folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ohh iiyi yaptım sefgilin izmirin neresinde bakim:D tanıomdur belki:P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    İzmir Bornova... : ) Tanıyorsundur belki.. Lise Son'da Bilgisayar Bölümünde... Neydi lisenin adı Bilmem ne Meslek Lisesi Rıfat Arif mi ne öle birşeydi işte :) Ya adam birde oh cekiyo ... :D seni iyice korkutmak vardı araştırıp korkutucu yazılar bulmak vardı ama işte sen rahatlayasın diye bazı şeyleri açıkladık :) Şaka bir yana güzel oldu konu bilmeyenler de öğrensin a.q :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bornova ile ve kızları ile işim olmaz:P yeşilyurt çocuğuyuz nese ii oldu gerçekten tabi bu kadar yetmez daha vardır yarını bekleyelim uyansınlarda yazsınlar:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Evet o da öyle diyor.. :) Herkesin g..ü kalkmısh :p Uyansınlar da gecenin verdiği tesiri hissedeceklerini zannetmiyom ben :) :) Ama yinede bi yusuf yusuf ceksinler anlasınlar bazı şeyleri :p

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    aman zikimyok bulaşma bornovaya orası benim mekan hatunları benim bornovanın :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    fala nickimyok hocam gercekten bu dogrudur bizzat gozumle gordum altıma edıcektım a.q tobe tobe bundan 1 yıl once bızım uzak akrabalardan bırını ziyarete gıdıcez neyse 7 kişi amcam dayım babam felan gidiyoz bir yere akraba ben ole bılıyorum meger bir kizin içine cin girmiş amcamın'da tanıdıgı cinci felan dedikleri hoca var ama adam aşmış olayı eve gittik kızın babasi acti abi bende dıyorum ulan benım işim ne burda babamda sus lan dıo neyse abi içeri girdik ya allahım kız uzanmıs koltuga yatıyor etrafa kotu kotu bakıyor lan tırstım neyse bu ismail hoca dedigimiz birşeyler solemeye başladı kız tınlamıyor bıle bana kotu kotu bakıyor yada bana ole geliyor birden ne dişlerinizi gosteriyorsunuz die bagirdi halbukı kimse bişi yapmıyor ismail hoca kizin elini tutu avcunu acti bişeyler soluyor kız yapamam diyor oldururler benı bariyor cırıyor neyse ismail hoca hepiniz gelin dedi butun buyukler kızın başina toplandı bende uzaktan ızlemekten yanayım benıde cagirdilar abi aynen olay su ben dua ederken hepiniz kızın tutucaksınız yemın ederim 7 kişi bıde ben 8 başladıgı anda duaya herkez bacakalrından ellerınden kafasına yemın ederım kızı zapdedemıyoruz 8 kişiyiz savuruyor herkezi zaten ben şoktayım nasıl ole bir gucluluk varkı 3 kişi bacaklardan kolları kafaya bastırıyoruz ımkanı yok savuruyor herkezi neyse 4 dakıka rahat surdu sonra bırden kızın suratına kan geldı bembeyazdı kız noluyo yaa dıe birden şoka girdi bense o gun yasadıgım seyden sonra 2 gun uyuyamadım hatta geceleri zor gecırdım yaa neyse allah bizi korusun arkadaşlar..

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    arkadaşlar karabasaban banada oluyor aynı sesin kesiliyot felan ama aslında karabasan diye BİR ŞEY YOKTUR.karabasan dediğimiz şey kormayın ama cinlerden bir türdür.yani cinin kendisidir.bu cin kara oldugu için ve gece sırtüstü yatarsanız sizi boğmaya bastırmaya çalıştıgı için KARABASAB DEMİŞLER HALBUKİ KARA BİR CİNDİR yani.OLMAYAN BİŞİYİN var gibi göstermeye gerek yok.cine ad koymuslar karabasab demnişler.
    artı bu karabasab beyaz felan değildir şeyinizden sallamayın ben gördüm kara bişiy.kap kara koskoıca gözleri var yemin ederim gece uyuyordum gözlerimi bir açtım böle duvar kadar kapkara bişiy ne ayagı belli ne yüzü sadece kapkara gözleri buyuk o kadar çok feci korkmustum bana sürekli olur a.q ama şunu bilin O KARABASAB DEDİİĞİNİZ CİNDİR:d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    Karabasan'ın tıp dünyasındaki karşılığı nedir?

Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.

KAYNAK:http://www.ruyalar.com/karabasan_nedir.asp?baslik=38
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    hoca benim arkadaşın başına gelmiş ki oda yalanb sölemeyen biri din dersinde ayetel kürsiyi öğrenirken sölediydi arkinin ağzından anlatıom
    bir gece abimle evin balkonunda oturuyoz karşıdada inşaat var yapım halinde balkonda yemek yerken annem babam ben abim bi sesler duymaya başladık bi baqtık karşıda düğün gelin damatoynuolar inşaatta bizde abimle gidelim şeker felan alalım dedik annemizden izin aldık gittik bi, baqtık hiçbişey yok eve geri geldik balkona çıktık gene düğün var gelin damat allah allah dedik gene gittik gene bişi yoq daha sonra anladık ki bunlar **nler bizde ailece ayetel kürsi okuduk birden kayboldular...
    böle işte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    er3bus aynisini ben yazcaktm aksam konu kilitlenmisti. :) arkadaslar birileri birseyler yaziyor 40 tane mesaj war siz gozunuze hangisi kollay geliyorsa onu okuyorsunuz. bak adam demis karabasan nedir diye. haaaaalaa birseyler anlatiosunuz :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
Toplam Hit: 53494 Toplam Mesaj: 315