Doğa Üstü Olaylar
-
oha konuya bak ne kadar uzadı
-
VoLaTiLe ve Ertan abü sizlere çok teşekkür ederim çok güzel bir şekilde anlatmışsınız... Ne diyeyim umarım bir daha dengesiz bir şekilde her olaya kapılmayız... Çok çok teşekkür ederim..
-
burda da bii herif var adamla sohbet etmişliğim var oldukça akıllı,zeki bir adam hatta işyeri bile var...adam köylüm :) köyde bi cenaze varmış oraya gidiyoduk arabayı babam kullanıyodu halbuki adamın arabası ben de merak ediodum bizim pedere noluyo a.q kendi arabası varken milletinkini kullanıyo diye..neyse babam arabayı kullanıyo,önde bi arkadaşları,arkada ben,musa diye bi herif bi de o adam vardı,köy sınırına girmeden babam kafasını bize doğru çevirdi,"Musa" dedi,sanki anlaşmış gibiydiler,musa abi de "tamam abi" dedi...köy sınırını bi geçtik dediğim adam ağlamaya başladı sonra çığlıklar atmaya başladı,musa abi adamın üstüne çullandı,sıkı sıkı tutuyo.yemin ederim korkudan altıma sıçacaktım,rengim benzim attı...meğer bu adam eskiden o köyde yaşıomuş bi gün ak sakallı bi adamla konuşurken gözünün önünde adam toz duman olmuş, o günden sonra ne zaman köy sınırlarını geçse adam birden deliriyomuş..neyse cenaze evine gittik,herkesin haberi varmış bu adamn böle olduğundan,herkes bizi beklio,adamın biri geldi dua okumaya başladı,adam sakinleşti ama hiç konuşmuyo,3 yaşındaki çocuğun suratındaki bi ifade var yüzünde,şaşırdım a.q bi de cenaze evindeyiz iyice tırsmaya başladım,cenazeden dönüşte adamda bi bok kalmadı,hiçbişeyi de hatırlamazmış,(soracaktım,babam sorma dedi :D)..sonra pedere de fırça attım tabi,bana niye sölemionuz diye :D öle işte bazen böyle olalar oluyor..
-
bana öle olay olmadı inşallahda olmaz ama çorumda şöle bişi oldu
bi hoca cami ye girmiş bi bakmış heryerde adam var bişi dikiyolar bi bakmış kefen sonra gene yayıldı 2-3 haca daha görmüş die cart curt nese sonradan yalan falan dendi benim kafada sonradan bastı KEFEN DİKİŞSİZİR :D -
konuyu hortlatmak istemezdim ama ertanın yazısının okunması hem benim açımdan hem sizin açınızdan iyi olacaktır. özellikle bu konu hakkında bilgisi olmayanların
ertan ve volatile sağolun şu yazı gerçekten zihnimizdeki soruları silmemize yardımcı oldu. -
:)
-
konuyu okumadın galiba bu saatte gülebildiğine göre :)
-
Ben bir şeyden korkmam,saçma geldi de..
-
bizde saçma diyoduk bu sesislikte oku bak neler donuyor okafanın içinde :)
-
buda benden
Anlattiklarim ve gördüklerim kesinlikle dogrudur
Yas 18 fln annem amcamlarda kalmisti kardesimle birlikte babam ve ben evde yalnizdik biraz tv izledikten sonra peder ben yatiom dedi tabi bende haliyle iyi bende yatim dedim(Bu arada evimiz gece kondu tarzi bisiydi ve aksam gözgözü görmez karsimiz ormanlik bi alan) Neyse yataga girdim kafami yastiga koydum salona doğru bakiyordum tam tvnin önündeki sehbanin altindan futbol topundan buyuk isil isil parlayan bir kure cikti resmen salonu aydinlatti ve tavana carparak kayboldu.... Bunu gördükten sonra üc bucuk atan ben titremelerle sabahi zor yaptim
Not:Bu olaya kadar c*nmis neymis bi zitime inanmazdim
bir iki olay daha var hepsini bir anda yazip heyecani bozmayalim iyi okumalar
Toplam Hit: 53485 Toplam Mesaj: 315