Tüm Yeni Filmler Netflix'de Yayınlansa Sinemaya Yinede Gidermisiniz ? (Anket Eklendi)
-
-
Çıkınca hemen izlemek istediğiniz filmler için:
Bimden patos'un patlamış mısırlarını ve meyve suyunuzu alın.
Max. 12TL/kişi olan bir sinemaya gidin.
---
Aceleniz olmayan filmleri izlemek için:
Wareze düşmesini bekleyin.
Google -> [film adı] film izle -> Kendimi şanslı hissediyorum -> Oynat
NoktaliVirgul tarafından 10/Oca/19 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
netflix de olursa parasını veririm sinemaya gitmem evimde izlerim ben film için filmi merak ettiğim için gidiyorum filme ulaşacaksam gitmem sinemaya
-
Geçen sene sinemia kartı kullandım baya keyifliydi özellikle VIP salonlardaki filmleri seciyordum 45 tl lik filmler izliyordum cok güzel oluyordu. Ama şimdi evde 4K TV ve netflix üyeliğim var. Netflixte olmayan filmlerin de linkini atıyorum tv ye acıyorum birayı veya kahvemi çayımı eşimle oturup izliyoruz. Sinema kadar keyifli oluyor.
-
Netflix'de sansür var diyorlar. Nedir o işin aslı?
-
Zaten sinema'da izlemeye LayıK film sayısı çok az...bir odada Yeşil Perde de çekilen MarveL filmleri sinema salonlarını işgal etmiş durumda...
The Prestige,Martix,Fight Club,Kill Bill,Er Ryan'ı kurtarmak,Olağan Şüpheliler,Seven,Yüzüklerin Efendisi,Kara Şövalye vesayre vesayre artık bu seviye de bir yapıt geliyor mu ki Sinemaya gidip izleyelim ???
hangi filmin ardından ulan ne filmdi bea dediğimiz kaç film var ?
Star Wars bile Walt Disney'e geçince çozuttu...Her hafta yeni bir Star Wars filmi çekiliyor :)
Bu sezon mesela başyapıt diyebileceğiniz tekrar tekrar izleyebileceğiniz kaç film vizyona girdi ? Sinemayı gitmeyi uzun zaman önce bıraktığım gibi son yıllarda izlerken yarım bıraktığım çok film oluyor...Nexflix film yayınlasa ne olur yayınlamasa ne olur ??? Hangi filmi yayınlayacak...
-
Sinemaya gidilir
-
netflix daha mantıklı olur torrente daha kolay düşer :D
-
Gelecekler nesiller için belki evet ama biz her türlü gideriz diye tahmin ediyorum. Günün son seasını dolu salonda (sessiz tabi) güzel bir film izlemenin tadı.. bilemiyorum altan
-
film en güzel yatakta izlenir nokta