Tahribat V10 Tema Desteği Geliyor - Tema Paketi Yayınlanmıştır
-
v8styla güzel olmuş sentez 10 numara :F
-
şeyh temaların yanına kaç kişinin kullandığı bilgisini de yazsan güzel olur. hangisi en popüler bilmiş oluruz.
-
benim mavimsi en eski sürüme döndü şeyhim naaptın :D
-
pesimistzombie bunu yazdı
Suan mavimsiyi kullaniyorum ve cok guzel yapmissin hocam.Tebrik ederim.
-
dyrnade bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
Suan mavimsiyi kullaniyorum ve cok guzel yapmissin hocam.Tebrik ederim.
eyvallah hocam daha da düzenlemiştim ama şeyh beğenmedi sanırım en eskiyi atmış geri :D
-
-
sade temiz tema yok malesef herkes şeyhin verdiği üzerinde düzenleme yapıyor psikopatın biri tek tek cssleri düzenleyip sıralayıp extra düzenleme yapıyorsa bilemiyorum benim yapasım vardı çünkü bir süre sonra insanı çıkmaza sokuyor bunaltıyor ama vazgeçtim zaman bulamadım uğraşmaya :D
-
ben simdi yapiom bi tane. seyhin dandik layoutuna da css ustunden ayari veriom. guzel bisiy cikacak gibi, daniel'den esinlendim renk konusunda. eski temadan da bolca alinti yaptim. bi tane de gece modu yapacam.
bi yeri sizlere sorayim dedim. sayfalamayi eskisi gibi mi yapayim, yoksa ozgun yeni bir sey mi cikartayim ne dersiniz?
su anda boyle eskisi gibi yaptim ama emin olamadim.
-
can sıkıntısına başladım ben de yavaş yavaş. Anasayfadaki yazıların rengini maviden siyaha çevireyim dedim ip adresinin yazdığı yer de siyaha döndü :D Bu hasta halimle birkaç gün uğraşırım ben bununla.
@anarsistherif eskisi olaraktan daha iyi sanki.
-
YA ADAM HTML ÜSTÜNDEN STYLE ILE CSS YAZMIS YA YIL 2015 HOLY HTML OGREN GEL YA
abv http://i.imgur.com/g0qwh8D.png
anarsistherif tarafından 10/Haz/15 08:36 tarihinde düzenlenmiştir