Tüm Yeni Filmler Netflix'de Yayınlansa Sinemaya Yinede Gidermisiniz ? (Anket Eklendi)
-
mkyb bunu yazdıKanakan bunu yazdı
organize isler 2 netflixde deniliyor hatta haber türk haber yapmis ama ben bulaadim.Nerde??
Netflix'te.
Bilioyrum ve netflix'de ve Netflix üyeigim var ama o filmi bulamadim.
Organize Isler 1 cikiyor ama bu yeni olan cikmiyor.Arama yaptim yok.O nedenle sordum ama neyse birisi zaten yandex'den paylasmis ordan aldim.
Ama yurtdisindayim o nedenle bende cikmiyor olabilirmi??
-
Kanakan bunu yazdımkyb bunu yazdıKanakan bunu yazdı
organize isler 2 netflixde deniliyor hatta haber türk haber yapmis ama ben bulaadim.Nerde??
Netflix'te.
Biliyrum ve netflix üyeigim var ama o filmi bulamadim.
Organize Isler 1 cikiyor ama bu yeni olan cikmiyor.Arama yaptim yok.O nedenle sordum ama neyse birisi zaten yandex'den paylasmis ordan aldim.
Yurtdışında mı yaşıyorsun?
-
mkyb bunu yazdıKanakan bunu yazdımkyb bunu yazdıKanakan bunu yazdı
Netflix'te.
Biliyrum ve netflix üyeigim var ama o filmi bulamadim.
Yurtdışında mı yaşıyorsun?
Yurtdışında olduğu için şuan çıkmıyor
-
sinemanın yeri ayrıdır, sinemayı tercih ederim
-
Tahribat.com'a devam , güzel film olunca arkadaşlar paylaşıyor zaten.
-
Her ay yada iki ayda bir mutlaka sinemaya giderim..
-
sinemanın keyfi bir başkadır.
-
ulan sinemaya film izlemeye gidiyoruz reklam basıyor oçlar. En son 2015 mi 16 da mı ne gittim. Lanet olsun reklamlarınıza. Zaten ben para vermişim film için ne reklamı daha? Reklam izliceksem fullfilmizle ye girerim ... Korsan candır.
-
Evde yeterli ekipman varsa, evin rahatlığı tartışılamaz ama büyük ekran ve kaliteli ses olayı da önemli bir etken.
-
Sinemaya gelip abur cubur en çok ses çıkartan yiyecekleri alıp gelip hartul hurtul yemeye çalışan be terbiyesiz yavşak, hayatında yemedğin mısırı, cipsi sinemada yiyince ne bok oluyor ne anlıyorsun bu sikil işten, o cipsi sana yediren Televizyon reklamları o sürü psikolojinin içine tüküreyim.