkinebilirsin hocam :)
http://open.spotify.com/user/1160871373/starred
onun dısında spotify dan bi kac playlist paylasayımda kulagınızın pası silinsin
...sağol hocam. spotify hesabım yok ama bakacağım bir ara..
Altair bunu yazdıBu arada ;Joe Purdy – Wash Away
Groove Armada - Think Twice
Roy Orbison - Pretty Woman
Aklıma geldikçe ekleyeceğim daha hocam.
Pretty Woman 'ı bililiyorum (belki diğerlerini de biliyorumdur..) müsait bir zamanda diğer şarkılara bakacağım. eyvallah.
futurist bunu yazdıbiri şarkımı istedi :)
önce kore şarkılarından başlıyorum kore deyip geçmeyin. çoğu ingilizce karşık oluyor hemde süperlerdir. çok ciddi hayran kitlesi var türkiyede.
üstelik gayet kalitelidir. bende çok var ama hepsini yazamasamda sevdiklerimi yazacağım. dinleyin sevmeyen gelsin
yanında OST yazdıklarım dizi müzikleri olur. çok ilginizi çekerse dizilerin isismlerini veririm
1-park eun woo- everyday (ost)
...11-sungkyunkwan scandal- secret love ( ost)
kore şarkıları bitmez bende aslında devamını isterseniz çok güzel bir listem var yineliyorum. çal bakalım radyonda ne olacak tepkiler
bunlarda karşık yabancılar (isim yamadıkalrımın kişiyi bilmiyırum)
1- nikki flores - run back to me
..10-she is so lovely
tavsiyeler için teşekkürler. hepsini tek tek inceleyeceğim. devamını bekliyorum :)
Jubei bunu yazdısite iyi hoş ama keşke ses + ve - tuşlarına tıkladığımızda sesin seviyesini görebilseydik ?
keşke ama benim kabiliyetim o kadarına yetti hocam. bu kadar oldu :)
babaakuyok bunu yazdıZardanadam - kaçacağım, pearljam - do the evolution, cake - short skirt/ long jacket, rufus wainwright - cigarettes and chocolate milk, morcheeba - enjoy the ride, the weeknd - wicked games, björk - human behaviour. simdilik aklima bunlar geldizardanadam'a çok istek geliyor, bu kadar dinlendiğini bilmiyordum. "do the evolution" harikadır. çok sağol. devamını beklerim.
Bu arada siteyi biraz yeniledim.
Ufak bir site içi CHAT ekledim (sabahtan beri bununla uğraşıyorum, socket.io'lar, node.js'ler, css .. ). Programlama'dan pek de anlamam ama tahribatta canı sıkılanlar girip müzik eşliğinde diğer kullanıcılarla konuşabilirler. işe yarıyacak galiba. Müritler eksik gördükleri yerleri söylerse sevinirim.
Son olarak arkaplan da 34 farklı gif arasından her girdiğinizde değişecek şekilde ayarlandı. Orada da bazı enayilikler yaptım ama zamanla düzelir belki :)
ek: adresi de vereyim:
-
__
-
Genç Osman iyiymiş yaa.
Varsa farklı tarzda herifler paylaşın böyle. :-)
-
MbK bunu yazdı
Genç Osman iyiymiş yaa.
Varsa farklı tarzda herifler paylaşın böyle. :-)
hocam Genç Osman, Mavi Sakal'ın eski vokali. sevdiysen Mavi Sakal'ın "Kan Kokusu" albümünü şiddetle tavsiye ederim.