Şarkı Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
Cizdim,ekleyecegim
-
DestinatioN bunu yazdı
baba mobilde spotify premium kullanıyorum
bi liste yapıosun içine şarkıları atıp radyo tusuna basınca listedeki şarkılara göre çalıyor birşeyler bir dene istersen
edit: pc sürümündede varmış ücretsiz bakabilirsin
abi spotify 'ın ne olduğundan yeni haberim oldu desem yeridir. eyvallah, bana başkalarının istekleri lazım ki playlist genişlesin.
Sencer bunu yazdıSting - Shape Of My Heart
Evergrey - A Touch Of Blessing
..Saian - Renklerin İçinde
hocam önerilerinizden bazılarını playlist 'e ekledim. teşekkür ederim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Forumdaki konuları da ilgiyle takip etmeye çalışıyorum. Teşekkürler.
Son eklenen şarkılar:
ayyuka - olmaz.mp3 beck - ghettochip malfunction.mp3 evergrey - a touch of blessing.mp3 ezginin gunlugu - 1980.Mp3 hande yener & grup 84 - ruya.mp3 jack white - lazaretto lazaretto.mp3 kognitif - babe i'm gonna leave you.mp3 kognitif - before my go.mp3 kognitif - global issues.mp3 kognitif - light for my missing.mp3 kognitif - rocket trip.mp3 kognitif - soul and blade.mp3 kurtalan ekspres - dostum dostum.mp3 kurtalan ekspres - yeni bir gun.mp3 mercan dede - tutsak.mp3 she past away - bozbulanik.mp3 softa - azize.mp3 sting - shape of my heart.mp3
-
Erdem Yener - Belki
Yasemin Mori - Aslında bir konu var
Jehan Barbur - Neden
Ane Burn - These Days
The Temper Trap - Sweet Disposition
-
zputnik bunu yazdı
Erdem Yener - Belki
Yasemin Mori - Aslında bir konu var
Jehan Barbur - Neden
Ane Burn - These Days
The Temper Trap - Sweet Disposition
tavsiyeler için sağol. uzun zaman sonra yeni şarkılar eklemeye başladım. keyifli dinlemeler..
adamlar - ates ederim.mp adamlar - insanin dustugu durumlar.mp adamlar - kapisi kapali.mp adamlar - koca yasli sisko dunya.mp babazula - direnis destani.mp babazula - gariplere yer yok.mp babazula - itaat etme.mp babazula - kucuk kurbaga.mp babazula - sinek koca.mp babazula - ufaklik.mp ceylan ertem - bes gundur.mp ceylan ertem - bu bardak dolsun.mp ceylan ertem - el adami.mp ceylan ertem - hirpalandi mayis.mp ceylan ertem - umut var.mp demirhan baylan - pembe coraplar.mp demirhan baylan - sinyal.mp flort - cemiyette pisiyoruz.mp flort - hep beraber.mp flort - rasta baba.mp flort - sakalar.mp flort - yola devam.mp neil yound - helpless.mp
-
indirme lınkleride olsa tadından yenmezmiş arabaya cd yapardım D:
-
nevorapat bunu yazdı
indirme lınkleride olsa tadından yenmezmiş arabaya cd yapardım D:
bi' ara onu da yapmak lazım hocam.
-
The Civil Wars - Billie Jean cover ı gayet başarılı bence insanı dinlendiriyor
Sting - English Man In New York
Gökhan Tepe - Veda Makamı
Gökhan Tepe - Yalan Olur
şimdilik bunlar geldi aklıma hocam ben genelde 1 şarkıyı 2 ay dinliyorum :)
aklıma geldikçe yenilerini yazarım
-
Ruth Brown - I Don't Know
Madeleine Peyroux - Dance Me To Tthe End Of Love
The White Buffalo - House Of The Rising Sun (orjinalinden daha iyi olmuş kanımca) ----> Sabah kalktığımda kahvem elimde camın başında dinlediğim şarkılardan.
Mary Gautheir - Walk Through The Fire -----> Sabah kalktığımda, gece yatarken, gün içinde sakinlemek istediğimde. Aynı zamanda Bahsee dizisinin 1. sezon 4. bölüm sonu şarkısıdır.
Pink Floyd - Hey You
Pink Floyd - Comfortably Numb
Pearl Jam - Black
Eddie Vedder - Long Nights
Accept - Kill The Pain
Anathema - Lost Control
Anathema - Flying
Sting - Shape Of My Heart
Iced Earth - I Died For You
Iced Earth - Melancholy
Sentenced - Mourn (Söz yok sadece müzik.. çine işleyen bi müzik 2 :) )
Pilli Bebek - Sakarya (Söz yok sadece müzik.. çine işleyen bi müzik. on üzerinden on numaradır.)
Pilli Bebek - Siyah Beyaz (hem sert hem melankolik hem hızlı hemde yavaş bir şarkı :)
Pilli Bebek - Bak
Pilli Bebek - Olsun
Pilli Bebek - Eylül Akşamı
Pilli Bebek - Beyhude
Pilli Bebek - Fotoğraf
Pilli Bebek - Uzun Geceler
Pilli Bebek - Hilal'in Şarkısı (Cem Kısmet bu şarkıyı şu anda eşi olan bayana yazmıştır)
EVET PİLLİ BEBEK HAYRANIYIM :)
Kings of Leon - Closer
Eric Clapton - Cocaine
Hypnogaja - Here Comes The Rain Again
Guns And Roses - Don't Cry
Levent Yüksel - Tuana
Levent Yüksel - Med Cezir
Levent Yüksel - Ya Sonra
Levent Yüksel - Ayrılmam
Levent Yüksel - Zalim
Levent Yüksel - Kadınım
Levent Yüksel - Sultanım
Sıfır Km - Yas (Levent Yüksel'in kurduğu bir gruptur. Levent Yüksel'e Volkan Öktem ve Ant Şimşek eşlik eder)
AYNI ZAMAN DA LEVENT YÜKSEL HAYRANIYIM :)
ZZ Top - Tush
ZZ Top - La Grange
ZZ Top - I Gotsta Get Paid ----> Kendi aramızda barzo blues dediğimz tarzdan arkadaşlar :)
Soja True Love ----> Çok güzel bi Reggae birazda Rock var içinde çok sakindir :)
Yasmin Levy - Perdono
Şimdilik bu kadarını yazayım eğer istersen 80 ler 90 lar türkçe pop, 80 ler 90 lar yabancı parçalarda yazabilirim :)
Edit: Yazarken fark etmedim ama ne yardırmışım be :)
OdiN tarafından 01/Ara/14 03:36 tarihinde düzenlenmiştir -
murat kekilli koyuver hocam gözünü sevem :)
-
Muse - Plug in baby
Muse - Resistance
Muse - Undisclosed Desires
Benden daha çok şarkı çıkar bilgisayara geçince büyük bir liste atarım.