Tüm Yeni Filmler Netflix'de Yayınlansa Sinemaya Yinede Gidermisiniz ? (Anket Eklendi)
-
Festivaller ve Başka Sinema haricinde bayağıdır gitmedim. Torrent, netflix vs ile bütün film olayını çözüyorum.
-
https://www.youtube.com/watch?v=xu3UBbZtNiw&feature=youtu.be&t=21
muaythaist tarafından 18/Şub/19 16:27 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.donanimhaber.com/Netflix-Recep-ivedik-6-icin-kollari-sivadi--108041
Recep İvedik 6 için netflix 3.5 milyon euro önermiş.
-
ben ne yalan söyleyim hem netflixe eklensin hem de sinema aynı anda olsun diye sazan sarmalı gibi. yapımcılarda çekinmesin diye sinemaya giderim işaretledim:))
-
Baturay_Turkmen bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sinemanın olayı zaten dev ekran ve kaliteli ses sistemi. Ancak bonus olarak kafa siken liseli çiftler ve filmin ortasında karanlıkta deniz feneri gibi telefonunu çıkaranlar seyir zevkimin içine ediyor.
Hele birde dakikalarca süren reklam muhabbeti var ki çok kötü. En son sinemaya İstanbul 1453 müydü neydi ona gitmiştim.
Muğla gibi bir yerde yaşamanın güzelliği de burada başlıyor işte. mesela "ölümcül şehirler" filmine gittim senemaya, iki kişi izledik filmi :D Koca salonda kimse yoktu :D
istanbul/maltepe - yıl bilmemkaç - spiderman 3 filmi (toby maguire) - en büyük salon - 3 kişi gittik, 3 kişi izledik
denk gelirsen her yerde izlersin :)
-
Imax, 4dx olmayanlari evde izlerdim sanırım. Imax ve 4dx farklı dünyalar.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sinemanın olayı zaten dev ekran ve kaliteli ses sistemi. Ancak bonus olarak kafa siken liseli çiftler ve filmin ortasında karanlıkta deniz feneri gibi telefonunu çıkaranlar seyir zevkimin içine ediyor.
Hele birde dakikalarca süren reklam muhabbeti var ki çok kötü. En son sinemaya İstanbul 1453 müydü neydi ona gitmiştim.
Muğla gibi bir yerde yaşamanın güzelliği de burada başlıyor işte. mesela "ölümcül şehirler" filmine gittim senemaya, iki kişi izledik filmi :D Koca salonda kimse yoktu :D
istanbul/maltepe - yıl bilmemkaç - spiderman 3 filmi (toby maguire) - en büyük salon - 3 kişi gittik, 3 kişi izledik
denk gelirsen her yerde izlersin :)
Filmi tek başına izleme olayı Avşar'da başıma gelmişti. Hangi filmdi unuttum. Bileti aldım tam salona gireceğim görevli "abi diğer salona alayım seni o film daha iyi" dedi. Yav kardeşim ben bu filme bilet aldım onu izleyeceğim dedim. Lavuğun derdi sonradan anlaşıldı meğerse o seansa bir tek ben bilet almışım. Sonuç olarak sike sike bana özel o filmi oynattı.