Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)
-
ShockMan bunu yazdı
Aynen Birde Üç beş Zibidiyi Tüm Halka Genelleme edinerek Örneklemeleri yokmu. Cevap yazmaya mecal kalmıyor adamda.
hocam saygısızlık değil niyetim ama inanki üç beş zibididen fazla bu totoşların sayısı vede inanki
bu şahıslar kendileri gibi çocuklarınıda zehirliyorlar.çocuklar doğduklarından itibaren devlet düşmanlığı empoze ediliyor
müthiş bir beyin yıkama olayı mevcut.bugüne kadar görmediğim kalmadı.4-5-6 yaşında çocuklar bile parmak işaretleri apo
ve kürdistan söylemleri ile olayların içine çekiliyor sürekli işkence zulüm görüyoruz söylemleriyle kandırılıyor bu çocuklar
anlamadığım noktalar
1.kürt nufusunun yüzde yüzüdemi işkence ve zulüm görüyor,onlara göre öyle ve mademki görüyorlar neden bu ülkeden gitmiyorlar
2.işte konunun en acı tarafı ,hangi ana baba çocuğunu işkence,zulüm gibi yalan söylemlerle çocuğun zihnini bulandırır ve olayların içine çeker
böyle insanlar bana göre ana baba deiilde birer canavardır
3.devletin tanıdığı tüm imkanlar hep bu totoşlar tarafından istismar edilir.gidin görün kızılayın yardım dağıttığı günlrde kuyruktakilerin
çoğu kürttür çoğunun yardıma ihtiyacı yoktur aslında.kaymakamlık para yardımı dağıtacak totoş duyduğu gibi koşup gelmiş eh nede olsa beleş
sirke baldan tatlıdır.sayamayacağım kadar çok örnek var aslında.devlet imkan tanımıştır çocuklarına bakamayanlarınkine devlet bakacak,totoşlar
uyanık ya çocukları yetiştirme yurtlarına verirler çocuk büyüyünce geri alınır
bir evvelki mesajımdada o yüzden dedim bunların zihniyeti deişmeli diye zaten deişeceğinede inanmıyorum
-
-
alexfarrow bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Aynen Birde Üç beş Zibidiyi Tüm Halka Genelleme edinerek Örneklemeleri yokmu. Cevap yazmaya mecal kalmıyor adamda.
hocam saygısızlık değil niyetim ama inanki üç beş zibididen fazla bu totoşların sayısı vede inanki
bu şahıslar kendileri gibi çocuklarınıda zehirliyorlar.çocuklar doğduklarından itibaren devlet düşmanlığı empoze ediliyor
müthiş bir beyin yıkama olayı mevcut.bugüne kadar görmediğim kalmadı.4-5-6 yaşında çocuklar bile parmak işaretleri apo
ve kürdistan söylemleri ile olayların içine çekiliyor sürekli işkence zulüm görüyoruz söylemleriyle kandırılıyor bu çocuklar
anlamadığım noktalar
1.kürt nufusunun yüzde yüzüdemi işkence ve zulüm görüyor,onlara göre öyle ve mademki görüyorlar neden bu ülkeden gitmiyorlar
2.işte konunun en acı tarafı ,hangi ana baba çocuğunu işkence,zulüm gibi yalan söylemlerle çocuğun zihnini bulandırır ve olayların içine çeker
böyle insanlar bana göre ana baba deiilde birer canavardır
3.devletin tanıdığı tüm imkanlar hep bu totoşlar tarafından istismar edilir.gidin görün kızılayın yardım dağıttığı günlrde kuyruktakilerin
çoğu kürttür çoğunun yardıma ihtiyacı yoktur aslında.kaymakamlık para yardımı dağıtacak totoş duyduğu gibi koşup gelmiş eh nede olsa beleş
sirke baldan tatlıdır.sayamayacağım kadar çok örnek var aslında.devlet imkan tanımıştır çocuklarına bakamayanlarınkine devlet bakacak,totoşlar
uyanık ya çocukları yetiştirme yurtlarına verirler çocuk büyüyünce geri alınır
bir evvelki mesajımdada o yüzden dedim bunların zihniyeti deişmeli diye zaten deişeceğinede inanmıyorum
Bunları dışlayarak Daha fazla olmalarına sebep oluruz.. Onları olmazsa olmaz sisteme dahil edecek paketler devlet yapımızda işlediği taktirde mevcuttur. Bu Sistemin sorunu. Zaman ister ama Şu anki politikalar Doğru politikalar.
Yanlış politikalar Asalımlı keselimli politikalardır. İşkenceler Azdırdı bu olayları. Geçmiş çok Önemli İpuçları Sunuyor.
Ayrıca Birini bu Topraklardan Göndermek Düşüncesi Hataların Başlamasına Start almasına Sebep olan bir Düşüncedir. Güven Kazanmak zordur Ama Güven Kaybetmek çok kolaydır. Geçmişte Tüm ülke insanına İşkenceler uygulandı. Ama Kürtler Duygusal aldılar Üzerlerine. Sorun Büyüdü yada Birileri tarafından Büyütüldü. Tek Mesele Biz de Elimizden geleni yapıp dahada Büyütmeyelim mevcut Sorunu.
Olumlu Tüm politikaları Takip ediyorum. Kanaatimce Mevcut İşletilen Politikalar Bir Sonuca Olumlu Bir Sonuca Götürecek Türkiyeyi.
ShockMan tarafından 08/Ağu/12 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
diCk bunu yazdı
Soykırım çözüm bu halk anlamadı bursada o delikanlı kürsüde uçarak kafa attığında bdplilere işaret fişeğini ateşlemişti.
Bu halk yine anlamadı mersinde bir birlerine girdiklerinde ayaklamanın ateşlendiğini..
geçen gün yine ayazağada 400 500 kişi bir birine girdi yine bi fırsattı..
Amk bi ayaklanma olsun sıraya koydum yakın çevremdekileri sırayla boğazını kesicem..
Hatta işi o kadar abarttım ki fantaziler kuruyorum öldürdükten sonra ciddiyim.
sana sadece gülerim hacı dikkat etde ters tepmesin sen herhalde farklı bir cografyadansın öyleki komşunun kürd oldugunu biliyorsun ne güzel peki kacının evladı pkk ya mensup yada kacı evladını askere göndermemiş..söylede bilek bu kadar fantazi dünyan geniş ya hani..her kürdü pkklı ilan edenlere gelince baştan aşagı birer böcekler toplulu derim türkiyede en çok şehit nerededir biliyormusunuz kurban olun o vatan evlatlarına siz bir araştırın öyle konusun... kahpece yazılar yazarak insanların arasınada fitne ekmeyin.bu vatanı hiç bir piç bölemeyecek buna kürdün içindekide türkün içndekide dahil..kimse alınmasın ama ailenizde illaki ya bir kürd yada bir türk vardır bu kadarda basit kesip atmak sacmalıktır evet pkk denen pislik yok edilmeli ama bu er yada geç olacak fakat asıl hedef birliğimizdir yani anlayacanız pkk bitse bile farklı bir örgüt daha türetilecektir..buda eski osmanlının tekrar yükselişe geçmemesi içindir. tekrar 3 kıta degil 5 kıtayı ayaklarımızın altına almamamız için yapılan senoryoların sadce bir kaçından ibarettir...
-
Yıl olmuş 2012 hala "Osmanlı kurulacak onu engellemek için yapıyorlar" diyorlar ya. Size harbi gülüyorum ha :) daha bu ülkeyi yönetemiyor baştakiler. Bi de 3 kıtaya mı hükmedicek. Olabilir ama ancak rüyada :)) bi de Yeni Osmanlıyı 6-7 bin nüfuslu Pkk mi durduruyor ? Vay be.
-
Böl ve yönet ( Bölersen yönetirsin)
Davos tarafından 08/Ağu/12 20:22 tarihinde düzenlenmiştir
Bazı dış kuvvetler tarafından yapılan politikadır.
Kürt Türk abaza cerkez hiç biri umrumda değil .Ben müslümanım her müslüman kardeşimdir.(Kürt olsun Türk olsun farketmez herkes için geçerlidir.) Etnik milliyetcilik cahilliktir ! -
şu türk ve kürt kavramlarını aynı kefeye koyan müridler hakkaten ya zır cahilsiniz ya da gerçekten art niyetlisiniz.
Hepinizin nüfus cüzdanında T.C. vatandaşı yazıyor mu yazıyor. 1 kişide kürt yazıyor mu hayır.
o halde sorarım size bu bez parçasının orada iş ne? Kimse bana bu bölgede yaşayan ne kürdü ne türkü savunmasın diyeceğim ama boşa kelime yazmış olacağım. çünkü burası hakkari ve burada kürt kökenli vatandaşlarımız yaşıyor.(halen vatandaşlarımız diyorum ki buna şükretmelisiniz.)
-
rappermcs bunu yazdı
şu türk ve kürt kavramlarını aynı kefeye koyan müridler hakkaten ya zır cahilsiniz ya da gerçekten art niyetlisiniz.
Hepinizin nüfus cüzdanında T.C. vatandaşı yazıyor mu yazıyor. 1 kişide kürt yazıyor mu hayır.
o halde sorarım size bu bez parçasının orada iş ne? Kimse bana bu bölgede yaşayan ne kürdü ne türkü savunmasın diyeceğim ama boşa kelime yazmış olacağım. çünkü burası hakkari ve burada kürt kökenli vatandaşlarımız yaşıyor.(halen vatandaşlarımız diyorum ki buna şükretmelisiniz.)
Kimliğine bir bak ne yazıyor sonra gene konuşalım.
Ayrıca o bayrak kürdistan bayrağı değil ismi lazım olmayan örgütün bayrağıdır.
PyramiD tarafından 09/Ağu/12 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
pardon doğru diyorsun baktım da öyle bir ibare göremedim..
edit:
rappermcs tarafından 09/Ağu/12 00:46 tarihinde düzenlenmiştirTürk vatandaşı Türkiye Cumhuriyeti'nin tabiyetinde bulunan kişidir. Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." tanımı yapılmıştır. Temel olarak jus sanguinis ilkesine dayanan Türk vatandaşlığı kanununa göre, Türk vatandaşı olan ve evlilik birliği içindeki anne ve babanın çocukları Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında veya dışında doğmasına bakılmaksızın Türk vatandaşı olur. ve bu kişilerede T.C. nüfus cüzdanı verilir. -
rappermcs bunu yazdı
pardon doğru diyorsun baktım da öyle bir ibare göremedim..
edit:
Türk vatandaşı Türkiye Cumhuriyeti'nin tabiyetinde bulunan kişidir. Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." tanımı yapılmıştır. Temel olarak jus sanguinis ilkesine dayanan Türk vatandaşlığı kanununa göre, Türk vatandaşı olan ve evlilik birliği içindeki anne ve babanın çocukları Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında veya dışında doğmasına bakılmaksızın Türk vatandaşı olur. ve bu kişilerede T.C. nüfus cüzdanı verilir. Pkk'nin bitmemesinde büyük rol oynayan anayasanın maddesini hatırlattığın için teşekkür ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=K3KJmVSnFRE
2:00 dan 2:45 e kadar izlemeni tavsiye ediyorum .