Dinler Ve İslamiyet İle İlgili Ciddi Anlamda Merak Ettiklerim
-
prisoner bunu yazdı:
-----------------------------
ben zaten inkar etmiyorum olum göt korkusu tabi allaha inanmak korkmakla ümitle başlar allaha inanan tek allahtan korkar allaha inanmayan herşeyden korkar
(bana sakın ölümden korkmuyorum deme götümle gülerim sana )
-----------------------------sen şimdi allaha inanan tek allahtan korkar inanmayan her şeyden diyerek marifet yaptığını zannediyosun ama şunu bilki, siz her şeyden korktuğunuz için onları rarlayıp tek bir surette birleştiriyosunuz. adına da tanrı diyosunuz. ben ölümden korkarımda bunu sanki bir acizlik gibi sunman da komik olmuş. ben ölümden bir bilinmezlik olduğu için korkarım, arkamda bırakacağım gözü yaşlı birkaç insanı düşünüp korkarım, başkalarının zamansız gitmesinden korkarım. ama sonra kendime züğürt tesellisi vermem 'cennette bulusucaz' diye. yok oldu o ölenler. gittiler artık. geçmiş olsun.
-
yahu şu tartışmaları ilkokul çocuğu seviyesine düşürmeyin.hakaret etmeyin.
-
hay ben bu konuyu açanı ..... ulan bi ton günaha soktunuz beni cuma cuma tövbe tövbe:D:D:D
-
prisoner bunu yazdı:
ulan ben bişi demiyorum göt korkusu yaşadığımı zaten söylütorum geri zekalı ama ben kurtuluzam olum kesin gökten vahiy var:D:DD: ama sen ne yarrağı yiyecen onu bilmiyorum
-----------------------------Tamam arkadaşlar, üstüne gitmeyin, mavi ekran verdi.
-
ultrAsker bunu yazdı:
prisoner bunu yazdı:
ben zaten inkar etmiyorum olum göt korkusu tabi allaha inanmak korkmakla ümitle başlar allaha inanan tek allahtan korkar allaha inanmayan herşeyden korkar
-----------------------------sen şimdi allaha inanan tek allahtan korkar inanmayan her şeyden diyerek marifet yaptığını zannediyosun ama şunu bilki, siz her şeyden korktuğunuz için onları rarlayıp tek bir surette birleştiriyosunuz. adına da tanrı diyosunuz. ben ölümden korkarımda bunu sanki bir acizlik gibi sunman da komik olmuş. ben ölümden bir bilinmezlik olduğu için korkarım, arkamda bırakacağım gözü yaşlı birkaç insanı düşünüp korkarım, başkalarının zamansız gitmesinden korkarım. ama sonra kendime züğürt tesellisi vermem 'cennette bulusucaz' diye. yok oldu o ölenler. gittiler artık. geçmiş olsun.
-----------------------------senide halledecekler merak etme sanada sıra gelecek
-
Böyle Dinsiz inaçsızlar Ataistler Olmasa Cehennem Diye Birşey Yaratılmaz Yaratılsa Bile Boş Kalırdı Sagolsunlar Cehennemi Boş Bırakmayacaklar Odunu Bol Olacak Ateşi Bol Olacak Birde inançsızlar Olmasa inananları Nasil Ayır Edecez Kıymetini Nasıl Bilecez Demi Hem Boşverin Dinsiz Sayısı Fazla Olsun Cennette Yer Açılır Daha Çok Yer Sahibi Oluruz..
-
Nolcaktı ahiret inancı olmasa merak ediyorum..karıya kıza tecavüz etmıyosanız.hırsılık yaparken elınız tıtrıyo yada yapmamak ıcın kendınız zor tutyosanız, dilinize hakim olmaya çalışıyosanız hepsi ahiret korkusundan..aramızdaki fark ben bunlari insanlar zarar görmesin diye yapmazken uçkuru düşükler allah ı dini alet ediyor..demokrasinin işlemediği, gelişimlere açık olmayan hurafelerle yaşam sürdüren, kuran ın hukuktan üstün oldgu biyerde insanları beynını çalıştrmasını kullanmasını bekleyemezsiniz.
-
prisoner bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
prisoner bunu yazdı:
-----------------------------senide halledecekler merak etme sanada sıra gelecek
-----------------------------http://en.wikipedia.org/wiki/Gehenna
gel beraber gidelim?
-
prisoner bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
prisoner bunu yazdı:
------------------------------
azrailin sag kolu musun olm sen nesin ? millete ahkam kesiyorsun yok sıra sana da gelecek yok bilmem ne. adama bak amk.
ciddiye alıp tartısmayın sunu ya, fazla stv izlemekten bası dönmüs belli.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Böyle Dinsiz inaçsızlar Ataistler Olmasa Cehennem Diye Birşey Yaratılmaz Yaratılsa Bile Boş Kalırdı Sagolsunlar Cehennemi Boş Bırakmayacaklar Odunu Bol Olacak Ateşi Bol Olacak Birde inançsızlar Olmasa inananları Nasil Ayır Edecez Kıymetini Nasıl Bilecez Demi Hem Boşverin Dinsiz Sayısı Fazla Olsun Cennette Yer Açılır Daha Çok Yer Sahibi Oluruz..
-----------------------------işte senin bu düşüncenle paralel düşünen bir tanrıya ben 1000 sene önce de inanmam 1000 sene sonra da. hastasınız.