Tahribat V10 Tema Desteği Geliyor - Tema Paketi Yayınlanmıştır
-
Sevgili üyeler ve tasarımcılar. Bugüne kadar yaptığım tasarımlara oturduğunuz yerden bok attınız.
Yakında tema paketini biraz adam edince bu mevzuda yayınlayacağız. Kendi yaptığınız temaları (Tema paketi yayınlandıktan sonra) destek mailine atarsanız default yada üyeye opsiyonel tema olarak yayınlarız.
Henüz beta aşamasındaki tema özelliğini test için geçiçi yaptığım Bokkompostosu temasına geçmek için
http://www.tahribat.com/mgmt/console
Adresine girin theme yazınca bütün temaları görebilirsiniz. Konsola theme bokkompostosu yazın ve bokkompostosu temasına geçiniz. beyazdan gözü bozulan arkadaşlar geçici olarak tercih edebilirler.
Baştan söyleyeyim, css tasarım bilmeyenler , yada sadece #id .class üzerinden tasarım yapanlar zaman harcamasın pixel hata olmayan profosyonel temalar gelmedikçe yayına koymiycaz bu defa. Photoshop tasarım yapanlar diğerlerine fikir olarak resim yayınlayabilirler fakat kesecek kırpacak zamanımız yok =) çok sayıda güncelleme gerekiyor.
Tema Paketi Yayınlanmıştır
http://www.tahribat.com/css/Themes/Default/TemaPaketi.rar
İçinde default temaya ek olarak örnek sayfalar, (altındaki linkleri localde çalıştırabileceğiniz şekilde düzenlenmiş) anasayfa ve bir forum sayfası vardır. Sadece css dosyalarını editleyin. html ler sadece size kolaylık için. onlara div, tablo vs eklemeyin yani boşuna.
http://www.tahribat.com/css/Themes/ klasörünü gezinebilirsiniz.
Temanızı göndermeden önce adınızı yazmak için Tema.xml i de doldurmayı unutmayınız.
Önemli not: temanızı buraya post ederseniz uzayacağı için görmem. post ettikten sonra pm atınız.
temacılar için CSS test sayfası gelmiştir
Update: Ayarlar sayfası [beta] dan kalıcı olarak tema ayarlarını değiştirebilirsiniz.
-
biri hayrına gece modu teması yapsın geceleri gözümüzü ağlatmayalım
-
Bok kompostosu teması da biraz daraltılmış vs ama hoş gibi
-
demin mesaj atamıyordum konu kilitliydi :)
şeyh belirtmemiş ama eski temaya dönmek için
theme Default
yazmanız yeterli.
-
Hocam eski sitenin temasını da giydirebilirdiniz aslında. Yenisi kötü olmuş diye demedim, hatta şahsen ben beğendim ama istemeyen sitenin eski temasını da kullanabilirdi.
-
Akrep nalanın sitesinde nostalji diye bir kısım var.
Buradada olabilirdi.
Bişey söylim temayı ben beğenmedim mantıklı bir bütünlük yok temada.
Ne görsel olarak nede mantıksal olarak işler paralel gelmiyor.
Belki anlatamıyorum ama simetri hassaslığı olanlar anlar belki.
Mesela tbt mantık olarak farklı fontlara müsait değil ama mesaj atma ksımı maşallah word gibi her özellik var bence gereksiz.
Tema siyah ağırlıklı ama gönder butonu açık mavi çok göze batıyor.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam eski sitenin temasını da giydirebilirdiniz aslında. Yenisi kötü olmuş diye demedim, hatta şahsen ben beğendim ama istemeyen sitenin eski temasını da kullanabilirdi.
Eski sitenin temasıyla yenisi arasında teknoloji farkı var hocam öbürünün üstüne cuk diye oturtabileceğim bir iş değil.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Akrep nalanın sitesinde nostalji diye bir kısım var.
Buradada olabilirdi.
Bişey söylim temayı ben beğenmedim mantıklı bir bütünlük yok temada.
Ne görsel olarak nede mantıksal olarak işler paralel gelmiyor.
Belki anlatamıyorum ama simetri hassaslığı olanlar anlar belki.
Mesela tbt mantık olarak farklı fontlara müsait değil ama mesaj atma ksımı maşallah word gibi her özellik var bence gereksiz.
Tema siyah ağırlıklı ama gönder butonu açık mavi çok göze batıyor.
Hacı zaten amaç göz nizam sahibi birinin elinden geçmesi.
-
eski haline nası getirecez yardımcı olun.
-
bu iyi oldu
-
Hiç beğenmedimya eski haline getirmek istiyorum ekran daraldı nası yapıcaz şeyh.