Tahribat V10 Tema Desteği Geliyor - Tema Paketi Yayınlanmıştır
-
-
mavimsi on numara beş yıldız oldu
-
eyvallah ben de beğendim kendi yaptığımı :D yallnız örnek dosyalara kullanıcı profili ve forum sayfasını da koyun oralarda patlıyor bir kaç yer.
benim tema için fix yayınlarım yarın
-
mavimsi güzel olmuş ama fontlar düşük anasayfada dökümanların altıdaki yazılar gözü yoruyor
-
Holy hoca . biri alinti yapinca uyari gelsin iyi oluyo yoksa her konuya bakmak lazim biri bize bisey dedimi.. Ayni konu sahibi oldugumuz baslik icinde ayni. Yukarda bildiri isareti koy yanina kac bildiri varsa yansin. Biri alinti mi yapti, konumuza mi yazdi bilelim. Ayrica ana ekranda forum konulari gozukuyor ya konuya son mesaj atan sahsin nickine tiklayinca profiline degil de yazdigi msja gitsin boylece konuya girip son sayfaya tiklama zahmetinden kurtulalim.
-
Liquid bunu yazdı
Holy hoca . biri alinti yapinca uyari gelsin iyi oluyo yoksa her konuya bakmak lazim biri bize bisey dedimi.. Ayni konu sahibi oldugumuz baslik icinde ayni. Yukarda bildiri isareti koy yanina kac bildiri varsa yansin. Biri alinti mi yapti, konumuza mi yazdi bilelim. Ayrica ana ekranda forum konulari gozukuyor ya konuya son mesaj atan sahsin nickine tiklayinca profiline degil de yazdigi msja gitsin boylece konuya girip son sayfaya tiklama zahmetinden kurtulalim.
+
ayrıca anasayfadaki forum, destek ol, mürid yer. sınavı görselleri yerine yeni görseller koyulursa daha iyi olur.
mavimsi hoş bir tema. hades şuan problemli null.
-
mavimsi süper. pesimist hocam akıtmışsın zehrini :B
-
mavimsiyi yapan arkadaş aktif konular yazısın küçükse çok güzel olurdu :)
-
yalnız şeyh şu sayfalamada belli sayıdan sonra baştan ve sondan belli sayfalar görünse yeter. uzun konularda kötü duruyor.
-
eyvallah hacılar elimden geldiğince yapmaya çalıştım düzeltme güncellemesi yapıyorum tüm sayfalar için yarına güncellenmiş olur tema çarpık çurpuk yerleri font problemlerini düzelteyim renklerle de en son oynamayı düşünüyorum.