folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ocelani one surelim bir yasa cikartalim diyelim ki tek bir insan sehit olsa ocalan asilacak ,o avukatlari ile onlara haber verir olum korkusundan emir verir sehit falanda olmaz

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

yaklaşık 15 sene sonra kürt nufüsu Türk nufusunu geçince bakalım Türk-Kürt kardeş diyecekler mi onlarda.Sokakdaki bir kavgada şuan bile sanki düşman ülkesindeymiş gibi birbirlerini kayıranlar ilerde sizi sokak ortasında linç edecek.Heryer Hakkari gibi olacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Deniz gezmişi görür görmez anlamıştım ama yine de 2.00 dan 2.45 e kadar dinledim ve yanılmadığımı anladım. evet biz bunu kabul ediyoruz. fakat kürt kökenli türk vatandaşları bunu kabul etmiyor. o herif dağdan yüksekovaya inip bir market işletip daha sonra istanbulun göbeğine gelip bir tekstil firması açma özgürlüğüne sahipken ben ne yüksekovada mekan açailiyorum. nede istanbulun göbeğinde yasalar benim lehime çalışıyor.

Şimdi sorarım sana ey pyramid kazan kaldırması gereken onlar mı ben miyim?

ulan adamlar sözde bir kürdistan bölgesi kurdurup ülkeleri bölecekler ve ortadoğu projelerini hayata geçirecekler. ardından ortada ne sözde kürdistan kalacak ne de bir kürt kökenli adam. sen sözde kürdistanı kurdun diyelim abd ne yapar adamı biliyormusun amına kor. o benzin için derinizi yüzer leşlerini köpeklere atar. bu kadar kör ve zır cahil bu kürt kökenli vatandaşlar..

not: çanakkalede ve kurtuluş savaşında kürt kökenli vatandaşlar nerdeydi bu ayrı bir tartışma konusu ki bu vatan için çarpışan adam şsyan çıkarmaz(!)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

ocelani one surelim bir yasa cikartalim diyelim ki tek bir insan sehit olsa ocalan asilacak ,o avukatlari ile onlara haber verir olum korkusundan emir verir sehit falanda olmaz

hoca bak bu da güzel bir fikir. o lağım faresi şerefsiz göt korkusuna durdutturur tüm saldırıları.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Deniz gezmişi görür görmez anlamıştım ama yine de 2.00 dan 2.45 e kadar dinledim ve yanılmadığımı anladım. evet biz bunu kabul ediyoruz. fakat kürt kökenli türk vatandaşları bunu kabul etmiyor. o herif dağdan yüksekovaya inip bir market işletip daha sonra istanbulun göbeğine gelip bir tekstil firması açma özgürlüğüne sahipken ben ne yüksekovada mekan açailiyorum. nede istanbulun göbeğinde yasalar benim lehime çalışıyor.

Şimdi sorarım sana ey pyramid kazan kaldırması gereken onlar mı ben miyim?

ulan adamlar sözde bir kürdistan bölgesi kurdurup ülkeleri bölecekler ve ortadoğu projelerini hayata geçirecekler. ardından ortada ne sözde kürdistan kalacak ne de bir kürt kökenli adam. sen sözde kürdistanı kurdun diyelim abd ne yapar adamı biliyormusun amına kor. o benzin için derinizi yüzer leşlerini köpeklere atar. bu kadar kör ve zır cahil bu kürt kökenli vatandaşlar..

not: çanakkalede ve kurtuluş savaşında kürt kökenli vatandaşlar nerdeydi bu ayrı bir tartışma konusu ki bu vatan için çarpışan adam şsyan çıkarmaz(!)

1. Kürt kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı.

2. Gidip açabilirsin Kürt vatandaşlara kardeşim dediğin zaman İstanbulun göbeğinde paran varsa açarsın yoksa kimse açtırmıyor .

3. Çanakkale ve kurtuluş savaşında nerdeydi demişsin cephedeydiler , sen sanıyormusun bir tek batı da savaş yaşandı doğuda yaşanmadı ? Dersim generali Seyit Rızanın ruslara karşı vermiş olduğu savaştan haberin varmı ? 38 'den bu güne kürt halkı katledilmek istenmiştir ve köyleri yakılarak öldürerek zamanında yapılmıştır ki diğer halklara yapıldığı gibi. Bunların dışa tepkisi nasıl olucaktı baskı altındaki halk ne yapabilir ?

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

bir kez daha milletimiz burada terörden kurtuldu tebrikler arkadaşlar

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Evet Müridler ( beyler ) -Mürideler ( bayanlar) ..

Bu zamana kadar Bu PKK denen illet lanet o...pu c...ları neden temizlenmedi , bitmedi..

Bir kaç satır ile görüşlerinizi , yorumlarınızı yazarmısınız.

Polemik yaratacak yazılardan sakınalım + Lütfen konu baslığı ve konu içeriği hakkında post geçmeyelim.

Görüş ve yorumların yazılması yeterli olacaktır.

Teşekkürler.

İllet lanalet orospu çocukları dedikten sonra polemik yaratmayalımmı dedin? peki.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bundan 2200 sene önce yani m.ö. 200 lü yıllarda 2500 km uzunluğunda bir çin seddi yapılabiliyorsa , mussolini 1912 yılında 300 km lik teli libya çöllerine çekip tek kişi dahi geçemediyse ;  ve çinliler bunu kamyon ,çekici dorse loder kazıcı olmadan yapabildi iseler ;

bizimkilerde 400 km lik problemli sınıra  dağ taş demeden bir duvar örsünler bunun içinde % 10 fazlasıyla ötv ödemeye hazırım ... istanbulda lüzumsuz yere ikinci boğaz yapacağız demekten daha kolay olur buna inanın .

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

Evet Müridler ( beyler ) -Mürideler ( bayanlar) ..

Bu zamana kadar Bu PKK denen illet lanet o...pu c...ları neden temizlenmedi , bitmedi..

Bir kaç satır ile görüşlerinizi , yorumlarınızı yazarmısınız.

Polemik yaratacak yazılardan sakınalım + Lütfen konu baslığı ve konu içeriği hakkında post geçmeyelim.

Görüş ve yorumların yazılması yeterli olacaktır.

Teşekkürler.

İllet lanalet orospu çocukları dedikten sonra polemik yaratmayalımmı dedin? peki.

Kişiler arasında  kavga v.s olmasın diye bu şekilde bir tabir kullandım. Her görüşün altında bir polemik veya aksi görüş yazıldığı taktirde sayfa 100 olur..okuduğundan 1 s.kim anlamazsın. Tartışılacak konuları formda değilde  IRC gibi bir yer olsa orada yaz sayfalarca Konuş ama formda çok zor oluyor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

yaklaşık 15 sene sonra kürt nufüsu Türk nufusunu geçince bakalım Türk-Kürt kardeş diyecekler mi onlarda.Sokakdaki bir kavgada şuan bile sanki düşman ülkesindeymiş gibi birbirlerini kayıranlar ilerde sizi sokak ortasında linç edecek.Heryer Hakkari gibi olacak.

Ona Hayince Bakmadığın Sürece Problem olmayacaktır. Çıkıp Adama Siz Çoksunuz Allah Boyunuzu devirsin. Azalın Nan Biraz Azalın gibi Ağızlar Yaparsan Valla Linç Edilip Edilmeyeceğine Bir Şey Diyemem. Her Şey tamamen O Anki Ortama Bağlı Gelişir. ..:)

Yahu Allah Aşkına Kurtulun bu Paronayalardan. Vatandaşımız onlar yahu. Ne Oluyoruz Kim Sokuyor Böyle Şeyler Kafanıza Anlayamıyorum.

Gençlik Kürt Düşmanlığı ile Büyütülüyor. Kürtlerde Çocuklarını Potansiyelden ziyade Açıkça Varlığına yoketmek için Gözdikmiş. Türküm Dersen Varsın Kürdüm Dersen Yokol Gözüm Görmesin Seni, Sınır Dışına Defol Diyen Kafatasçı Türkler Yada Türk Olduğunu Söyleyen Başkalarının Tehdidine Karşı Öfke İle Nefret İle Büyütülüyorlar.

Bumudur Arkadaşlar. İleri Gidecek Türkiyeyi, Bize Layık Müreffeh Günleri Bu Şekildemi Getireceğiz. Buna Anca Rahat Batması Denir Başkada Bir Şey Denmez. Bu Boş Korkular la Büyüyorsunuz. İnsanlarımız Vatanımız Bu Kadar Ucuz Ve Acizmi.?

ShockMan tarafından 09/Ağu/12 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 20991 Toplam Mesaj: 186