Doğa Üstü Olaylar
-
ben kimseyi aptal yerine koymuorum ayrıca sen ne diye ustune alınıosun burda din muabbeti yapıpta Kur'an okuyan kac kişi var surda ben soliim en fazla 5... gerisi boş konusuo ben din muabbetlerine katılmam din oyle heryerde konusulucak bişey deil tartısma konusu deil.ama bazen okuyorum iste boyle seyleri dayanamıyıp yazıorum ulan hayatında Kur'an okumamışın din yorumu yapıosun sen hic biliomusun senin soylediklerinin tam terside Kur'an da yazıo ondan bundan duyduklarını din yapıosun hacıdan hocadan din ogreniosun aileden din ogreniosun din o deildir din Kur'an da yazar ve gerisi yalandır boştur.tek dogrular orda yazar..orda da cinlerle insanların farklı boyutlarda yaşadıkları birbirlerini goremicekleri soylenir.sen Kur'an yerine gordum diyenlere inanmak istersen senin kararındır eyvallah der geceriz biz dogruyu bildikten sonra senn yanlısın dogrun beni ilgilendirmez ben uzerime duseni yapım soliyim ister okursun Kur'an a inanırsın ister okumazsın insanların soylediklerine inanırsın
-
computer demişki
Sebe’ Sûresinin 12 . Ayetinde
Süleyman’ın emrine de, sabah esişi bir ay, akşam esişi de bir ay(lık yol) olan rüzgarı verdik. Erimiş bakır ocağını da ona sel gibi akıttık. Cinlerden de Rabbinin izniyle
onun önünde çalışanlar vardı. İçlerinden kim bizim emrimizden çıkarsa ona alevli ateş azabını tattırırız.
Sebe’ Sûresinin 13 . Ayetinde
Cinler Süleyman için dilediği biçimde kaleler, heykeller, havuz gibi çanaklar ve sabit kazanlar yapıyorlardı. Ey Davûd ailesi şükredin! Kullarımdan şükredenler pek
azdır.
soyledigim gibi ''''Süleyman’ın emrine de, sabah esişi bir ay, akşam esişi de bir ay(lık yol) olan rüzgarı verdik.'''' Allah ın izni ile gercekleşen bir olay Allah hz.suleymanın emrine veriyor cinleri cinler hadi kalkın hz.suleymana gidelim demiyor..sen en iisi 4. kere oku Kur'an ı Allah ın izni olmadan bunlar gerceklesemez
-
kuran ı ben şu an okuorum ve yarısında falanım bitirmiş deilim .. onu geçtim üstte yazan arkadaş 3 kere okudu bunların hepsini geçtimmmmmmm.. senin sölediğinin türkçe meal i şu
" kur an okumamış bi insan din hakkında konuşamaz " alla alla buna senmi karar veriorsun yada sen kuranı okudun ya kuran da böle bişi yazıomu yani kuranda yazılanlara doğru diosun ama kuran okumayan adam islam hakkında konuşamaz diomu? de bakimb ana bunu -
Haci kafan yerindemi....herkes butun inanlar Kuran okuyacak diye birsey elinden gelen okur gelen okumaz o kisinin kendi sorunur...Kuran okudugun baya belli insanlar vicdani kararlarinda hurdur sen bir digerine karisamassin...ne oluyoruz boyle baskalarini yargiliyorsun...senden baskasi musluman degilmis gibi konusuyorsun...
-
Alla alla Allah zaten Kuranda Cinlere bir gorev biciyor....Ben 4.kez suanda okuyorum tekrar Bakara 100 ayetteyim bugun basladim...ama senin tekrar okumaya ihtiyacin var gibi....Kurana gore Allahin emri olmadan hicbir varlik zaten hareket edemez ozel izinmi cikacak insalara gorunmek icin zaten cinlere bicilen iyi ve kotu gorevler var.
-
ben kur'an okumayan din hakkında konusamaz demiyorum konussun ben yorum yapmasın diorum bilmedigin bişi hakkında nie yorum yapıcan ki? ben atıorum c++ bilmiorum kalkıpta c++ hakkında yorum yapıomuyum bilmedigim bişi hakkında nası yorum yapim? baskasından duyduklarımı solerim sende bnm sogledigimin yanlıs oldugunu bilirsin dogrusunu solersin ben derim ki ben bilmiom die yorum yapmiimmi yap a.q banane der gecersin aynısı işte okumadıgın bişi hakkında konusuosun konus tabi konuscaksın ama bare yorum yapma iste gormus fln die bak butun yazılara hepsi aynı seyi yazmıs iste bnm arkadasım gormus benim amca gormus dayı gormus o gormus bu gormus sen niye gormemisin? cunku hepsi yalan bunun imkansız oldugu yazıo bunun tek gerceklesme olasılıgı Allah'ın izni ile gerceklesiz arkadasın Hz.suleyman ornegi gibi cinler kendi istegi imkanı ile deil Allah'ın gondermesi sonucu gelmislerdir
-
arkadaşlar bundan yıllar öncesine kadar bende pek inanmazdım hatta bu tür olaylara güler geçerdim ama bundan 4 yada 5 yıl önce başımdan bazı olaylar geçti ondan sonra hep bu tür olaylara ianair oldum tabi insan kendi yaşamadıktan sonra inanası gelmiyor bunlara , anlatayımda siz de anlayın neler yaşadıgımı..
Yazın yazlıkdayız eşimle yatıyoruz gece vakti evin içinde sanki biri duşdan yeni çıkmış ıslak ayaklari ile evin içinde dolaşıyor her adımında sesler evin içinde yankılanıyor bende sürekli kalkıp bakıyoruım evde kim var diye bu olay nerdeyse 1 ay kadar surdu sonra kesildi.Bu olay geçti derken bir gece gene yattık heralde sabaha karşı 3 yada 4 de salonda tv nin altında müzik seti vardı birden çalışmaya başladı bizdeki durumu siz düşünün artık ne halde oldugumuzu korka korka salona geldik salonun ışıgını açınca birden müzik setinin yanında duran bütün kasetler salonun ortasına dogru sanki biri tarafından atılmışcasına dagıldı biz orada kala kaldık eşimle.Bu olaydan sonra başka olaylar daha sık yaşanmaya başladı bizde evi satmaya karar verdik ve o sene sattık. Kanımca o evde bir şeyler vardı ama ne oldugunu yıllarca bulamadım ...... -
dkn_jan ben yaşadım ii ve dikkatli oku yazıları yarım yamalak deil.
kuranıda böle yarım yamalak okuduysan işimiz var
-
Guzel kardesim....mis mus beni ilgilendirmez ilgilenmiyorum ama isteyen istedigini yazar milletin agzina kelepce takacak halimiz yok...ama emin oldugum birsey o da Cinler insalara gorunur her kilikta en sevdigin insan kiligindada cikar ....bouytta degistirir basina kotu musallatta olur...Yarin bekle sana Kurandan ayetlerini gosteririm istersen....Yoksa omus bu mis o cus banane.....Madem insalara gorunmeyecek neden onlara insnalari yoldan cikarma gibi bir gorev verildi?...yanlisin var Kuranda cok acik yaziyor dediklerim...
-
la o Dkn_jan denen kisi kafasi yerinde deil
1 daha bu topigin konusunu anlamadin hatirlatim cinler hakkinda basimiza gelen veya duydugumuz olaylar
2 burda din muhabbeti yapilmiyo
3 en azindan kendi basima gelenleri anlattigim hikayeler dogru, biz sadece anlatiyoruz inanmiyan baska kisiler de var bisi demiolar sana noluo dinci mi kesildin basimiza
4 Kuranin arapçasini ve türkçesini okuyorum, sen niye ole kendinden emin konusuosun eger sen Kuran okusaydin bilmeden yargilamanin gunah olduunu da bilirdin
5 6 7 bu bole gider biktim simdi
Toplam Hit: 53487 Toplam Mesaj: 315