folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Burger King'de Suriyeli Çocuğa Dayağın Görüntüleri



Burger King'de Suriyeli Çocuğa Dayağın Görüntüleri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2014
    Erkek

    Sizlere bu yorumları hiç yakıştıramadım sonuçta onlar daha çocuk ve karınları aç çaresiz...

    İnş sizler aç ve çaresiz yurtsuz kalmazsınız...


    Stay hungary Stay foolish
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    Biz bu piçlere bakmak zorunda değiliz ki ? Kim başımıza saldıysa o baksın. Yarın bi gün bunlar da çıkacak azınlık değiliz, bilmem kaç milyonuz bize dorpağ verin diye.  Çocuk olmadıkları doğru, belki ben dövmeye kıyamazdım ama Türkiye bunun için de ayağa kaldırılmaz. 

     

    EnableTurk tarafından 29/Oca/15 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

    seni 4 kere döverim yarın 🤙
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

    Bu Sorun Devletin Sorunudur.Ulkeye Girişlerine izin veriyorsa bakmak ta zorundadır .

    Daha Önce Avcılar Burger King te başıma geldi böyle bir durum 3-5 çocuk içeri girip

    benimkilerde olmak üzere içeridekilerin kola ve patataeslerine daldılar bana denk gelen çocuk kibarca sordu

    alabilirmiyim diye bende çocugada bir menü aldım ama hayvan gibi atlayıp alsaydı bende döverdim önce insan

    olacaklar sonra saygı bekleyecekler.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Dayak aşırı bir tepki olmuş ama olayın geçmişini kaç kere uyardığını yada buna benzer kaç farklı kişiyle gün içinde uğraştığını bilemeyiz mekan sahipleri dediklerimi azda olsa anlayabilir adama %100 haksız diyemeyiz.Orda yemek yemesi dışında insanlardan dilenip dilenmediklerini rahatsız edip etmediklerini 5 kişi aa din kardeşimiz diye sahip çıkmış olabilir ama geçmiş döneminde bu dayaktan öncesinde 10 15 müşteride şikayet iletmiş olabilir müdüre sonuçta insanları eşiyle flörtüyle veyahut siktir et hemcins bir dostuyla biryere çıktığında nasıl ki çingene dilenciden çiçekçiden yada falcıdan rahatsız olabiliyorsa savaştan kaçmış olmaları yada din kardeşimiz olmaları sürekli tahammül göstereceğimizin garantisi değil. İnsanlar oraya kafa dinlemeye sevdiğiyle birşeyler yemeye sohbet etmeyede gidiyor olabilir sürekli tabak çanağı yalayan yada dilenen şahıslar ne olursa olsun hoş değil mekan sahibi yada yetkiliside 5 kere uyarır 10 kere uyarır sonraki tepkide bu olur en nihayetinde.Devletin asayiş boşluğudur bu başka birşey değil.


    Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2014
    Erkek

    Geçrekten vermemeye kararlıydım ama bu seçim oyumu Akp'ye vereceğim. Akp'ye değil de bu garibanlara kin kusan yamyamlara mı vereyim? Zaten seçime de 3-4 ay kaldı herhalde, büyük ihtimalle bir daha kararım değişmez.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2011
    Erkek

    bu suriyelilerin ana babası eşek siken anadolu köylüsünün bir türevidir, seküler batıya her fırsatta saldıran bu 3.sınıf insan güruhu şimdi suriyede dayağı yiyince karısının kızının pezevenkliğini yapar oldu burda, olan da çocuklara oldu, hoş onlar da büyüse aynı kafaya sahip olacak ama neyse..

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2008
    Erkek

    Orada müdürün tutumu hatalı kesinlikle vurmamalıydı. Vursa vursa ensesine iki patlak atıp şutlamalıydı yapmadı firmada radikal bi karar alıp müdürü şutladı. İşin perde arkasında ne fırtınalar dönmüştür allah bilir bütün çalışanlar bütün mağazalar tek tek uyarılmıştır. Ayrıca ! Çocukların aç olduğu doğrudur ama hergün arabayla ışıklarda camınıza yapışık para isterken dönüp yüzlerine bakmadığınız çocuklarla aynı kişi bunlar. Siz olsanız ne yapardınız ? Olayların abartıldığını düşünüyorum. Ülkenin kolaylıkla provake olan kısmı hemen gemileri ateşe veriyor salak salak eylemler heycanlar peşinde koşuyorlar. (Gezi eylemcisiyim)


    http://yanduvar.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2012
    Erkek

    Sokakta sakince yürüyemiyoruz, halen onlar çocuk ülkelerinde savaş var muhabbeti yapıyorsunuz. Ailelerin cezasını çocuklar çeker. 

    Şu levent bölgesinden ne zaman taksim-eminönü ve daha ileriye gitsem halkın yarısı suriyeli. Metroya biniyorsun bağıra bağıra konuşuyorlar, metrodan iniyorsan 20 metre arayla dizilmiş dilenciler. Abi abi, allah allah para .. 

    İçine edildi ülkenin, eskiden yurtdışına çalışmak için giderim, para kazanır dönerim diye düşünürdüm. Şimdi bir şekilde güzel bir Avrupa ülkesinin vatandaşlığını alabilirsem diye düşünüyorum. 

    Düzgünce bir sahil kenarında arkadaşlarla yürüyüş yapamıyoruz, her yerde dilenci ve garip garip tipler dolu. 

    Daha dün sabah pastaneye börek almaya gidiyorum, kapının önünde suriyeli abi kardeş ellerini açmışlar caddeyi boydan boya dolaşıp dilencilik  yapıyorlar. 

    Siyasetle hiç ilgilenmem, bu konuda bahsi geçen videoyu da izlemedim, umrumda da değil. Ama bu kadar da olmaz, birilerine yardım yapacağız diye kendi olmayan huzurumuzu kaçırdık. 

    Komşunun atölyesi var, 15 civarı işçi çalışıtıyordu, çalışan kişiler de çevredeki arkadaşlar. 1.000-1.500 aralığında maaş alıyorlardı, Suriyeliler geldi 2-3 ay sonra komşu yavaş yavaş işçileri kovup yerine Suriyelileri aldı, şu an 3 tane Türk çalışıyor, geri kalanı da Suriyeli. Ne kadar maaş verdiğini söylemiyor ama 500 ü geçmiyordur muhtemelen. 

     

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    AHHAHAHA :D

    Evimin önünde olmuş hiç garipsemedim yemin ederim kımse göründüğüne ve medyanın konuşmasına bakmasın 

    Amcık gibi çocuklar hepsi. Kızla olan her erkleği görüp gitmiyorlar rezil rüsva ediyorlar en az 10 tanesi illahlah ettirdi gitmedi dövdüm 

    En az 7 tanesinin babası gelıp dilendiricilik yaptırdıgı çocugunu savunmaya geldıgını gördum. 

    Kımseyı fakırlıgıyle yargılamam bunların pisliği tenınde kokusunda değil herkese bu duruma gelır. Bunların pisliği kanında var ruhunda var

     

    Mahallemde 20 tane aile yaşıyor suriyeli her hafta yardım kampansayından gelen kımsizler derneği ayakkabı giyicek falan bağışlıyor. 

    Mahallemdekilerden bir tanesinin yamugu olmadı. Adam olanların yaptıgı belli bir mekana kurulup kalıyorlar orda. Gururundan kıyafeti almayan bile oldu. İçlerinde adamda var orospu çocuguda var en katıksızından. Suriyeli seçiceğiniz insana iyi bakın konuşmaktan çekınıyorsa o bunlar gibi kaşar değildir. 

    Ömeride tanıyordum yemin ederim ki hergün biri o çocugu dövüyor. Arsız ve pislik bir çocuk 

    Orada kötü gözükmesi için bir sebep yok neden ? Çocuk ağızıyla yapışıyor. Nefret ediyorsunuz ya azına vurasanız gelıyor .

    Hele o ömer yokmuuuu !!!! Karşılayşmayın cinayet işlersiniz. Tipine bakıyorsun veriyim diyorsun meydanı geçip birdaha veriyorsun. 

    Geliyor birdaha istiyor almadan gitmiyor manıtanın ailenin yanında rezil ediyor koluna yapışıyor. Tıpe boya şekle şemale bakmıyor. 

    Küfür et gitmiyor. Elini kaldır gitmiyor. Yok diyorsun cüzdanını açıp gösteriyorsun inanmıyor. 

     

    Aaaaaa nefret sebebi lan bu çocuk meydana gitmiyorum artık amk !

    EricNorthman tarafından 29/Oca/15 17:11 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi
    opusdei bunu yazdı

    Serdar ın yourumlarına büyük çoğunlukla katılıyorum.

    Bunlar sonuçta çocuk. Laf anlatamazsın, dayak ile de çok bişey anlatamazsın...

    Devletin malesef bir hatası var, insanlık yapmış ve sınırdan bunları almış, sonra bunları sınır illerinde tampon bölge veya kamplarda tutarak bakmak yerine istanbula kadar girmelerine izin vermiş... 

    Tamam başım gözüm üstüne gelsinler biz vatandaş olarak ta yardım edelim diyorum ama bunlar sıkıntıdan çıkıp tembellik yapıyorlar. Üstüne bide dalga geçmeye kalkıyorlar....

    Şimdi bu müdür bu çocukları dövdüyse artık canına tak etmiş demekki. Müdür de 2 patatesin derdinde değildir. Bakın bizim sokakta yaşayan kendi vatandaşlarımız bile burger gibi mekanlara girince gidip kenarda bekliyor ve personel onlara menü veya patates ve kola ikram ediyor. Hatta düzenli gelenleri de var.... 

    Suriyelilere yardım edelim ama dilenenlere yardım etmeyelim ! Siz verdikçe onları teşvik edersiniz. 

    bu yorumun altına imzamı atıyorum izninle :)


    Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 13158 Toplam Mesaj: 128