Doğa Üstü Olaylar
-
Faredir O Faredir diyip geçin. sktr edin korkmayın kücük kücük veletlerden.. :P
-
cok saol arkadasim ama ordada belirttim ben Allahtan baska kimseden korkmam onlara karsida diyorum bise oldugunda ben Allahtan baska kimseden korkmam ama bunlar gecekten basima gelen seyler
hatta ilk okuldayim okula gitcegim ayakaplarimi giymek icin merdivenlere oturdum ayakplarimi giydim cantami sirtima taktim hatta cantami elime aldim bir ara tekme atata ata okula gitti ve istecantami sinifa koyum erken gitmistim toren yaptik sinifa ciktim canta yok arara ara yok hoca izin verdi git evdedir aldedi eve gittim sok oldum cantam ayakabimi baglamak icin oturdugumyerdeydi ama ben adimgibi biliyorum cantamla gitmistim okula -
magnum birgun yanima gel ayin yapalim bak nasil tirsiyorsun esyalar yerinden oynayinca :d
-
arkadaşım hiç korkma cinse.yüz verme sen daha ustunsun.baska bi tabirle siktir et a.k veletlerini :D.bide o ayin meselesi telekinezi arastır.dogruysa yeteneğin olabilir.
-
o ilk yazdigimi oku basimdan gecenleri bilmiyorum iste deli degilim ama onlari hissediyorm bazen geldiklerini hissediyorum ve icim bi tuhaf oluyor ve kafam biryone donuyor ve aglamaya basliyorum birkerede ankarada kaliyorum arkadaslarla odada 3 yatak vardi arkadasalar gece bagirarak odadan kacmislardi kalktim ne oldu dedim sen delimisin dediler ilkbasta katila katila guldun susturamadik birden aglamaya basladin titredin dediler gozlerini actin ama bem beyazlardi dediler ve birseyler soylemisim acayip bilmiyorum ve bagirislarina kendime geldim kalktim bilmiyorum bende nevar aramaya bulmaya calisiyorum
-
arkadaşlar yaratılan varlıkalr arasında en yücesi insandır. bir insanın kendinden kademe olarak küçük bir yaratıktan korkması biraz abes geliyor bana. ölü diyorsunuz kendine hayır veya zararı yok. cin diyorsunuz kendisine verilmiş savunma iç güdüsü onu hareket ettiriyor. yani ondan korun ma yolları temizlik temizlik ve besmele. besmelenin kerametini sorar sanız cin ve şeytanlar ateşten yaratılmışlardır dolayısıyla nedendir bilmem besmeleye karşı bi zaafları vardır tırsıp kaçarlar besmele çok yüce kelimedir manasında "ben bu işi alemlerin rabbi olan Allah'a sığınarak yapıyorum sıkıysa dokun" demektir. şimdi siz bana aga besmele çekiyom ama gene şeytani düşünceler beni alıyor yoksa etki göstermiyormuki diye soracaksınız. şeytan ve cin kaçar ama nefs kalır. yani buraya kadar gelmemin sebebi dediklerimin heryer le bağlantısı olduğunu ispat içindir. bilmem yardımcı oldum mu
-
arkadasim ben yataga dualarla besmelelerle girdim hatta bazi sureleri 20 30 kere okuyup yataga girdim ama onlarin odada dolastigini seslerini duydum hatta gozumu actigimda ustumden ucarak gecti bisey bana dokunamadilar ama etrafdaydillar hatta yataktan kalkip yastigin altinda 2 tane devgibi ekmek bicagi vardi onlari cekip bagirdim ben sasdece ama sadece Allahtan korkarim neysen cikarsima filan dedim ustune basinca oluyosa bicaklanincada olur diye dusundum :d komik ama
-
Benim değilde dedemin babasını başindan bi olay geçmiş .. Benim büyük dedem yane .. Neyse yaklaşık 30 35 yıl önce Trabzonda merkeze yakın bi köydeyiz biz işte Büyük dedem atıyla gitmiş çarşiya erzak un filan almaya neyse alacağını almiş yuklemiş atına koyulmuş yola bidaha köye gelmeye yakın kemençe davul zurna sesi duymuş demiş içinden halla halla habuda nedur :) sesin geldiği yere yakınlaşmiş bakmişki düğün var neyse gitmiş elemanların yanına bakmiş sağa sola tanıdık yok herkes horon tepiyo kemençe çaliyo Sonunda oda girivermiş horona başlamiş horon tepmeye ..... amk aha işte korkunç yerine geldikkkk... Horon u teperkene bakmiş elemanların ayaklarına hangi horonu oynadıklarına bakmak için ula bide bakmiş elemanların ayaklari terssssss a.q sora anladığı anda hepsi kaybolmuş buyuk dedem ortada g..t gibi kalmiş donmuş şoka girmiş...Gerçektir amk inanmayan sittirsin
-
İşim uzadı nete giremedim ama şimdi yazayım.Gece olunca milletin daha çok hoşuna gidiyo:p
Benim bayağı bildiğim ve gerçekliğine de emin olduğum olay var.uzun olacak yazı sonra küfretmeyin okurken:P
Benim murat diye bi arkadaşım var.Bunlar amcaoğlulları vs. ile birlikte toplanıyorlar amcasının evinde.İşte herkesin ki gibi korkutucu muhabbet falan yapacaklar.Bunların ki dozunu aşıyo.Başlıyorlar ana avrat sövmeye(kime olduğunu biliyorsunuz)Biri diyo işte ben onların a.q falan filan muhabbet böyle gidiyo.İçerden bi ses geliyo.Hemen koşuyorlar bakıyorlar ki yatak odasındaki parfümler,kremler.. hepsi dağılmış ortalığa.Arkadaş diyo beyler yeter artık bu konuyu kapatalım.Ama dinler mi elemanlar.bi yandan arkadaşa gülüp öbür yandan da daha fazla küfretmeye başlıyorlar.Arkadaş ne dediyse dinlemiyorlar.İçeriden bir gürültü daha.Bu sefer çok yüksek ama.Her neyse bunlar odaya koşuyo bi bakıyorlar ki yatak odasındaki yatak ters dönmüş ve dolaplar yere düşmüş.Başlıyorlar hepsi ağlamaya.Bi yandan da yatağı falan düzeltiyorlar.Bizim arkadaşın amcaoğlu o olaydan sonra kekeme olmuştu ve halada öyle.
Başka bi olayda bi komşunun başından geçiyor.Kadın işte gece bulaşık yıkıyor.Kocası içeride falan.Bu evin karşısında da incir ağacı var.Kadın bulaşıkları yıkadıktan sonra suyu ağacın altına fırlatıyor camdan.Adam bekliyor bekliyor kadın gelmiyor mutfaktan bakıyım diye gidiyor.İçeri girdiğinde kadın camda ağacı seyrediyor.Adam alıyor kadını içeri götürecek kadın gelmek istemiyor.Zorla götürüyor kadın geliyor yine konuşmadan sadece ağaca bakıyor.Ondan sonra adam kadını doktora götürüyor.Doktor diyor bu kadın kafayı yemiş.Bi ton ilaç yazıyor işte.Ama bi faydası olmuyor.Eve geldiklerinde kadın yine ağacı seyrediyor.Bu böyle devam ediyor kadın 24 saat camda ve ağaca bakıyor.zaten 1 hafta sonra da sizlere ömür.
Arkadaşın komşusu vardı bi tane kurye onun başına gelen bi olay varda cesaretimi toplayamıyorum yazmak için.O olay yüzünden ben çok uzun bi süre aynalara bakamamıştım geceleri.Bayağı etkilemişti beni.Cesaretimi toplayayım yazıcam size.Hadi bismillah sizde biraz gaz verirseniz yazarım:p -
bende hikaye çokkkkkk hemen takviye sana + ara gaz.)
şimdi annemin arkadaşı annatı onun ağzından anantıom
" bizim köyde bi kadın vardı oynamayı çok seviodu kocası uzakalrda çalışmaya gidiodu ve kaynanası ile kalıodu bi gün evde gece kaynanası yokken eline zilleri takmış aynanın karşısına geçip oynamaya başlamış ve bi süre sora cüce takım elbiseli yaşlı birini görmüş aynada ve o adam yani cin bunu sabaha kadar ezmiş üzerinde zıplamış kadın 3 yıl kekeme gezmiş sora hocalar doktorlar falan düzelmiş "
way anasını satim
Toplam Hit: 53488 Toplam Mesaj: 315