Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)
-
ershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıBuraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)
bitmez hocam bizde biliyoruz onu öldür öldür bitmiyorlar nasıl olacak bu iş soykırım mı yapsak? :)kimyasal...
-
ershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıBuraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)
bitmez hocam bizde biliyoruz onu öldür öldür bitmiyorlar nasıl olacak bu iş soykırım mı yapsak? :)
Soykırım mı ? Yiyorsa yap hele :) not : Bende Kürdüm. -
ershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıBuraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)
bitmez hocam bizde biliyoruz onu öldür öldür bitmiyorlar nasıl olacak bu iş soykırım mı yapsak? :)
Soykırım mı ? Yiyorsa yap hele :) not : Bende Kürdüm.Kürt olduğunu biliyorum ondan sana soruyorum. Soykırım yapmak istese bu millet siz kimsiniz ki? Niye büyütüyorsunuz kendinizi böyle :)
Kimseyi büyüttüğüm yok. Kürt olan herkesi öldürmek isterse insanlar.. Iste o zaman bu ülke boku yer anladın mı :) -
Hayırdır veritabanında bir sorunmu çıktı... Konu 17 sayfa idi. yazdıklarımda vardı..? Yazılarım gitti. :(
Sabahtandır kapalı idi tahribat. Umarım ciddi bir durum söz konusu değildi.?
ShockMan tarafından 07/Ağu/12 23:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıBuraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)
Soykırım mı ? Yiyorsa yap hele :) not : Bende Kürdüm.Kürt olduğunu biliyorum ondan sana soruyorum. Soykırım yapmak istese bu millet siz kimsiniz ki? Niye büyütüyorsunuz kendinizi böyle :)
La işte böyle kafatası milliyetciliği yapan adamlar yüzünden bu halde bu ülke.Soykırım yapta ABD,Avrupa götünden şırıngayla kan alsın.Herhalde Türkiyeyi 1938in Almanyası sandın.Bu böyle çıkıp israile suriyeye laf söylemekle büyük olunmuyor.
-
tahrefk bunu yazdıershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıBuraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)
La işte böyle kafatası milliyetciliği yapan adamlar yüzünden bu halde bu ülke.Soykırım yapta ABD,Avrupa götünden şırıngayla kan alsın.Herhalde Türkiyeyi 1938in Almanyası sandın.Bu böyle çıkıp israile suriyeye laf söylemekle büyük olunmuyor.
Hoca Boş ver yahu.... Gerek yok. Değmez. Türkiye Bunlar İstesede istemesede Gelişecek. Kan Kuyusu değil. Lider Bir Ülke Olacak. Bunlara Rağmen.. Türkiye yi Bu Gibiler Tökezlesede Bu Öngörüm gerçek olacak.
-
kaygusuz bunu yazdıershn bunu yazdıcuneyd bunu yazdıBuraya çok uzun bi yazı yazabilirim bu konuda. Lakin banlanırım diye en iyisi izlemek sanırım. Bütün yorumları da okuyorum. Ama bu iş silahla bitmeyecek. Demişti dersiniz :)
bitmez hocam bizde biliyoruz onu öldür öldür bitmiyorlar nasıl olacak bu iş soykırım mı yapsak? :)kimyasal...
3-5 yada 3-5 bin öldürmek çözüm deil biri gider bini gelir hani bir laf var baba öldü yaşasın yeni baba
-
ShockMan bunu yazdı
Hoca Boş ver yahu.... Gerek yok. Değmez. Türkiye Bunlar İstesede istemesede Gelişecek. Kan Kuyusu değil. Lider Bir Ülke Olacak. Bunlara Rağmen.. Türkiye yi Bu Gibiler Tökezlesede Bu Öngörüm gerçek olacak.
evet tepemizdeki ib.eler hükümettekiler yahu bunlarda müslüman deyip ıraka usa girmesin dediklerindede kazık yine bize
girmişti.şimdi federe bir yapı var ırakta başındaki totoşda öncedende destek veriyordu pkkya şimdide veriyor.araptan dost olmaz
şimdi noldu suriyenin kuzeyide federatif yapının barzani denen totoşun insiyatifinde bugüne kadar yapılan politik hatalar olmasaydı
bu totoşlar bu kadar ilerleyemezdi -
çok basit rusya fransa ingiltere italya isveç vs vs avrupa ülkeleriyle ilişkini bitirecen bak bakim pekakayı.. Tabii amerika en başta ilişkisi kesilmesi gereken ülke :)
-
Çözüm mü? Çok zor değil arkadaşlar. Bu saatten sonra kürt kökenli türk vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. pkk sempatizan ve vatan hainlerini en güzel onlar ifşa eder ve onlar kendilerinden ayırabilir. Bizlerde emin olun o zaman eklimizden gelen desteği sağlarız.
Ama pkk kürt kökenli türk vatandaşlarımızın çabası olmazsa bitmeyecek ve her gün şehit haberi almaya devam edeceğiz.
He benim duygusal düşüncemi sorarsan ohal ve gerçek bir temizlik.. Şu an hakkari yüksekova halkının 100 kişisinden 99 u seni orada istemez. Bu ne demek oluyor yorum sizin.
siz yazmadan söyleyeyim Faşistim ya ben o yüzden yakıp yıkalım diyorum.
rappermcs tarafından 08/Ağu/12 00:26 tarihinde düzenlenmiştir