Tüm Yeni Filmler Netflix'de Yayınlansa Sinemaya Yinede Gidermisiniz ? (Anket Eklendi)
-
Bazı filmler vardır sinemada izlenir bazıları vardır evde izlenir, Bence gitmek isteyen hertürlü gider zaten sinemaya,
Tek sorun ülkemizde sinema fiyatları gerçekten çok yükseldi bunları düzeltmeleri lazım.
-
serhat8102 bunu yazdıu235 bunu yazdıdo_som bunu yazdı
en son sinemaya 2015 de gittim
ben en son avatara gitmiştim 2009 :D
ben en son muro'ya gitmiştim. o da beleşe gelmişti. sinemaya para vermem. :D
Ben de konuya sinemaya giden var miymis yav diye girmistim hobbitlere gittim ondan oncesini hatirlamiyorum bile
-
Sinemanın olayı farklı olmuştur her zaman.
Zaten çiftler sevişmeyecekse falan sadece kaliteli filmler için gidiyo sinemaya insanlar bence. :-))
-
sinemaya niye gitmiyorsunuz yaw.
küçük olan özel salonlar var. koltukları en orta kısımlarda seçtiğiniz zaman ekrandan başka hiçbirşey görmüyorsunuz o zaman çok kıyak oluyor.
ben o küçük salonlardaki sisteme özenip evdeki küçük odaya 126 ekran plazma almıştım camlarıda filmle kaplayınca benzer bir atmosfer yakalamıştım. ama yine de sinemadaki tadı vermemişti.
kız arkadaşlarımdan tiksinmeye başlamıştım hatta bir süre sonra.
çünkü hiçbirşey film izlemek için can atıpta filmde sürekli konuşan ve kaçan altyazıları önemsemeyen bir kadından daha iğrenç olamaz.
o yüzden sinema iyidir. ilişki kurtarır.
-
Sinemaya gitmeye değer filmler için gidilir..
-
imax falan değil de büyük perdede izlemek istediğiniz filmler için gidilir. Örneğin marvel filmlerini güzel bir ses sistemiyle büyük perdede izlemek hoşuma gider ama organize işler için 2 kişi mısırlı menüye 50tl vermem. 8tlye netflixten izlerim.
marvel'ın gelecek filmini sinemada izlerim mesela, mısırımı evde yapıp giderim. gofretim ve bimden aldığım içeceğimle salona giderim. sinema güzeldir.
istediğim filmi sinemada izlerim istediğimi netflixte, kim karışabilir ki?
-
Netflix candır fakat herkesin beğenisine veya tarzına göre bazı filmler de sinemada izlenmelidir. Örneğin dört gözle beklediğim iyi bir sinemada izleyeceğim film #JohnWick3 sinemada izlenir.
😎 Bu da burada dursun 🐕
-
imax için evet.
-
Bence ayni anda olmalilar ve seyirci tercih yapmali. Ozellikle 3b filmler ve imax olan sinemalar icin salona gidilmeli. Ama recep ivedik filmlerinim salonlarda yayinlanmasina gerek yok.
Bu yukaridakiler benim tercihim ve herkes kendine gore bir tercih yapabilmeli. Bu tercih film sinemadan kalktiktan sonra dvd icin 7 ay beklemek gibi de olmamali.
-
mkyb bunu yazdı
Sinemanın olayı zaten dev ekran ve kaliteli ses sistemi. Ancak bonus olarak kafa siken liseli çiftler ve filmin ortasında karanlıkta deniz feneri gibi telefonunu çıkaranlar seyir zevkimin içine ediyor.
Hele birde dakikalarca süren reklam muhabbeti var ki çok kötü. En son sinemaya İstanbul 1453 müydü neydi ona gitmiştim.
Muğla gibi bir yerde yaşamanın güzelliği de burada başlıyor işte. mesela "ölümcül şehirler" filmine gittim senemaya, iki kişi izledik filmi :D Koca salonda kimse yoktu :D