Şarkı Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
RockZs bunu yazdınevorapat bunu yazdı
indirme lınkleride olsa tadından yenmezmiş arabaya cd yapardım D:
user: tahribat
pass: 1
şarkılar 256kbps dir. isterseniz tek tek, isterseniz ftp yazılımıyla vs bağlanıp komple çekebilirsiniz.
(umarım yanlış birşey yapmamışımdır, linux dan pek anlamıyorum :/ )
konuya girdim indirmek lazım bi ara dedim ve son sayfaya gelip linki gördüm mutlu oldum :))
-
parov stelar - milla's dream
3 dakika 45 saniyelik astral seyahat. incir reçeli 2'den evvel de severdik, şimdi de seviyoruz.
-
tavsiyede bulunan herkese teşekkürler. sayenizde çok güzel şarkılar buldum. yeni eklenen şarkılar aşağıdadır:
a perfect circle - the noose.mp ane brun - big in japan.mp bad religion - dearly beloved.mp demirhan baylan - canim.mp drowning pool - tear away.mp grup vitamin - al askini sok gozune.mp grup vitamin - bayira karsi.mp grup vitamin - elalarini.mp grup vitamin - ellere var da.mp grup vitamin - ismail.mp grup vitamin - movit.mp grup vitamin - turkish cowboys.mp kudret kurtcebe - pasifist.mp kudret kurtcebe - sizofren.mp michael andrews & gary jules - mad world.mp mr bill - url.mp multitab - bir sey mi var.mp multitab - cibik.mp nofx - mattersville.mp parov stelar - milla s dream.mp racha rizk - mreyte ya mreyte.mp stevie wonder - superstition (cc remix).mp the doors - la woman (crazy daylight s funk edition).mp thin lizzy - rocker.mp yavuz akyazici project - guzel bir gun.mp yavuz akyazici project - pembe mezarlik.mp yavuz akyazici project - senden daha guzel.mp yavuz akyazici project - sozlerimi geri alamam.mp
-
tool - schism , tool - the pot , the departed tango , zorba the greek
-
hocam ''koptu kervan'' diye bir sokak grubu var onların şarkılarıda güzel youtube dan bakabilirsin
-
Farid Farjad - Robabeh Jan , tarzına uyar mı bilmem ama sözlü müzik beni sıktığı için dinliyorum.
-
bob marleysiz ,johnny cashsiz bir playlist playlist değildir.
-
rem - losing my religion
bon jovi - livin' on a prayer
bon jovi - you give love a bad name
break the bans - escape
the doors - riders on the storm
-
tavsiyeler için sağolun arkadaşlar. not düşmek istiyorum, bazı şarkıları-müzisyenleri kaliteli olarak bulmak zor olduğu için internete yüklemiyorum. çok zorunlu olmadıkça 256 kbps altı kalitede riplenmiş bir şarkıyı sisteme eklemiyorum. çalan şarkıların %80-90 ı FLAC gibi kayıpsız kaynaklardan ya da 320 - 256 kbps mp3 den ripleniyor. ancakbazı eski ve ya nadir bulunan şarkıları 192 ya da en kötü 128 kbps kaliteden tekrar 256 kbps ye yükseltip koyuyorum (ki bu kaliteyi arttırmıyor).
sevdiğiniz şarkıları, şarkıcıları, müzisyenleri, grupları yazmaya devam edin arkadaşlar.. sevgilerle.
-
rockz sen orta asya ezgilerini severdin bi ara uplamıştım buraya toplarsam eskileri onlarıda koy dostum :)