Tahribat V10 Tema Desteği Geliyor - Tema Paketi Yayınlanmıştır
-
anarsistherif bunu yazdı
YA ADAM HTML ÜSTÜNDEN STYLE ILE CSS YAZMIS YA YIL 2015 HOLY HTML OGREN GEL YA
abv http://i.imgur.com/g0qwh8D.png
Adsgfdg kes zındık. O değilde insanın şevki kaçıyor dimi yaparken :D
Tema sistemine bir standart getirilmeli. Css düzenlenmeli, layout düzenleme eklenmeli. Bunlar not edilmeli.Bir de pagination en kısa zamanda düzenlenmeli. Holy 5 dklık fonksiyon, önce bunu hallet bence.
krypt tarafından 10/Haz/15 10:34 tarihinde düzenlenmiştir -
retro coh eyi olmus dayılarda su activetopics de üstüne gelince olan efekti kaldırırsak harika olur ya.
-
anarsistherif:
Hacı o screenshot verdigin satır main.css içinde. html içinde değilki, benmi anlamadım?
Rakip tarikatların ajanımısın yoksa
HolyOne tarafından 10/Haz/15 11:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam şu uyumsuz saat tarih olayını bir düzelt gözünü seveyim. Şu kadar saniye, şu kadar saat önce düzenlenmiştir gibi bir ibare kullanışsız, ve algıda zorluk yaşatıyor.
Alttaki mesajın mesaj yazıldıktan kaç dk sonra düzenlendiğini anlamam için ciddi anlamda matematik çalışmam gerekecek :D
-
DrKill bunu yazdı
Hocam şu uyumsuz saat tarih olayını bir düzelt gözünü seveyim. Şu kadar saniye, şu kadar saat önce düzenlenmiştir gibi bir ibare kullanışsız, ve algıda zorluk yaşatıyor.
Alttaki mesajın mesaj yazıldıktan kaç dk sonra düzenlendiğini anlamam için ciddi anlamda matematik çalışmam gerekecek :D
İki yerde de olmasına gerek yok bence sadece üstte olsun. Üsttede son düzenlemeden bu yana geçen zaman gösterilsin
-
-
temalar kalici olsa ya. her girdigimizde yeniden seciyoruz ugrasilmiyor.
edit: bir de yukari cik falan yok mu bu sayfa altlarin da ben mi goremedim. yazilar uzunsa ve bir suru alinti varsa cek cek bitmiyor.
musdawdaf tarafından 10/Haz/15 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
anarsistherif:
Hacı o screenshot verdigin satır main.css içinde. html içinde değilki, benmi anlamadım?
Aynen şeyh,
sanki inline css yazmış gibi dellenmiş ama verdiği css html içinde değil.
-
HolyOne bunu yazdı
anarsistherif:
anarşik ya illa karşı çıkacak bişeylere ban pls...
-
bu numaraları şeyhimiz yutar mı beeee... onun adında olduğu gibi o holy birisi