Doğa Üstü Olaylar
-
yatin bakim ...iso Masanin ustunde Kuran var korkma sen ;)
-
Aga sen uyumadın mı erken mi kalktın??Ne iş ya walla bende bi ben warım sanıyodum geceleri uymayan:)) Yatcam artık ya bi ton işim war bugün:((
-
yok haci calisioz zabbaha gadar :) ne uyumasi simdi gidip biraz tv izleyip yatacam 11 de geri kalkacagim :)...emek olmadan yemek olmuyor.
-
Ok aga sana kolay gelsin benimde 8.30-9 gibi kalkmam lazım.Yemek dedinde acıktım ama o zmn hiç uyumasam daha iyi a.q. yatcam artık netten kopup olmuyo böyle:))
-
bu analatılan ne kadar doğru bilmiom ama babannem anlatttı bana '' baba annemı bır kardsı olmus cocuk 2 gunluk fılanken bır gece babannemın dayısı gece bır alkarısını gormus ve bunu ızlemıs babannemın kardesının oldugu odaya gırmıs ve cocugun canını almıs artık nasıl olmus olay tam olarak bılmıomda tabı dayın bunu takıp etmıs kaldıkları evlerde buyuk eskı evler olurya o tıp bı evmıs bahcelı fılan ortada bır havuz varmıs tam oraya alkarısı gırerken dayım alkarısının sacından tutmus ve İĞNE tutnus ve cocugun canını yerıne goturecen ve 7 gobek sulaleme karısmıcan dıe yemın ettırmıssss daha sonra cocugun canını yenıde vucuduna yerlestırmıs ve gene havuzun ıcınden gıtmıs (alkarısı ne dıe sorcaksınz solım ;yeı dogan cocukların ruhunu alan bır cin oldugunu soluolar ondan yenı dogan cocukların basına soğan iğne su gıbı seyler koyuyolarmıs iğneden cok korkuyorlarmıs tıpınden bahsedecek olursan sadece bır kadına benzedıgı ve saclarının cok uzun oldugunu solemıstı babannem )
-
lohusaları da yalnız bırakmak doğru değilmiş diye duydum bu alkarısı (benim bildiğim bu olaya al basması deniyor) yeni doğan bebeklere ve de yeni doğum yapan kadınlara geliyormuş.
-
bekledim ama yazı yazan yok ztn yarın yazılım var hadi iigeceler size :P
-
akşam oldu konu yine aktif oldu hadi beklios hikayeleri:)
-
hikayeler yalan olmus hadi size iyi hijayeler daha yazılıya gircem banyoya girim :D
-
Aga daha ilginç hikaye çıkar mı bilmiyorum.Şahsen benim bildiğim en felaket olay ayna olayıydı.Diğerlerini anlatsam hava civa gelecek.Basit kalacak yani.Ama bi araştırayım farklı olay yaşayan varsa arkadaşlardan yazarım buraya
Toplam Hit: 53486 Toplam Mesaj: 315