Tüm Yeni Filmler Netflix'de Yayınlansa Sinemaya Yinede Gidermisiniz ? (Anket Eklendi)
-
patates bunu yazdı
film en güzel yatakta izlenir nokta
-
mkyb bunu yazdı
Sinemanın olayı zaten dev ekran ve kaliteli ses sistemi. Ancak bonus olarak kafa siken liseli çiftler ve filmin ortasında karanlıkta deniz feneri gibi telefonunu çıkaranlar seyir zevkimin içine ediyor.
Hele birde dakikalarca süren reklam muhabbeti var ki çok kötü. En son sinemaya İstanbul 1453 müydü neydi ona gitmiştim.
Netflix yapımı olan talihsiz serüvenler dizisinde bir sahnede
- Yüksek ses bitmek bilmeyen reklamlar da mı film izlemek istersiniz yoksa evinizin rahatlığındamı diye soruyor :)
3-4 dk sonra teefonda arkadaşına söylüyor "bende dedim evde film izlemek varken niye sinema diye ama beni dinlemediler" diyor
yani netflix altdan alta sağlam çalışıyor :)
-
JPriest bunu yazdı
Netflix'de sansür var diyorlar. Nedir o işin aslı?
yok
-
hayır.
-
Anket eklenmiştir
https://goo.gl/forms/J7polXS8IXHoIrbq2
Anket oyunuzu verdikten sonra '' Yanıtları görüntüleyin '' butonuna basarak sonuçları istatistikleri ile birlikte görebilirsiniz.
-
Sinema her zaman başka bir şeydir benim için..
Ama sıkılmaktan korkuyorum artık zaplyamamaktan, ya da tıklyamamaktan..
-
Sinemanın olayı dev ekran, müthiş ses sitemi falan değildir. Sinema bir disiplindir. Film seyretmek için hazırlanmayı gerektirir. Aynı zamanda bir filmi baştan sona kadar seyretmeni sağlar. Zaplayamazsın, sevmedim değiştireyim diyemezsin, bir yandan film izleyip bir yandan ev işlerini halledemezsin, telefonunla oynayamazsın vesaire... O nedenle gerçek film izleyici kitlesi sinemaya gitmeye devam edecektir. Vakti zamanında televizyon çıktığında yine aynı tartışmalar yaşanmıştı. Yine sinema varlığını sürdürdü, yine sürdürecek. Keşke her film için "cüzi bir ücret karşılığı evden seyretme" seçeneği sunulsa da film seyretme daha doğrusu insan için çıkma konusunda belirli yetkinliğe sahip olmayan görgüsüzler salonlara doluşmasa...
-
organize isler 2 netflixde deniliyor hatta haber türk haber yapmis ama ben bulaadim.Nerde??
-
Kanakan bunu yazdı
organize isler 2 netflixde deniliyor hatta haber türk haber yapmis ama ben bulaadim.Nerde??
Netflix'te.
-
Kanakan bunu yazdı
forumda konusu var https://www.tahribat.com/forum/organize-isler-sazan-sarmali-netflixde-turk-sine-240065