folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Emin ol Suç İşlerse Tayyipte Verecek hesabını.. Bundan Emin ol.. Hangi Paşa İçin dert yandın bilmiyorum ancak. Pkk Karakola Saldırırken BBG Evinden Film Seyreder Gibi Seyredip Olay Yerine Helikopter ve Destek Sağlamayan Askerlerin Ölümüne Fiilen Seyirci Kalan Paşa Söylermisin Ne Kadar Saygıdeğerdir. 

Belki İçeri Alınanlar arasında Siyasi Kaygılar ve Hesaplaşmalar Restleşmeler yada Entrikalar Yüzünden alınanlarda Vardır. Onlarında Durumunu aşşağı yukarı biliyorum. Ancak Ettikleri Yanlış Söylemlerin Kurbanı Olduklarını Düşünüyorum. Söz Gelimi Baş Buğ Paşa nın Ben İhanet ettiğine İnanmıyorum. Ancak Silah Arkadışını Kollamaya Suç İşlemiş Bir Silah arkadaşını Kollamaya Kalkışması Onu Bu Duruma Soktu Kanaatimce.

Işık Koşaner Paşa. Mehmetcik Naaşı yerde iken. Emeklilik Maaşının Durumu ile ilgili Toplantı Yapıyor Arkadaşları ile. Bumudur hocam. Vatansevgisi Yüksek İnsan Böylemi Olur.... 

Zamanında Tüm Bir Millet Olarak Kurtarmadıkmı Vatanımızı.... Neden Ayrımcılık ettiler. Neden Türk Olmayı Irk Değiştirmeyi Dayattılar. Irk Değiştirilmesi Dayatılacak bir şey değildir Hocam. Zira Zulümdür. Ve Bu Millete Yapılacak Bir İhanettir. Özümsedik. Bir Vatanseverlik Eylemi Gibi Algıladık Kürtlerin Türkleştirilmesini Ama Değildi Hocam. Değildi. Kürtlerin Türkleşeceğide Yok. Onları Kendi Haline Bırakmak En Doğru Politikadır. Kürtler Bu Ülkeye Zarar Verecek bir Millet Değildir. Kafaları Serttir. Bir Şey Sokamazsın Kafalarına Ama. Dayattınmı Ölümüne Direnirler. Bu Millet Tümü İçin Söylüyorum. Böyle İnatçı Olmasaydı Kurtuluş Savaşından Çıkamazdık emin ol. O Halde Özümüzle Olan Savaşın anlamı nedir. İşte Sonuç. 30 Yıldır Bu Milletin Kanı Akıyor. Nefret Kol Geziyor. Kürtlerimizi Kullanmalarına Artık İzin Vermeyelim. Her İleri Gideceğimiz Zaman Dış Düşmanlarımız Kürt Kartı açıyor. Kürtlerimizi Bize Karşı Kullanmalarına İzin vermeyelim. Uyanalım.

Tamamda guzel kardesim. Yazdiklarin dogru guzel de

Bugun trakya'da yasayan bir adam neden Laz'larda veya Cerkezler'den veya herhangi bir etnik guruptan nefret etmiyorda illaki sorun kurtlerle?

Bugun gel beraber seninle Trabzon' gidelim biz doguluyuz diyelim. %99 ihtimal orada dayak yeriz. Ne olduda Laz'i kurde, cerkezi, laza, zazayi falan a dusman ettiler.

Bunun tek sorumlusu oncelikle kurtlerdir diger sorumlusu ise dogu ve guney doguyu potansiyel oy deposu gorup BILEREK ve ISTEYEREK cahil birakan ATATURK'ten sonraki butun hukumetlerdir.

Bugun bu ulkenin basbakani olacak serefsiz cikip "Cem evi ucubedir" diyor. La bi insan evladi nasil boyle bir cumle soyler aklim almiyor.

Yeryuzunde yahudilerden tiksindigim kadar hic bir irktan tiksinmem ama ben bile onlarin sinagoguna laf soylemem. Yani bumudur, yoneticilik? bumudur liderlik? Bu ulkeyi mezhep, din, dil olarak ayirmaya calismak baska nedir? Neden bir tane helal sut emmis avukat, danistay uyesi, anayasa mahkemesi uyesi cikip ta bu pic oglu pice dava acmaz.

teror belasini azdiran bu pic ile cankaya'da oturan yavsak degilmi? "Sehit cenazeleri ne yaygara diyen" Hergun Sehit cenazesi gelirken bilerek ve isteyerek hic birsey yapmayarak bu toplumun icinde nefret tohumu eken bu tayyip pici degilmi?

Kor gozunu siktigimi insanlari halen tayyibi savunuyor hatta burada tahribatta bile. Sirf Allah dedi diye tayyibe oy veren Allahsiz ve imansiz essek oglu kafali insanlar var. Iste o yuzden bu ulkede Islamiyet yasaklanmali.

Çünkü Kürt Kartı Açıldığına binaen.. Kürtler le Uğraşılıyor. İdi. Kürtler ile Uğraşanlar Kürtleri Ayaklanmaya Kaldırdıktan sonra İhale Kürtlerde Kalıyor. Kürtler Hain Oluyor. İşte oynanan oyun bu. Laz Kartı Açsınlar Lazlara Dipten versinle Zopayı Gör bak Lazlarda Aynı Ayaklanıyomu ayaklanmıyomu. Bunu Yüksek Subay Kontrolden yapanlar bile var.

Cemevi Ucubedir Demişse Densizlik etmiştir. Yanlış etmiştir. Ne Zaman demiş Ben bi haberim durumdan.?

ShockMan tarafından 13/Ağu/12 10:14 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Tamamda 30 Yıldır Süren Ya Bitecek Ya Bitecek Politikalarına ne oldu.... Olayları Azdırdıkça azdırdı. Pkk Neredeyse Uluslar Arası Statü Aldı alacak oldu.... Bahsetttiğin Zihniyet Mevcut 30 Yıl Süren Ölümcül Zihniyetle Mücadele Ediyor. Hali hazırda. Akp Zihniyetini Savunmak kaygısıyla Demiyorum buunları. Yanlış anlaşılmasın. Ortada Olanları Yansız Menfaat kaygısız Konuşmazsak Sağlıklı bir şeylerden Bahsetmiş olamayız.

Bu İşler Takım tutmaya benzemez. Taraftar olduğunuz Parti yada Gruplardan bağımsız Söylem geliştirmelisiniz.

Osman Pamukoğlu ondan da bir halt olacağını zannetmiyorum.... Bahsetmekte olduğu şeylerden fazlasını AKP zaten ya uygulamaya koymak üzere yada uyguluyor. Vatansever Görünen Vatan hayinlerinede Vatan hayini Olduğu Alenen Açık olanlarada Göz Açtırmıyorlar.

Paşa bile olsalar Alıyolar içeri. Türkiyenin Hangi Tarihinde Kocabaşlar İçeri alındı Söylermisiniz. Ayrıca Kocabaş Kişiler İhanet edemezmi. Onları Gökten Zembille inmiş Sanan Kimseler Sanırım var aramızda.

Onlarda Bizim Gibi Yemek Yiyiyorlar Tuvalete Gidip Sıçıyorlar. Ayrıca İllegal Eylemler Kafalarında Tasarlayabiliyorlar. Harama bile El uzatabiliyorlar. Yani Onlar Kısaca İnsan.            Gözünüzde Büyütmeyin onları. Yüksek Kademe Komutasını Hakkıyla Yapanlara Saygı Gösterin.

Bari sen yapma be ustadim, Yukaridaki yaziyi bu sitede yazabilecek en son kisi seni bilirdim.

TSK ya yapilanlarin resmen bir oc alma olayini bilmedigini soyleme lutfen.

tayyip denilen enigin bundan taaaaaa yillar once konustugu bir tv programi aha al izle.

http://www.youtube.com/watch?v=AoXNyl7djDo

Emin ol Suç İşlerse Tayyipte Verecek hesabını.. Bundan Emin ol.. Hangi Paşa İçin dert yandın bilmiyorum ancak. Pkk Karakola Saldırırken BBG Evinden Film Seyreder Gibi Seyredip Olay Yerine Helikopter ve Destek Sağlamayan Askerlerin Ölümüne Fiilen Seyirci Kalan Paşa Söylermisin Ne Kadar Saygıdeğerdir. 

Belki İçeri Alınanlar arasında Siyasi Kaygılar ve Hesaplaşmalar Restleşmeler yada Entrikalar Yüzünden alınanlarda Vardır. Onlarında Durumunu aşşağı yukarı biliyorum. Ancak Ettikleri Yanlış Söylemlerin Kurbanı Olduklarını Düşünüyorum. Söz Gelimi Baş Buğ Paşa nın Ben İhanet ettiğine İnanmıyorum. Ancak Silah Arkadışını Kollamaya Suç İşlemiş Bir Silah arkadaşını Kollamaya Kalkışması Onu Bu Duruma Soktu Kanaatimce.

Işık Koşaner Paşa. Mehmetcik Naaşı yerde iken. Emeklilik Maaşının Durumu ile ilgili Toplantı Yapıyor Arkadaşları ile. Bumudur hocam. Vatansevgisi Yüksek İnsan Böylemi Olur.... 

Zamanında Tüm Bir Millet Olarak Kurtarmadıkmı Vatanımızı.... Neden Ayrımcılık ettiler. Neden Türk Olmayı Irk Değiştirmeyi Dayattılar. Irk Değiştirilmesi Dayatılacak bir şey değildir Hocam. Zira Zulümdür. Ve Bu Millete Yapılacak Bir İhanettir. Özümsedik. Bir Vatanseverlik Eylemi Gibi Algıladık Kürtlerin Türkleştirilmesini Ama Değildi Hocam. Değildi. Kürtlerin Türkleşeceğide Yok. Onları Kendi Haline Bırakmak En Doğru Politikadır. Kürtler Bu Ülkeye Zarar Verecek bir Millet Değildir. Kafaları Serttir. Bir Şey Sokamazsın Kafalarına Ama. Dayattınmı Ölümüne Direnirler. Bu Millet Tümü İçin Söylüyorum. Böyle İnatçı Olmasaydı Kurtuluş Savaşından Çıkamazdık emin ol. O Halde Özümüzle Olan Savaşın anlamı nedir. İşte Sonuç. 30 Yıldır Bu Milletin Kanı Akıyor. Nefret Kol Geziyor. Kürtlerimizi Kullanmalarına Artık İzin Vermeyelim. Her İleri Gideceğimiz Zaman Dış Düşmanlarımız Kürt Kartı açıyor. Kürtlerimizi Bize Karşı Kullanmalarına İzin vermeyelim. Uyanalım.

shockman hacım bende şimdi şu soruyu sorarım o halde. 

Neden biz kürtlerin kullanılmasına engel olmalıyız da bu adamlar kendileri neden maşa olmamak için direnmiyorlar? Madem bu kürt kökenli vatandaş kolayca dış mihrakların maşası olabiliyor ve bunu isteyerek yapıyor(bu benim şahsi görüşüm) o halde kimse bana kürt kökenli vatnadaşaları ne savunsun ne de benim onları savunmamı benden istesin.

Bu adamlar BİZİ 7.2 YIKAMADI T.C. Mİ YIKACAK diye pankart açan adi şerefsiz halsiyetsizler. (şimdi biri çıkacak hepsine mal etme diyecek o kişiye söyleyecek sözüm yok tartışmaya değmezsin şimdiden söyleyeyim.)  bu adamlar deprem yardımını pkk ya akıtan kanı bozuklar. daha sayayım mı?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Çünkü Kürt Kartı Açıldığına binaen.. Kürtler le Uğraşılıyor. İdi. Kürtler ile Uğraşanlar Kürtleri Ayaklanmaya Kaldırdıktan sonra İhale Kürtlerde Kalıyor. Kürtler Hain Oluyor. İşte oynanan oyun bu. Laz Kartı Açsınlar Lazlara Dipten versinle Zopayı Gör bak Lazlarda Aynı Ayaklanıyomu ayaklanmıyomu. Bunu Yüksek Subay Kontrolden yapanlar bile var.

Cemevi Ucubedir Demişse Densizlik etmiştir. Yanlış etmiştir. Ne Zaman demiş Ben bi haberim durumdan.?

Gecenlerde dedi hacim.

Benim biraderin esi alevi ve cocukta adanada alevilerin yogun ysadigi yerde oturuyor.

Hergun diken ustundeyiz diyor. Gidip tufek almis, tabanca almis... simdi karisina silah kullanmasini ogertiyor.

Aha sana link veriyorum

http://www.youtube.com/watch?v=pVbiUC_7OsU

http://siyaset.milliyet.com.tr/-karacaahmet-cem-evi-bir-ucubedir-/siyaset/siyasetdetay/06.08.2012/1576920/default.htm

https://www.google.com/#hl=en&output=search&sclient=psy-ab&q=cem+evi+ucubedir&oq=cem+evi+ucubedir&gs_l=hp.3...848.4594.0.4718.16.16.0.0.0.0.180.1467.13j3.16.0.les%3B..0.0...1c.RmqGHlRvxCM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=1ba0a09516569f2&biw=1920&bih=828

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Tamamda 30 Yıldır Süren Ya Bitecek Ya Bitecek Politikalarına ne oldu.... Olayları Azdırdıkça azdırdı. Pkk Neredeyse Uluslar Arası Statü Aldı alacak oldu.... Bahsetttiğin Zihniyet Mevcut 30 Yıl Süren Ölümcül Zihniyetle Mücadele Ediyor. Hali hazırda. Akp Zihniyetini Savunmak kaygısıyla Demiyorum buunları. Yanlış anlaşılmasın. Ortada Olanları Yansız Menfaat kaygısız Konuşmazsak Sağlıklı bir şeylerden Bahsetmiş olamayız.

Bu İşler Takım tutmaya benzemez. Taraftar olduğunuz Parti yada Gruplardan bağımsız Söylem geliştirmelisiniz.

Osman Pamukoğlu ondan da bir halt olacağını zannetmiyorum.... Bahsetmekte olduğu şeylerden fazlasını AKP zaten ya uygulamaya koymak üzere yada uyguluyor. Vatansever Görünen Vatan hayinlerinede Vatan hayini Olduğu Alenen Açık olanlarada Göz Açtırmıyorlar.

Paşa bile olsalar Alıyolar içeri. Türkiyenin Hangi Tarihinde Kocabaşlar İçeri alındı Söylermisiniz. Ayrıca Kocabaş Kişiler İhanet edemezmi. Onları Gökten Zembille inmiş Sanan Kimseler Sanırım var aramızda.

Onlarda Bizim Gibi Yemek Yiyiyorlar Tuvalete Gidip Sıçıyorlar. Ayrıca İllegal Eylemler Kafalarında Tasarlayabiliyorlar. Harama bile El uzatabiliyorlar. Yani Onlar Kısaca İnsan.            Gözünüzde Büyütmeyin onları. Yüksek Kademe Komutasını Hakkıyla Yapanlara Saygı Gösterin.

Bari sen yapma be ustadim, Yukaridaki yaziyi bu sitede yazabilecek en son kisi seni bilirdim.

TSK ya yapilanlarin resmen bir oc alma olayini bilmedigini soyleme lutfen.

tayyip denilen enigin bundan taaaaaa yillar once konustugu bir tv programi aha al izle.

http://www.youtube.com/watch?v=AoXNyl7djDo

shockman hacım bende şimdi şu soruyu sorarım o halde. 

Neden biz kürtlerin kullanılmasına engel olmalıyız da bu adamlar kendileri neden maşa olmamak için direnmiyorlar? Madem bu kürt kökenli vatandaş kolayca dış mihrakların maşası olabiliyor ve bunu isteyerek yapıyor(bu benim şahsi görüşüm) o halde kimse bana kürt kökenli vatnadaşaları ne savunsun ne de benim onları savunmamı benden istesin.

Bu adamlar BİZİ 7.2 YIKAMADI T.C. Mİ YIKACAK diye pankart açan adi şerefsiz halsiyetsizler. (şimdi biri çıkacak hepsine mal etme diyecek o kişiye söyleyecek sözüm yok tartışmaya değmezsin şimdiden söyleyeyim.)  bu adamlar deprem yardımını pkk ya akıtan kanı bozuklar. daha sayayım mı?

Onlar Vatandaş... Onlar Her Şeyi Bilmez. Devleti Yapıyor bunları sanıp Küsüveriyor. Hatta Küsmekle Kalmıyor Düşman kesiliyor. Devletimizin içine Sızan Çeteler ve Hukuktan uzak Adamların Temizlenmesi Doğru adımdır.

Bu Arada Sayfanın Irzına Geçtin. :) 

Ben Karakola İmza Atmaya gidiyom Dönünce Devam Ederiz. ;)

ShockMan tarafından 13/Ağu/12 10:20 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ülke olşarak y............ yemişiz..

Millet vekili kaçırılmış , adam çıkmış olağan birsey böyle birseyin olması bekleniyordu diyor.

vay a.k yaaa.

birde video hakkında millet yorumda bulunmuş..pöfff   yorumları okuyun.

THT2005 tarafından 13/Ağu/12 10:21 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

tarih savaşlarla mücadelerle doludur

osman paşa dedi ya olağanüstü durumlar olağanüstü adamlar ister aslında devamıda olmalı cümlenin

olağanüstü insiyatif vede cesaret ister

olağanüstü durumları lehimize kullanamadık girersin kuzey ırak a bütün kuvvetlerini yığarsın tamamen temizlersin

sonra çıkarsın girersin güneydoguya ne kadar silah varsa toplatırsın vede en kısa sürede hiçbir devleti ve kimseyide dinlemezsin

hükümetin cesaret gösterisi biraz gecikti açılım politikalarının yürümeyeceği zaten biliniyordu.bdp lilerin baltalamaları diğer komşu

devletlerin desteği bu işler uzadı.

olağanüstü hal bölgesi ilan edersin askerden başka girenlere sorgusuz sualsiz vur emride arkasından bakın

olaylar nasıl azalıyor.çiller zamanında nasıl sezsiz sedasız elebaşıların kelleleri gidince olaylar azalmıştı.destekleyen çetebaşı

aşiret reisi partili ne varsa vuracaksın.içeri tıkmakla işler bitmiyor.birilerinin canı yanmadan kimseyi korkutamazsın terörist insanları vurarak

korkutuyor kendi milleti dahil.

kökeni ağrı olan biriyim kökleri 70-80 yılı geçkindir izmirde olan biriyim burda doğdum büyüdüm.bir tane doğru

dürüst kürt görmedim hepside haindir türkün içindede ibnesi vardır ama kürdün ibnesi daha çoktur

çocukluğumda bile düğünlerde toplanan paralardan pkk ya para gittiğini bilirim.bu terör illetinin önde giden

hainleride en çok mardin diyarbakır ve urfadan çıkmaktadır özellikle o mardinliler yokmu her işin altından onlar çıkarlar

üzgünüm ama burada davasında haklı olan yine türk tarafıdır çünkü gelmişler türk toprağında burası kürdistandır deyip

ayrımcılık başlatıp milleti ayaklandırıyorlar.

kürtçe bilmem bildiğim 3-5 kelimeden ibarettir.ben türküm ne mutlu türküm diyene

mademki türksün systeme göster ürksün
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

az öncede muhabbetleri geçmiş neden sadece kürtlerle uğraşılıyor ben hiçbir tarih kitabında okumadım

yada büyüklerden duymadım laz çerkez trakyalısı egelisi ayaklanmışlar.

yahu tüm gerçekler ortada tarih boyunca bu kürt illeti hep ayaklanma çıkarmıştır

gazete arşivlerini kurcalayın göreceksinizki hep kürt aşiretlerinin ayaklanmalarında bahsedilir

açın tarih kitaplarını kürt ayaklanmalrından isyanlarından bahsedilir

bir dersim olayında bile oğlu öldü yada öldürüldü diye koca bir köyü yokeden yine kürttür

fahrettin altayın doğu seferine gönderilme sebebi yine elebaşısı bronsonlu ibrahim olan kürt aşiretleri ayaklanmasıdır

a.q mun ibneleri cumhuriyet devrinde devlet asker gönderince sınır dışına kaçarlarmış asker geri dönünce yine sınırdan içeri

ne kadar kürt varsa ölmeli öldürülmeli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Teknopat00
    Teknopat00's avatar
    Erkek

alparslan türkeş - osman pamukoğlu  terörizmi biterebilecek tek insanlar .. pkk nı halen bitmemesi meclisde partileri ordu  ve polis teşilatında  sempatizanları oldugu için halen bitmiyor ve dış ülke etkendir bu durumlara türkiyede törörün olmamaması ülkenin dış politikada daha fazla ilgilenmesi ve sanayide gelişmeyi sağlar .. kim türkiyenin kalkınmasını ister hiç bir ülke o zman pkk ya destek verelim der ..bu nedenden dolayı hainlerin sonuda bitmez kalleşlerin devamıda .

- Ne Mutlu Müslüman Türküm Diyene . <br> <br> - İyi Savunma En İyi Saldırıdan Daha İyidir . <br>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bugunde huseyin celik denilen it oglu it cikip "3- mehmet oldu diye meclisi toplayacak degiliz" demis.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Bugunde huseyin celik denilen it oglu it cikip "3- mehmet oldu diye meclisi toplayacak degiliz" demis.

ya yazık ya tatilleri heba oldu ibnelerin.kendi yakınları zaten kayırılanlar listesindedir devlet  memleket hizmetlerinde

böyle insanlara oy veren zihniyeti........................

ben hç bir partiyi kırmam hepsine evet basarım seçimlerde.bugüne kadar vatandaşı düşünen parti yada siyasi kurum çıkmamıştır

Toplam Hit: 20994 Toplam Mesaj: 186