Doğa Üstü Olaylar
-
ya ben alistim çok korkmuyom cep telefonla dolasiyom evde yatarken.. gorursem fotorafini çekecem ama o zmn çarpar diye korkuyom
-
bu inanma meselesi tartisilmaz sen ole bisey yok diye 100 tane kanit verirsin bende var diye verrim sonu gelmez iste
-
GrayWolf telefonun kamerayi acip biraz yatacagimda simdi nokia n70 var bende gotururler filan bosver yapmayayim kucukken cantami goturmuslerdi zaten
neyo arkadasim korkuyorsan bilmem ne yap demisin ben herseferinde korkmadigimi belirttim yine soyleyim ben Allahtan baskasindan korkmam onlar gercekten var ama inanmamak size kalmis benim basimdan cok sey gecti ve hepside gercekti kimnederse desin onlar var ve korkmuyorum
hic siz yatarken odanin icinde birsey dolastigini duydunuzmi ayak seslerini duya biliyorsunuz evde yalnizsiniz bana oldu dusunu yataktasiniz ve yatagin etrafinda dolastigini hissede biliyorsunuz birinin gozlerinizi actiginizda ustunuzden kapkara birsey saniyeler icinde geciyor ben okadar korksam elime bicaklari alip onu kovalayip kafa tutmazdim
siz olsaydiniz buna inanmazmiydiniz gercek degildi diye bilirmisiniz yasadiginiz birseye ben gece yatarken benle ayni odada kalan 3 kisi bagirarak kacti onlara inanmayayimmi ve karnim agiranakadar guldurduler beni amca oglunuda aglatiyolardu buda hastaliktir sanirim
hatta benim dedem kendine apartman yapmis bitane hala orda kaliyor cati katinda herturlu ayet ve dinle ilgi birsey var onun hemen altindaki dairede amcamgil kaliyordu bir gece ciglik atarak bizim kata geldiler ve onlarr diye bagirdilar evlerine ciktigimizda tum elektirikli oyuncaklar calisiyor ve bazilari acayip gicirtili sesler cikariyordu ve birsure sonra aniden sesler gitmisti tabi bunlarda hayaldi siz isterseniz inanmayin ama ben inaniyorum ama korkmuyorum bazen yusuf yusuf ceksemde bir anlik oluyor yani birden olunca herkez korkar sonra alisir :d -
ya tabiki korkmıcaksın Allah tan başkasından korkmıcaksın bizi yaradan o
O istemezse hiç bir şey olmaz mutlakki ondan geüçlü bir varlık mevcut değil sen Allahın buyuklugune kudretine inanırsan sana hiç bir şey yapamazlar. Sen korkma yeterki ve Allahına sıgın bundan baskası yalan değilmi zaten
Be_cool anlattıkların dogruysa sana Allaha dua ettiğinden dolayı sana bir şey yapamıyorlar. Sure kurna okudugun için korkanlarda böle yapmalı korkmayın (bende acaip tırsıyorum:P) -
zumsuk sen yinede inanmıyorum deme
-
whahahahah guluorum arkadaslar baska bişi diemiorum sadece komik.... hatırlarmısınız tarih dersinde hocalarımız orta cag avrupasını anlatırken skolastik dusunceden bahsederdi şole bi ornek verirlerdi bi seyis demişki atın dişleri varmı pederde bunun uzerine incile bakalım orda yazmıosa vardır demiş bakmıslar incilde at dişinden bahsetmiyo peder demiski atın dişi yoktur.bizde gulerdik way salaklar diye.... bakıyorumda aslında bi farkınız yok o ne kadar sacmaysa bunlarda o kadar sacma.dinci ayaklarına gecinip de Kur'an okumadıgınız o kadar belli ki atın dişi olmadıgı bile szn din bilginizden daha inandırıcı geliyo.Kur'an da şoyle yazar insanlarla cinler ayrı boyutlarda yaşarlar ve birbirlerini ne gorebilirler nede zarar verebilirler.cinlerinde insanlar gibi iyi ve kotuleri vardır tıpkı insanlar gibi.onlarda yargılanacaklar.insanlarla cinler sadece ve sadece ahiret te birbirlerini gorebilecekler ve Allah'ın yarattıgı dier bizim goremedigimiz varlıklar melekler gibi..eger gercekten dini bilen ve Kur'an ı okumus biri olsaydınız bunların imkansız ve insanları korkutmak korukorune dine baglamak amaclı oldugunu anlardınız.din ben muslumanım demekle bitmiyo once bi acta sana gonderilen Kur'an ı oku ondan sonra yorum yap din hakkında ogren bakalım dogrusu neymiş sen ne olarak biliyomusun sonra gel insanlarla paylaski onlarda cehaletten kurtulsun....
-
Kur'an da şoyle birseyde yazar Allah'tan başkasından korkma...cin peri den bahsetmiyorum herhangi başka bişi içinde gecerli...ayrıca soledigim gibi bu şeyler imkansız acıkca Kur'an da belirtilmiş bir istisna hariç.ne yazar kur'an da ''Allah birşeye ol der,oda hemen oluverir''Allah diledikten sonra hersey mumkun ancak normal şartlarda bunlar mumkun deil acıkca belirtilmiş
-
burasi baya geyige dönüstü nese dkn_jan beni aptal yerine koydugun için sana haaa siktirr diyom okuz
-
+ sana cevap vermek istemiyom o anlattiklarini hepimiz biliyoruz ama üstüne ekledigin yorum senin yorumun ben oyle dusunmuyom o kdr
-
Sebe’ Sûresinin 12 . Ayetinde
Süleyman’ın emrine de, sabah esişi bir ay, akşam esişi de bir ay(lık yol) olan rüzgarı verdik. Erimiş bakır ocağını da ona sel gibi akıttık. Cinlerden de Rabbinin izniyle
onun önünde çalışanlar vardı. İçlerinden kim bizim emrimizden çıkarsa ona alevli ateş azabını tattırırız.
Sebe’ Sûresinin 13 . Ayetinde
Cinler Süleyman için dilediği biçimde kaleler, heykeller, havuz gibi çanaklar ve sabit kazanlar yapıyorlardı. Ey Davûd ailesi şükredin! Kullarımdan şükredenler pek
azdır.
---------
Demekki Kuran da insanlar ve cinler birbirini gorebilirler...Peygamber de sonucta insan...Cinler insalara musallat olabilir.Kurani okuyan bunu bilir 3.kez okudum ben...Korkma meselesine gelince insa duygularina hakim olma konusunda hurdur eger inandiginiz dinin gerektirdiklerini yerine getiriyorsaniz korkamaya gerek yok...inanmiyorsani zaten sorun yok...inanipta korkuyorsaniz ona birsey diyemem...İnsanlar ve cinler ayri boyutta yasarlar bu dogru Kuran da yazar zaten ama Cinler boyut degistirebilir bu da Kuran da yazar onlarin amaci(kotulerin) insanlari yoldan cikarmaktir Kurana gore...İnsan iradesi ve nefsiyle yenebilirse yener artik....
Toplam Hit: 53489 Toplam Mesaj: 315