Tahribat V10 Tema Desteği Geliyor - Tema Paketi Yayınlanmıştır
-
açıkçası şöyle bir psd yapmaya başlamıştım bu gece bi yarım saat filan yaptım (yarım kaldı), bugün konuyu gördüm ve sonra baktım css filan nokta hatasızlık lazımmış bana uymadı ahan da böyle yarım yamalak bıraktım. finallerim bitince büyük ihtimal tamamlayabilirim güzel bir psd olarak işte o nokta hatasızlık neyse ondan yapacak olursa olur.
düzenleme:
Gerçi tema paketi olursa ben de birşeyler karalayabilirim de dur bakalım.
Caliber tarafından 07/Haz/15 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Şehim türkçe karekter desteğide olsaydı keşke üyelikler de
-
kör oldum sanıp gözlük almıştım meğer temadanmış
bokkompostosu yapınca gözlüğü çıkardım. Teşekkürler Şeyh -
tema sorun değil ya öncelikle eksikler giderilse tamamdır. temaya her şekil alışır ki güzel temalar çıkar tbt'den dosyalar paylaşıldıktan sonra.
özellikle "
Yeni Tahribat.com.
yeni kod, yeni özellikler, eski kalite."
şunu kapatmak için bi buton gelsin şeyh. bütün sıkıntı buradan çıkıyor çok rahatsız ediyor :/
Kreyzi tarafından 07/Haz/15 21:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Şeyh fonksiyonel eksiklikleri gidersen öncelikle? Yani tema desteğinden önce bunlar daha önemli. Hem yeni tema yazacak adam her fonksiyon eklediğinde zırt pırt temayı değiştirmekle uğraşmasın...
*****Konu başlıklarında mesaj listeleme sayısı değiştirilebilsin eskisi gibi (10, 100, Hepsi)
*****Konu içerisinde istediğimiz kişilerin mesajlarını görebilelim (mesela konu başlığında sadece @HolyOne ve @DrKill in mesajlarını görmek istiyoruz.)
*****AVATAR ekleme kısmı gelmeli artık
****Mesaj editleme için gereken X dk süre sınırı kaldırılmalı. Özellikle konu başlıklarında liste oluştururken çok sıkıntı oluşuyor.
****Üst Menüde, kendi takma ismimizin üstüne fare ile geldiğimizde gelen menüde..... Konularım var ama Mesajlarım kısmı silinmiş. Yani son attığımız mesajları konularla beraber listeleyemiyoruz. Acil buda gerek.
****İmzalar gözükmüyor
Şeyh bunları halletsen öncelikle çok daha iyi olacak.
Muritlerin altına peçeli karı, sakallı amca ikonları her zaman konulur hocam yukarıdakiler daha önemli bence.
Tama herşey zamanlar oturacak ama öncelikleri halletsen daha iyi olmaz mı?
DrKill tarafından 07/Haz/15 21:49 tarihinde düzenlenmiştir -
layoutın html kodlaması cok berbat.. nasil tema giydirecegiz buna? css ile ugrasacak adam kirk takla atacak..
-
buralara neler olmuş yahu yıl olmuş 2015 neyin peşindesiniz, kürdo neredesin mübarek, alper falanda vardı, dutluktu la buraları hep,
güzel oluyor gibi holü, eski tema desteğinide unutma.
-
Tekkeli bunu yazdı
Hiç beğenmedimya eski haline getirmek istiyorum ekran daraldı nası yapıcaz şeyh.
theme default
-
theme Default
eskiye dönmek için bunu yazacaksınız arkadaslar
-
Bokkompostosu nasıl bir isim. Neyin kafası bu :)