Tahribat V10 Tema Desteği Geliyor - Tema Paketi Yayınlanmıştır
-
RaNGeR bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Tamam tamam shadow işini de halledicem :D ama yarın sınavım var lan çok yüklenmeyin :D
Hocam değişiklik yapma gibi bir durumunuz varsa benim de birkaç önerim olabilir, ilgilenmek isterseniz tabi :)
Yaz hocam buradan retro tema için önerilerini aslına sadık kalarak eklemeye çalışırım bikaç güne :)
-
by_Tet bunu yazdıRaNGeR bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Tamam tamam shadow işini de halledicem :D ama yarın sınavım var lan çok yüklenmeyin :D
Hocam değişiklik yapma gibi bir durumunuz varsa benim de birkaç önerim olabilir, ilgilenmek isterseniz tabi :)
Yaz hocam buradan retro tema için önerilerini aslına sadık kalarak eklemeye çalışırım bikaç güne :)
Hocam öncelikle gerçekten güzel bir tema yapmışsınız, emeğinize sağlık. Yine de hem kullanışlılık hem de göze hitap etmesi bakımından birkaç düzenleme yapılabilir. Mesela;
- En üstteki "tahribat.com" yazan alan, ana sayfada pek belli olmasa da sayfalarda emanet duruyor gibi. O alanın altına, renk geçişini güzel gösterecek çok kalın olmayan bir satır ekleyebilirsiniz, daha güzel görünebilir.
- Yukarı kısımda ortaya koyduğunuz menüler çok garip durdu gözümde. Onları aynı alanda sağa üste veya alta dayamak ya da renk geçişi olarak koymayı tavsiye ettiğim satıra sayfayı ortalayacak şekilde yerleştirirseniz daha güzel görünür diye düşünüyorum.
- Ana sayfada, fare ile gezindiğimizde konu başlıklarının satırlarının renk değiştirmesi ve üzerine geldiğimizde gölge efekti olması yerine, gölge efekti kaldırılıp konu başlığı üzerine gelince komple satırın renginin değişmesini ayarlayabilirsiniz. Eskisi öyleydi sanırım.
- Ana sayfadaki en altta bulunan çerçeveleri "Nostalji" temasındaki gibi tek bir sıra halinde altısını sıralarsanız daha toplu durur diye düşünüyorum.
- Emin değilim ama, ana sayfa üzerinde sol taraftaki ve sağ tarafındaki menülerin üzerine geldiğimizde çıkan gölge efekti yerine yazılar bolt olursa daha hoş durabilir, en azından denenebilir.
- Tema ayarları ile alakalı mı bilmiyorum ama bu temayı kullanarak özel mesaj yazdığımızda karakterler gereğinden büyük görünüyor, haliyle göz yoruyor. Yazıları büyütmek yerine hatta biraz daha küçültebilirseniz daha kullanışlı olacağı kanaatindeyim.
Her ne kadar tasarımcı olmasam da gözüme çarpan birkaç hususa değineyim dedim. Önerileri değerlendirmek sizin tasarrufunuz tabi :) İleride başka bir önerim olursa eklerim. İlginiz için teşekkürler.
edit: Madde işaretlendirme yapıldığında satır başındaki madde işaretleri mesaj yazarken görünüyor ama mesajı gönderdikten sonra görünmüyor. Default temada da öyleymiş, şimdi farkettim ama nedenini bilemedim.
edit 2: Üye resimlerinin üzerinde görünen isimlerin renklerinin siyah olması yerine koyu mavi-lacivert bir renk tonu koyarsanız, ilgili alanın arka planı ile daha uyumlu görünebilir. Farklı bir renk de seçilebilir tabi.
RaNGeR tarafından 13/Haz/15 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
TBT2007 adiyla bi tema yaptim bi bakiverin bakiyim. ufak editlerle devam mi ediyim, yoksa siktiredim olmamis mi? ya da elleme olmus mu diyosunuz ne diyosunuz?
bi tane de gece modu yapacam.
-
anarsistherif bunu yazdı
TBT2007 adiyla bi tema yaptim bi bakiverin bakiyim. ufak editlerle devam mi ediyim, yoksa siktiredim olmamis mi? ya da elleme olmus mu diyosunuz ne diyosunuz?
hocam güzel gidiyor bence, header backgroundları retro temadaki gibi yapsan hiç fena olmaz
-
Lightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
hocam güzel gidiyor bence, header backgroundları retro temadaki gibi yapsan hiç fena olmaz
bildirim seysi geldi len. hangi header? anasayfa tablosundaki falan mi?
-
anarsistherif bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
bu bildirimler bana niye gelmiyor yav. aynen anasayfadaki kutuların header kısımları
-
Lightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
bu bildirimler bana niye gelmiyor yav. aynen anasayfadaki kutuların header kısımları
http://www.tahribat.com/Account/Settings
buradaki kutucuklar onaylı mı?
-
r10aldinho bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
onaylıydı,geldi şimdi bildirim
-
Lightsaber bunu yazdır10aldinho bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
bi alıntı yapın la merak ettik :/
edit: şu an en iyisi retro tema. mavimsi'de sayfa sayıları kayıyo: http://prntscr.com/7ggbkb
birde şeyh mgmt/console yerinden tema değişince aktif oluyor da niye direk settings kısmına işlemiyor ?
edit2: birde taşıma sırasında niye bazı avatarlar uctu ki :/
Kreyzi tarafından 13/Haz/15 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıLightsaber bunu yazdır10aldinho bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıLightsaber bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
bi alıntı yapın la merak ettik :/
edit: şu an en iyisi retro tema. mavimsi'de sayfa sayıları kayıyo: http://prntscr.com/7ggbkb
birde şeyh mgmt/console yerinden tema değişince aktif oluyor da niye direk settings kısmına işlemiyor ?
ayıp ettin kanka dene bakalım:)