Doğa Üstü Olaylar
-
lise birdeydim küçüklükten beri korktuğumdan bu tür olaylardan hep kapım açık yatardım.neyse uyuyorum birden gözlerimi açtım baktım abim yatağımın çaprazındaki çekyatın köşesine oturmuş yüzü görünmüyo sanki orda bişeyler yapıyor.ama ben yüzünü hiç göremiyorum "abi" dedim cevap vermedi "abi napıyosun orda" dedim yine ses yok ama hala bişeylerle uğraşıyor "abi baksana ya kime sölüyorum"dedim demez olaydım abim kafasını birçevirdi hayvan kadar yemyeşil böyle parıl parıl parlayan gözleri var ama vucut olarak tamamen abi sadece gözleri öyle"sen kimsin napıyosun burda" diye bağırdım üstüme doğru gelmeye başladı tam ellerini açtı üzerime çullanacak nerden geldiyse bir güç geldi "git burdan,bismillahirahmanirrahim"dedim daha besmele mi bitirmeden açık kapıdan koşarak kaçtı gitti.annemler hemen geldiler bağırdığımı duymuşlar.onlara olayı anlattıktan sonra hewmen kalkıp oturduğu yere baktım yerde küçücük bir çikolata parçası akşam yemiştim tamda onu oturduğu yerde.O zamandan beri hiç böyle şeylerden korkmazdım.ta ki evlenene kadar evlendiğimden beri tekrar bu olaylardan korkmaya başladım.Ama neden tekrar korkmaya başladığımı bilmiyorum.
-
Ertan senin dokunulmazlığına ben şöyle bi açıdan yaklaşıyom:
Bazı dualar gerçektende senin kanından olanları bile etkiliyor,benim arkadasımın dedesi kur'an okurken ölmüş-adam nerdeyse ermiş desem belki abartmammış olrum!Rüyalarına girip adamın 40 ında kimlere hak(pay) verilmesini gerektiğini sölüyormuş!Ve her zaman ben sizi yanınızdayım,hep aranızdayım diyormuş!Bu dediğiniz karabasan olayıda doğru,babamlar küçükken çok görürlermiş dağlarda!Gölgeler gibi bi oraya bi buraya kaçarlarmış!Cin konusuna gelince,hrkes kabul etsin!Evrende iki alem var....İnsanların ve Cinleri-yani onlarda bizim gibi doğal varlıklar-ve onlar bizden uzaklarda orman,dağ ve incir ağaçlarının altlarında olurlarmış!(Hani geceleri incir ağacına işeme sözünün sebebi buymuş meğer)...Daha çok şey paylaşırım ama,o varlıkların adlarını ağzıma almak istemiyorum şu aralar!Konu güzel ama,devamını bekleriz! -
Bossie kardeş,cinler inanların atıklarına dadanırlarmış!Ekmen kırıntıları mesela,herkes uyandığında ilk onları görür-o canlılarda insanların atıklarını yemeye uğraşıyo ama beceremiyolar-o uğraş ondan olabilir!Hepinize geçmiş olsun deyip bide ben anlatayım!!
Orta 2 deydim,işte oturma odasın yatıodum çekyatta!Yaz akşamıydı saatte 2-3 felan!Dön allah dön uyuyamıyom..Neyse bi ara böle daldım uyuyo gibiyim işte!Bizim televizyonun power ışıkendi kendine yanıp sönmeye başladı!Heralde göz yanılmasıdır deim,ama uyuyorum!Uyanamıyorumda yarabbi,sanki gözlerimi açmak istiyomda biri göz kapaklarıma oturmuş!Bide bi dipnot vercem,ben o gece ilk defa bişi denemiştim :))) Neyse işte,en sonunda ayama kramp girince uyanabildim,benim devamlı sğ bacama kramp girer,iyiki o gece girmiş diye dua ettim!Sonra büzüştüm yatan içine dua ede ede yattım valla! -
Bu ya herkeste olan psikolojik bir olay ya da var... Herkesin aynı şeyi yaşaması 2.sini gösteriyor ama işte somut düşününce saçma geliyor :S ... Kafam iyice karıştı valla.. Ben de çok anlatırım ama biraz da sizlerden bekliyom bakalım daha neler var...
-
delichoban hocam cinler genelde düğün yaparlar o gördükleri cindir.Ayrıca cinler ateşten korkarklar....
Hypnotize hoca evt bunu pozitivist bilim adamları böyle yorumluyor.Metafizik alemini kabul etmediği için söylerler birşeyleri.Halbu ki bunun gibi on binlerce örnek mevcut.1 i yalan 2 si yalan 10 bin den hepsi mi yalan be hocaa. Nickim yok valla işin zor hocam. Haa bu arada birşey anlatayım,bunun doğru olduğuna herşeyin üzerine yemin edebilirim.Nickim yok a anlatmıştım size de anlatayım. Sanırım gördüğüm hızır a.s. idi
Bir yaz günü eminönüne kız arkadaşımla gittik,eminönünde bir meydan var orada oturduk falan,yanımıza bir adam geldi cep tel. şarjı bitmiş bizden tel. istedi verdik çocuklarını aradı neyse o gitti aradan iki üç dakika sonra bir kadın geldi.Yaşı 60 civarı falandı. Köylü tipli bir giyimi vardı.Elinde bir sepet vardı sepette de yumurtalar vardı.Vallahi billahi hayatımda o kadar büyük yumurta görmedim.Neyse işte konuşmaya başladı bizle.Oğlu varmış subaymış,eşini falan çok seviyormuş.... sonra bize dedi sizde birbirinizi sevin ayrılmayın.Sonra bana dönerek oğlum herşey senin elindedir,sen istersen bu kızı alırsın,herşey sana bağlı falan gibi birşeyler dedi.Biraz öğüt falan derken ben iyice efkarlandım :) Sonra kadın kalktı,bende sevgillime sarıldım sonra ayrıldık,2-3 sn ya sürdü ya sürmedi,bir baktık kadın ortalıkta yok.Ferraiye binse o meydanda yine de görürüz ama o kadar aradık yok yok yok.Koskoca meydan da nasıl gider.Araba falan da geçmiyor orda koşarak gitse de ne yapsa da yoktu piyasada....
İşte böyle birşey,aslında başımdan çok olay geçti benimde bunlar hep ibret alınacak şeyler -
hoca bunlar bi görünüo bi görünmüo ne iş anlamadım a.q başıma hiç böle bi olay gelmedi inşallahta gelmez
-
Bir akrabamızın başından geçen bir olay bu... Şimdi gece geç saatte eve dönüyormuş akraba ziyaretinden... Mezarlığın önünden gecerken karşıdan 2 kişi geliyormuş.. Gelinlikli Bir Gelin ve Koluna Girmiş Damat... Üzerine doğru geliyormuş.. Yanlarından geçerken birden yok olmuşlar göremez olmuş .. Sonra dili tutulmuş ve 2gün konuşamamış.. Şimdi hala konuşurken zorluk çekiyor.. Kekeme gibi ..
-
m.q amma cin gören var he :) bize bişi olmaz daha bizde bigün amcaoğluyla giresunda bi yerde içiyoruz içitik mıçtık sonada eve dönücez mezarlığa yakın bi yer cocuk ağlaması duydum resmen çocuk ağlıyodu amcaoğlu dedi kesin ruh bu falan derken bi çitten atlamamız gerekiyo ama çitin önünde bi kedi hareket etmiyo. düşünüyorum aklım almıyo dedim kafamız iyi hayal görüyoruz m.q nese kediye pist mist gitmiyo bizde geçemiyoruz amcaoğlu kızdı en sonunda çıkardı silahını ateş edecek edemiyo dedim ver şunu ben edeyim tetik basmıyo havaya sıkıyorum ateşliyo. abi.tee bi kaç zaman sona aklımıza geldi bu kedi cindir diye:) bildiğimiz bütün duaları okuduk kedi kendine kendine gitti bizde tırsa tırsa eve gittik:) ama hala aklımda halada korkarım
-
abi simdi ben karabasan veya cin falan yok demiyorum zaten. bunlarin hepsi var ben sadece karabasan olayini iki gece once arkadasin verdigi sitede gordum okudum. bizim sinifta iki kiz var burcu ile pinar. bunlar hep boyle seyler yasarlarmis. anlatirlar bana ara sira ben aslinda bu tur mewzulardan cok korkarim. hani anlatmak okumak bile tirstirir beni. mesela benim annem bazen boyle gorur bazi seyleri. ben kucugum 3 yada 4 yasindayim evin onunde bisiklete biniyorum su uc tekerlekli olanlara neyse annemde ewde uyuyor. annem ruyasinda beni bi kamyonun arkasinda gormus kamyon ustume geliyormus geri geri bende ezilcekken tam bi el beni tutup cekmis kamyonun arkasindan annem hemen balkona cikiyor bi bakiyor kamyon geliyor ustume ustume o anda birisi beni cekip kamyonun arkasindan almis. gerisini tam hatirlamiyorum sorar anneme soylerim. bide rahmetli dedem bi gun boyle komsu koyden mi ne geliyormus yol cok karanlik yol uzerindede mezarlik var. hatta orda bi ermis mezari var koca bektas dede diye. benim dedem o ermisin torunlarinin torunlarindanmis. ben oyle duydum. neyse dedem cok korkmus yol kapkaranlik o zamanlar vasitada yok tabi. sonra dedem mezarin oraya gelince bi isik cikmis dedem o isik sayesinde ewe kadar gelmis. yaklasin 2 3 kilometre falan. son olarakda bi arkadasimiz demiski cinler periler incir agaci altinda bulunur benim bi arkadasim vardi pepe di bu kucukken yemis agacindan dusmus ondan sonra pepe olmus. bide cinler sobanin kozleri varya orda bulunurlarmis. hani koze cisinizi yapmayin falan derler...
-
Nicksiz sein teeey a.q:D konu 600 hit yapmış miLLet baya bişiLer yazmıs neyse gece okurum ben bunLarı cok manyak oLuyo ehuehue.
Toplam Hit: 53495 Toplam Mesaj: 315