folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye'nin Dili TÜRKÇE' Dir ...!

Türkiye'nin Dili TÜRKÇE' Dir ...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

CellyM bunu yazdı:

senin bahsettiğin birazcık milliyetçilik dostum.

ingilizce evrensel bi dil. kısacası o dili bilen dünyada çokda fazla sorun yaşamaz.

ha osmanlı topraklarını kaybetmeseydi, o osmanlıcayı bütün dünyaya yutturmazmıydık sen ayıp ediyosn :)

hoca evrensel diller milletler arasında konuşulur

o zaman hadi ingilizce yazalım bu forumda olur mu? olmaz

n dediğimi anlamamışsınki hocam bak koyu yerde zaten diyorum "dünyada çok fazla sorun yaşamaz bilen insan" diye.

yani öğrenin Türkiye'de bundan sonra ingilizce konuşucaz demiyorum :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

http://thejesterfromleicester.files.wordpress.com/2008/10/smbnlx.jpg

bu kitabı okuyun hacılar...

Kesinlikle okunması gereken faydalı bir kitap  ;)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

tabelaların v.b şeylerin ingilizce yada yabancı dile benzemesi sadece özentiliktir.Sanki hairdesign yazınca cokmu müşteri kapıyor yada cokmu profesyonel oluyor kuaför?.Tamam CD'ye sidi yazılmasın ama.ilerdeki kuşak babasına "hey dad" demesin.Türkiye yavaş yavaş yok ediliyor.Pat diye etmezler zaten herkesi uyandırmak istemez kimse.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Le Chorcbachi , chocorecchhi , garden cafe :S 

Chicken translate :F

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

Hybris bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

Hem kürtçe hem türkçe konuşuluyorsa bir millette ne kürtlere kendinizi anlatabilirsiniz ne de kürtlerin dürüstlüğüne güvenebilirsiniz. Çünkü onların tercümanlığını o.çocuğu BDP'li siyasiler yapıyor ve gün geçtikçe iki millet birbirine düşman olmaya başlıyor. O yüzden kürtçe konuşanın kafasına sıkacaksın arkadaş TÜRKÇE konuş diyeceksin. Bugün Fransa'da ingiltere'de bu böyle. Bakmayın onlar dil üzerinde baskı kurdukları için bu kadar birlik içerisinde görünüyorlar.

güney kore ve kuzey kore'nin tek ortak yanlarının aynı dili konuşmaları olmasına ne diyosun peki ?

demekki neymiş mesele aynı dilden konuşmak değil aynı şeyleri düşünebilmekmiş.

ya da neyse sen git portakal sık kumda falan oyna ciddi konular bunlar.

sen onlarla aynı şeyleri düşündüğümüzümü söylüyosun şimdi? :)

ben onları onlar diye ayırmıyorum cümle içinde bi özne olacaksa biz diyebiliyorum tüm samimiyetimle.

dağda birkaç çapulcunun ettiklerinden dolayı bütün bir ırkı suçlayan adam gelip burda asarım keserim diyerek öyle milliyetçilik oynamasın gitsin önce millet ve insan kavramları üzerine bişeler okusun.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

Hybris bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

Hem kürtçe hem türkçe konuşuluyorsa bir millette ne kürtlere kendinizi anlatabilirsiniz ne de kürtlerin dürüstlüğüne güvenebilirsiniz. Çünkü onların tercümanlığını o.çocuğu BDP'li siyasiler yapıyor ve gün geçtikçe iki millet birbirine düşman olmaya başlıyor. O yüzden kürtçe konuşanın kafasına sıkacaksın arkadaş TÜRKÇE konuş diyeceksin. Bugün Fransa'da ingiltere'de bu böyle. Bakmayın onlar dil üzerinde baskı kurdukları için bu kadar birlik içerisinde görünüyorlar.

güney kore ve kuzey kore'nin tek ortak yanlarının aynı dili konuşmaları olmasına ne diyosun peki ?

ben onları onlar diye ayırmıyorum cümle içinde bi özne olacaksa biz diyebiliyorum tüm samimiyetimle.

dağda birkaç çapulcunun ettiklerinden dolayı bütün bir ırkı suçlayan adam gelip burda asarım keserim diyerek öyle milliyetçilik oynamasın gitsin önce millet ve insan kavramları üzerine bişeler okusun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

Hybris bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

Kardeş ne kadar çelişkilisiniz ya.. Şehirdeki de onun reklamını yapmıyor mu ? Polis taşlamıyor mu ? renkten bile saymadığım paçavralarıyla gelip şehirde provokasyon yapmıyorlar mı ? Nasıl ayrı tutalım ?

Ekleme : Ayrıca arkadaş korelilerle bizi bir mi tutuyorsun demek istemiş..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

Hybris bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

ben sen değilim usta.

adam olana adam gibi davranıyoruz zaten ki o çapulcu dediklerini destekliyolarsa eğer benim için "onlar"..

millet ve insan kavramlarını sendenmi öğrenicem hoca? insan değilki insan demiyorum usta sen neyi kovalıyosun?

senide "onlar" kefesinemi koymalımıydım kaale almayıp ne?

ayrıca: konuyu değiştirdin. "onlar"la aynı şeyleri düşünmemizi söylüyosan ben o dağdaki o. çocuklarıyla ya da onları destekleyen o. çocuklarıyla aynı şeyi düşünemem düşünürsem onlardan ne farkım kalıcak? kelimelerini bil.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

Ergenlik çağına girmiş çoğu Türk genci gibi götten atarak vatan kurtarma psikozu içindesin evladım. 

Büyük Atatürk senin gibi kıt fikirli Türk gençleri için kurmadı bu ülkeyi. o ileri görüşlüydü ve asil neslininde onun gibi ileri görüşlü olacağı bilinciyle kurdu bu ülkeyi.

Senin gibi mallar dünyada hiçbir gücün engelleyemeyecegi şeyi (okuma yazman varsa araştır dünya tarihinde başarmış bir güç varmı), yani bir milletin dilini yasaklamayı birlikte yaşadığı halka dayatarak sözde vatan savunduğunu sanıp vatanın ıorzına geçiyor.

ondan sonra senden bu gücü alan teröristler senin gibi ergen malların sağda solda böyle saçma fikirlerinden etkilenen yine senin gibi ergen mal kürt çocuklarını kandırıp dağa çıkarıyor. sonra senin mallıgın ve onların mallıgı neticesinde benim konudan bile haberi olmayan kardeşimi öldürüyorlar.

dur daha bitmedi.

tüm bu mallıkların dogurduğu ortam nedeniyle millet maneviyata sarılıyor ve senin gibi mallar yüzünden bu ülke badem bıyıklı dinci yobazların eline düşüyor.

daha sayayım mı?

Vatan sevmek, öyle üçbeş marş dinleyip bir iki ocağa giderek az slogan ögrenip gelip forumlarda milletlerin dilini yasaklayalımla olmaz aslanım.

Gençligimin en güzel yıllarında 21 yaşında bir memur olarak Diyarbakıra gittim ve tam tamına 6 yıl bu vatanın şerefli bi memuru olarak orada çalıştım. Bunu ne için söylüyorum? senin gibi ergen ezik vatan sevicilerin, tertemiz çocukların beyninde yarattıgı tahribatı bi ben bilirim.. Çünkü bu gözler bizzat yerinde gördü... senin gibi aptal ergen milliyetçilerin kanına girdiği gençler tarafından çılgına dönen gençlerin nasıl teröristlerin kucağına düştüğünü ve nasıl devre  arkadaşlarımı şehid ettiğini.

Dil yasaklamakmış. git ulan işine.. o göt varsa git yasakla..

yasaklayacak göt yoksa kes sesini. 

şeyini şeyettiğimin şeyi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

Ergenlik çağına girmiş çoğu Türk genci gibi götten atarak vatan kurtarma psikozu içindesin evladım. 

Büyük Atatürk senin gibi kıt fikirli Türk gençleri için kurmadı bu ülkeyi. o ileri görüşlüydü ve asil neslininde onun gibi ileri görüşlü olacağı bilinciyle kurdu bu ülkeyi.

Senin gibi mallar dünyada hiçbir gücün engelleyemeyecegi şeyi (okuma yazman varsa araştır dünya tarihinde başarmış bir güç varmı), yani bir milletin dilini yasaklamayı birlikte yaşadığı halka dayatarak sözde vatan savunduğunu sanıp vatanın ıorzına geçiyor.

ondan sonra senden bu gücü alan teröristler senin gibi ergen malların sağda solda böyle saçma fikirlerinden etkilenen yine senin gibi ergen mal kürt çocuklarını kandırıp dağa çıkarıyor. sonra senin mallıgın ve onların mallıgı neticesinde benim konudan bile haberi olmayan kardeşimi öldürüyorlar.

dur daha bitmedi.

tüm bu mallıkların dogurduğu ortam nedeniyle millet maneviyata sarılıyor ve senin gibi mallar yüzünden bu ülke badem bıyıklı dinci yobazların eline düşüyor.

daha sayayım mı?

Vatan sevmek, öyle üçbeş marş dinleyip bir iki ocağa giderek az slogan ögrenip gelip forumlarda milletlerin dilini yasaklayalımla olmaz aslanım.

Gençligimin en güzel yıllarında 21 yaşında bir memur olarak Diyarbakıra gittim ve tam tamına 6 yıl bu vatanın şerefli bi memuru olarak orada çalıştım. Bunu ne için söylüyorum? senin gibi ergen ezik vatan sevicilerin, tertemiz çocukların beyninde yarattıgı tahribatı bi ben bilirim.. Çünkü bu gözler bizzat yerinde gördü... senin gibi aptal ergen milliyetçilerin kanına girdiği gençler tarafından çılgına dönen gençlerin nasıl teröristlerin kucağına düştüğünü ve nasıl devre  arkadaşlarımı şehid ettiğini.

Dil yasaklamakmış. git ulan işine.. o göt varsa git yasakla..

yasaklayacak göt yoksa kes sesini. 

:D Hocam sana sayfalar dökecek şimdi bu forumdaki herkes ama ben cevap bile vermeyeceğim çünkü dediğin gibi sen hiçbirşeyden haberi olmayan bir malsın.

...
Toplam Hit: 9911 Toplam Mesaj: 101